Şimdi Ara

Korsan Taksi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
16
Favori
146.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçenlerde İstanbul'dan Ankara'ya döndüm. AŞTİ'den çıktım baktım saat 11'i geçmiş dolmuş falan geçmez bu saatte dedim ve taksiye gittim. Arabamı iş yerinde bırakmıştım. 15 liraya götürür müsün dedim. Ben götüremem de şuradaki arkadaş götürür dedi. Sarı renkli külüstür bir Şahin'e yönlendirdi :)
  • Bu konunun önceki sayfalarında korsan taksilere epey muhalfet etmiştim..

Şehrin işlek olmayan köşelerinde korsan taksinin gerçekten gerekli olduğunu kendi gözlerimle gördüm.. Hadımköyde ve arnavutköyde sarı taksi bulmak imkansız.. Forumun eskilerinden bir arkadaş kemerburgazda da olmadığını söylemişti.. Bu tür yerlerde korsan şart..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hükümet öyle bir yasa çıkardiki korsan taksi yasasıyla ilgili ilginç bir yasa soruyorum almanyada ispanyada amerikada italyada hatta arabistanda acaba korsan taksi durağı yada korsan taksi diye bir meslek varmı acaba
    korsan taksiye binene 215tl korsan taksiciye 1950tl ceza uygulanıyormuş benim mahallemdede var korsan taksi
    durağı 5 seneden beri faliyet gösteriyor başka bir işletme adında açılmış hangi kurum ve birimlere şikayet ettiysek kapatmadılar yasayı çok iyi bir şekilde analiz etmek lazım neden hükümet yasayı kökünden çözmek istemiyor yani böyle bir sektör olamaz deyipte bu durakları kapatacak bir yasa çıkarmıyorda para cezası uygulaması cezası çıkartıyor çünkü kapatamaz para para para hükümetin para kazanacak şekilde yasa çıkarması
    lazım adaleti sağlayacak yasayı çıkarmayı düşünmek bile istemiyorlar adalet adalet istiyoruz diyoruz ya yasayı bile doğru dürüst çıkartamıyoruzki adalet sağlansı gerçek taksiciler tamam biraz kaba ve avrupadaki gibi eğitimli değillerdir eğitimsiz olabilirler fakat ne olursa olsun yasal çerçevede çalışan bir sektördür gece gündüz devamlı durakları açıktır geceleri en tehlikeli işi yaparlar ve bildiğiniz gibi öldürülen taksicilerde vardır iyi düşünmek lazım
    şimdi örnek verecek olursak sizin bir yasal taksi durağınız var fakat bir üst sokağınızda korsan taksi durağı var ve bir alt sokağınızda korsan taksi durağınız var bakın o korsan taksi durağını şikayet etmenize rağmen kapatmazlar çünkü hükümet hem yasal yerden para kazanacak hemde korsan durağında para kazanacak peki yasal taksi durağı sahibi sinirlenip korsan taksicilerle birbirlerine tekme tokat yada birbirlerini öldürecek şekilde
    kavga etmiş olsalar ne olacak biliyormusunuz yasal taksicinin şikayet etmiş olduğu kurumlar varya hani buraları kapatmayan kurumlar canlı yayında ekranlara çıkacaklar vatandaş kendi adaletini kendi sağlamaya kalkmış diyecekler tamamda zaten şikayet etmiş burasını adama sormazlarmı siz nerdeydiniz diye yani yasalar düzgün bir şekilde adaletli bir şekilde çıkmazsa yasal çalışan hangi sektör olursa olsun daima kaybeder orası kapanır iflas eder hani kayıt dışı ekonomiye sondu merdiven altı işletmelere sondu kısacası (chp de) (mhp de) (akp de) kim gelirse gelsin adaleti sağlayacaklarını düşünmüyorum kim götürüyüm diye bakıyor olaya elin amerikalısı aya üst kuruyor biz hala adaleti sağlayamıyoruz ben taksici değilim ben herhangi bir partili ve partiye bağlı birisi değilim bu zamana kadar oyumu devamlı boş kullanmış birisiyim
    bu ülkede bir evrak alacaksın bin dereden su getir öyle alacaksın diyen bir mantaliteyle işlerin yürüdüğü bir sistemin içindeyiz nezamada kurtuluruz onuda daleti sağlayaman TBMM DE tekme tokat ve ilkokul çocukları gibi elleriyele masalara vuran şiddet ve korku içerikli yayınlarını beğeniyle izlediğimiz beşyüzelli millet vekillerine sormak lazım diye düşünüyorum hatta TBMM Sİ yayına başlamadan bile rtük şiddet korku içerikli loga filan koymasını bekliyorum yayın yaparken saygılarımla herkeze yasal ve adaletli çalışmalar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

Yaw ne değişik adamlar var. KORSAN diye birşey yok. Sadece adı korsan. Bu bildiğimiz şöförlük hizmeti arkadaşım. İsteyen yapabilir bunun etik olarak hiçbir yasağı olamaz. Olmamalı. Sırf bu açların vergi alalım diye yaptıkları birşey. Enayimi bu millet ya? Basit bi ulaşım için A noktasından B noktasına eli yüzü düzgün efendi bir adamla 20 liraya gitmek varken Allah'ın ayısıyla 40 liraya gitsin. Kusura bakmayın. İçtiğim sudan vergi alan bi devlete yediremem ben KORSAN diye birşey yok avutmayın kendinizi. Gayet güzel. Hatta haftanin 3 günü calismiyorum güzel bir araba alırsam korsana cikmayi düşünyüorum.

Forumda eski olan üyelerin referans verdiği müşterileri kabul edebilirsin.zamanla o musterilerde yeni müşteriler getirecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Osmanbey, Mecidiyekoy, nisantasi civari calisan korsan bilen var mi? Ocak ayinda 3 defa ataturk havalimanina gitmem gerekecek ve oldukca fazla bavulum olabilir. Doblo falan olsa tadindan yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Osmanbey, Mecidiyekoy, nisantasi civari calisan korsan bilen var mi? Ocak ayinda 3 defa ataturk havalimanina gitmem gerekecek ve oldukca fazla bavulum olabilir. Doblo falan olsa tadindan yenmez

Doblo tarzı bir araçla havalimanına giderseniz polisin sizi yakalama oranı %99 özel taşımacılar çok iyi bilir bunu:).
    Bu arada korsan taksiciler haberiniz vardır dernekte kurdularwww.alternatifulasim.com

• arkadaşlar bu kadar uzunca konuşulan böyle bir konuda unutulan bi nokta var oda otocenter'daki galericiler ben babamın bir zamanlar yaptığı taksiciliğie çok hevesliyim dedimki kendi arabamız olur kiralık plaka ile kafamıa göre çalışırız.....aman allahım oda ne 20 bin tl değerindeki aracı 30 bine satıyorlar veee mecbursun onu almaya çünkü sadece plaka vermiyorlar illaki plakassı üstünde araç alacaksın...inanın 30bin tl lik 0 km araç 40 küsür bine geliyordu orda...ve her sene kontrat yenilendiğinde bana 5 bin hava parası vereceksin diyorlar...asıl müdahele edilmesi gereken yerler bence bunlar....
  • İstanbul ucuz izmir ve eskişehir e göre

• Biara okumustum, hosuma gitmisti bu yazi..

http://arsivlemesemolmazdi.blogspot.com/2012/06/atilla-yayladan-korsan-taksiye-destek.html?m=1

• Düşmanımın düşmanı dostumdur.
  • Arkadaşlar dikkat edin birileri bu forumu da gözetliyor... Geçenlerde bir arkadaş buradan aldığı bağlantı ile direk polisle temasa geçmiş :)))
  • 2000 TL şoföre 250 küsür yolcuya kesiliyormuş... Ayrıca sicile geçiyormuş...
  • ya bu taksicileri hic sevmiyorum , dünya para alıyorlar sonra korsana hayır şikayetleri , kendileri dogru düzgün değiller ki ,birde kazanamıyoruz diye atıyorlar madem kazanamıyorsun 950 bin tl neden plaka tutarı.

Neyse bu adamlara korsan taksiciler cıktı , hayatımda hiç kullanmadım zaten kendi araçım var paşa paşa gidiyorum.

Ama taksicilerden oy alsınlar diye korsana yasa mı ne çıkmış.

şimdi arabayı arkadaşa verip annemi işine gönderemiyoruz.

Ya polis cevirirse , ya ceza yazarsa ... cezasıda çokmuymuş neymiş

Yahu 1 milyon taksici konuşuyor diye 74 milyon halka niye zulum ediyorsun.. Buna bir çağre bulsunlar yaa....

Korsanada hayır, taksiciyede bin kez hayır ,Otobüscü ,Dolmuşcu desen bu istanbul trafiğini bunlar katlediyor.
  • daha önce konuya yazdığım gibi babam sarı arabayla resmi taksicilik yapmakta. düzenli olarak taksi kullanıyorsanız size yönlendirebilirim. araba sürekli temizdir ve kendisi sigara kullanmadığı için araba kokmaz.pm den ulaşabilirsiniz. kendisi 1979 dan beri aynı plaka ile taksicilik yapmakta
  • merhabalar;
    Benim annem koltuk değneklerine mahkum olduğu için sürekli özel araç kullanmak zorundayız ve taksi kısa mesafe almıyor bu yüzden cok kere sokak ortasında kaldığımızı annemın binbir eziyetle yürümek zorunda kaldığını bilirim. şuan tedavi olması için doktora gitmek zorunda ama taksi hem cok yazıyor hemde yakınsa gitmiyor eğer düzgün bir korsan taksici varsa bana msj atmasını rica ederim çok acil lazım. yada bilen tanıyan varsa önerirse çok büyük bir iyilik etmiş olur. şimdiden teşekkür ederim.
  • peki babanıza nasıl ulaşabiliriz.
  • Özel Şöförlü Araç demek daha mantıklı bence.
  • çok eskiden kullanmıştım ticariden biraz daha ucuzdu
  • Destekliyorum ben bu korsanları. Her zaman da destekleyeceğim. Ne zaman bilmediğim yere gitsem taksiler tarafından dolandırıldığımı düşünüyorum çünkü bilmiyoruz ya yolu dön dolaş gezdiriyorlar. Artık taksilere navigasyon destekli sistemi zorunlu tutmaları lazım, insanları yolunacak kaz gibi görenlere dur demek lazım.
  • Lafı geçmişken Bakırköyde incirliye yakın korsan bilen telefonunu atabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.