Şimdi Ara

korona halsizliği nasıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • korona geçirmiş veya geçiren birisinin sürecine şahit olmuş arkadaşlar, bu söylenilen halsizlik nasıldı? Yorgunluk gibi miydi, ayağa kalkacak haliniz mi yoktu, hiçbir şey mi yapmak istemiyordunuz nasıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanrikutalp -- 20 Eylül 2020; 19:48:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dün yaptırdığım test sonucu bugün pozitif olduğumu öğrendim kuluçka süresi tahminimce 5 gündü 5 gün sonunda belirti göstermeye başladı şuan bir halsizliğim yok ancak orta derece baş ağrısı ve ishal semptomlarım var. Halsizlik ailemde mevcut onlar da yatıp da kalkamayacak derecede halsiz değiller not olarak annemde şeker ve tansiyon rahatsızlığı var kronik olarak. Ancak kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
  • Benim en kötü şikayetim baş ağrısı oldu. Halsizlikte kötüydü 7/24 yataktan kalkmadım namazların farzını anca kılıyordum. Şuan iyileştim Allaha şükür... O psikoloji çok kötü birimize bir şey olacak mı diye kafayı yedik.
  • Tuvalete gidecek dermanım yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun arkadaşlar.
  • Geçmiş olsun dostlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y1E._.

Benim en kötü şikayetim baş ağrısı oldu. Halsizlikte kötüydü 7/24 yataktan kalkmadım namazların farzını anca kılıyordum. Şuan iyileştim Allaha şükür... O psikoloji çok kötü birimize bir şey olacak mı diye kafayı yedik.
    hocam geçmiş olsun kaç gün sürdü iyileşmen?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yorgunluk ve Halsizlik
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pactasund P kullanıcısına yanıt
    hocam günde kaç defa tuvalete çıkıyorsunuz , ishaliniz su gibi mi normal ishal mi

• quote:

Orijinalden alıntı: tanrikutalp

hocam günde kaç defa tuvalete çıkıyorsunuz , ishaliniz su gibi mi normal ishal mi
    şuan normal su gibi bi ishal değil yani beni sürekli helaya götürmüyor.
  • pactasund P kullanıcısına yanıt
    11 gün sonra az koku almaya başladım. Şuan 15.günüm tamamen iyileştim, karantina da bitti. Ama anneannem hayla hasta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y1E._.

11 gün sonra az koku almaya başladım. Şuan 15.günüm tamamen iyileştim, karantina da bitti. Ama anneannem hayla hasta.
    tahminimm şuan 7.günüm benim de hocam 2 gün önce belirti göstermeye başladım migren şeklinde gözlerimin arkası ağrıyor ve ishal var o da bugün başladı umarım semptomlar bunlarla sınırlı kalır. öksürük yok akciğerlere indiğini düşünmüyorum bu yüzden
  • 8.günüm. Halsizlik var artı koku ve tat almama en kötüsü .babam da pozitif hiçbişeyi yok sadece çok az bi öksürük var

• Valla ayağa kalkınca sersemlik oluyordu. Nasıl desem sanırım bilinç bulanıklığı. Ek olarak misal namaz kilacaksiniz secdeden kalkarken zorlaniyordum kollarim gucsuzlesmisti. Ayaklarda his kaybı, mesela araç kullanirken gaz frene basıyorsunuz ama bacaklar yok gibi sanki kontrol zayıf. 1 dakikada 4-5 kere stop ettirmiştim.

Bir de ayağa kalkınca yürüyünce bas donmesi bazen. Konusunca nefessiz kalma yaşadım. Telefonla konuşurken falan çabuk yoruluyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 20 Eylül 2020; 23:9:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.