Şimdi Ara

Fitness body sonrası Halsizlik yorgunluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 aydır spor aş. bünyesinde beyoğlu kompleksinde fitnes / body çalışmaktayım. başladığımdan belli halsizlik kollarımda kuvvetsizlik ve bitkinim. Daha önce böle birşeyle karşılaşan oldumu?
    183 boyum 79 kiloyum. Acaba gün içerisinde almış olduğum protein azlığından ötürü mü oluyo?

• Karbonhidrat alımını arttırmalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan86

Karbonhidrat alımını arttırmalısın.

evet, kesinlikle katılıyorum.

spor yaparken spor yapmadığın dönemdeki gibi beslenmeye devam etmemelisin.
    ayrıca lütfen karbonhidratı vücutçunun kabusu gibi göstermeye çalışan insanlara kulak asma.
    kas gelişimi için en az protein kadar önemlidir.
    akşam saatlerinde fazla tüketme, yeterli. ama gün içerisinde mutlaka kompleks karbonhidrat tüketmelisin.
    yoksa halsizlik de olur, titreme de.
  • peki ne öneriyosunuz arkadaşlar ? fitnes body yapmamın sebebi sadece karın kaslarımı belirginleştirmek ve az kol kaslarımı çalıştırmak için gidiyorum. bundan ötürü fitnes body diyorum
  • vücut yapını yağ oranını bilemeyiz kilolu isen kardiyo yapmalısın.Kilom yok yağ oranım iyi dersen güzel bir karın programı bulup çalışmaya başla karbonhidrat al ama aşırı değil protein ağırlıklı beslen
  • dediğim gibi 1. 83 boyum var 79 kilom şuan yağ oranım % 6 olması lazım hocalarımın vermiş olduğu liste mevcut fakat bu yorgunluk halsizlik şikayetimi onlarla paylaşmadım. karbonhidrad desteği için herhangi bir ürün önerebiliyomusunuz? Veya hem karbonhidrad barından hem protein barındıran bir takviye ?
  • hocam daha ilk ay vücudun alışsın bende zayıflamaya başladığım ilk aylarında kendimi yatağa zor atıyordum spor sonraları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fitness ve hergün kardiyo
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2012 de açılmış konu ne kadar güzel sene 2019 oldu hala aynı meseleler, ben protein tozuna başladım bu yorgunluktan dolayı ne kadar doğru onu da bi sorayım dedim mesela spordan 2 saat önce yarım veya çeyrek ölçek protein enerji verir diye düşünüyorum bilgili arkadaş bu konu hakkında ne der?
  • karbonhidratın dışında arada soda iç sodyum mineral falan eksikliğide olabilir.
  • VolcanoPower kullanıcısına yanıt
    Konu 2012 nin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos2999

Konu 2012 nin :)
    Yapma bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.