Öncelikle ben kimim,yaşım 25 askerliğimi yaptım 4 senelik fakülte mezunuyum,kpssde 78 puanım var bu sene 80+puan gelecek gibi,6 aylık staj tecrübem var logo ve max erp programını kullanabiliyorum b1 ingilizcem var fakat 2 senedir iş bulamadım(ücret beklentimde düşük üstelik),dün açtığım konuda brütün netini sordum ama herkes beni ezikledi(servis güzergahında olmadığım için o işde olmadı)ailem ve çevrem bana sürekli baskı uyguluyor annem sabahları sürekli işi soruyor,babamdan harçlık almaya utanıyorum.kız arkadaşım var evlenemiyoruz işim olmadığı için 2 kere polisliğe girdim kazanamadım bu sene yine girdim kazanamazsam hayatıma son vermeyi düşünüyorum psikolojim bozuldu yemek bile yiyemiyorum benim durumumda olan varmı. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 26 Temmuz 2023; 17:51:38 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
korkuyorum,intihar etmek istemiyorum

-
-
Baska is bak avm,market vs
Kendi bolumumle alakali dersen bisey diyemem denemeye devam veya tanidiklarla is ayarla
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lan adamı niye ezikliyosunuz burada! Destek verin
hocam trollüyor musunuz bilmiyorum ama ciddi bir konu açtım lütfen yapmayın.
-
Kız arkadaşın varmış ne kadar şanslısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Src ve Psikoteknik al, mutlaka al.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yok aga ne trollemesi. Hepimiz insan ırkının bir üyesiyiz. Birbirimize destek olmamız gerekir..
bende var ne işe yarıcak hocam
-
Hocam inşaat falan bir bakö bizim buralarda millet 3 aylık gidiyor duvar da falan çalışıyor, günlük 1000 TL dahi alan var. Bilmiyorum. Sen de çevrene bir sor. Eğer başka bir şey yapamıyorsan bir bu alanı dene. Biraz birikim yaptıktan sonra kitap falan alırsın, hayvan gibi kpss çalışır, atanırsın veya özele gidersin.
Bilmiyorum hocam, belki üzerinde baskı olduğu için bazı şeyleri çok düşünüyorsun veya doğru kararlar veremiyorsun.
Bazen çok basit düşününce, çok doğru kararlar verebiliyorum ben hocam.
İntihar A gelince, bence yapma. Temelde basit geliyor ama... bilmiyorum hocam daha önce intihar etmeyi hiç düşünmedim. Öyle bir hayatım da olmadı.
Hayatında başarılar diliyorum hocam, daha hiçbir şey için geç değil. Hayatını değiştirebilirsin. Sevmediğin insanları, çok çabalarsan bir daha görmezsin, sadece sevdiklerinin yanında yaşarsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Saçmalama iyi kötü bir iş bul hayatına devam et
Bende atanamadım özelde devam ediyorum yapacak birsey yok
Şöförlüğün can damarı hocam onlar, ehliyette yeterli ise tamamdır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her iş bulamayan intiharı düşünseydi dünyada kimse kalmazdı, yaşınızda genç daha ne fırsatlar çıkar sabrın sonu selamettir.
-
Atanmayı geçtim zaten hocam iş bulamadım,60-65 puanlı parkurdakiler polisliği kazandı şimdi benle dalga geçiyorlar işsiz diye torpili vardı onlarında
-
quote:
Orijinalden alıntı: J3ASKANher iş bulamayan intiharı düşünseydi dünyada kimse kalmazdı, yaşınızda genç daha ne fırsatlar çıkar sabrın sonu selamettir.
dayanamıyorum herkes baskı uyguluyor annem her sabah uyandığımda soruyor babam şakayla karışık yemek yemek istiyen çalışır diyor yemekte ama ben onun şakayla karışık gerçek olduğunu biliyorum kız arkadaşımda sürekli laf vuruyor harbi bezdim yalnızım anlayan yok beni
-
hayret kendini geliştirciler gelmemiş.
-
@Stand Alone konuya bekleniyorsunuz
-
bildigin programlari bile soylerken 4 senelik fakulte yerine neden bolumunu soylemiyorsun?
Dalga geçen olur diye ama özel mesajdan size söyleyebilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
dalga gecileceginden korktugun okulu neden okudun hocam?
ne alakası var ? Burda herkes her bölümle dalga geçebiliyor azıcık forumda takılırsanız görürsünüz şimdi sorun ben mi oldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
her iş bulamayan intiharı düşünseydi dünyada kimse kalmazdı, yaşınızda genç daha ne fırsatlar çıkar sabrın sonu selamettir. |
sizinkiler erken başlamış. ben 30 yaşına gelince babam evde anneme benim de odada duyabileceğim şekilde "bu da başımıza kaldı, bi yere de giremedi 30 yaşına geldi" demişti. bir sene daha idare ettiler sonra askere gittim 31 yaş, sonra iş buldum 33 yaşında evlendim çok şükür düzen kuruldu. benim acelem yoktu da insanın zoruna gidiyor tabi. ama sabır şart herkese. kpss de sadece merkezi alımlara bakmayın, yerel alımlar da oluyor, hemen torpil tanıdık geliyor aklınıza belki ama iki tane üniversite alım yaptı yerel olarak, belli branşlarda, kpss puanına göre mülakatsız torpilsiz direkt aldılar milleti, sonra da kadroya geçirdiler kanunla vs. sabretmekten başka yapacak pek bişey kalmıyor hocam. iş imkanlarını da kovalayacaksınız artık. evde otur sabret değil tabi olay. amma bu sene amma seneye amma öbür seneye, kısmet artık. yaşayacak insan olana kadar, kaç sene sürerse. |
insanım ben hocam. aynı dertleri yaşadım yazdım zaten. yaş 31 oldu artık benden bişey olmaz, ayrılalım bile demiştim ben kız arkadaşıma. o da beklerim kısmet olana kadar demişti sağolsun. şimdi 3 çocuğumuz var, evimiz arabalarımız tamam. bunlar hayal gibiydi ama zamanla kısmet oldu çok şükür. çok da zor olmadı, sadece zaman aldı, yaş kırk oldu o arada. sabırla devam etmek lazım yaşamaya. ben arada gündelik işlere gider harçlık çıkarırdım, köyde yaşadığım için günlük bahçe işleri olurdu, babamın geliri olmadığı için harçlık da istemezdim haliyle, abilerim vardı arada bir onlar harçlık gönderirdi, kpss için kitap alacaksam vs alırlardı sağolsunlar. ama babamdan da az buz laf yemedim yani. sabrettim çok şükür, sabreden kazanmış oldu. demek istediğim : imkansız değil evlenip düzen kurmak. sabır ister zaman ister ama |
Saçmalama iyi kötü bir iş bul hayatına devam et
Bende atanamadım özelde devam ediyorum yapacak birsey yok |
Benzer içerikler
- hakan özkul şikayet
- saçma fıkralar
- taharet musluğu olmayan klozete nasıl takılır
- boykot olmayan şampuanlar
- alaturka tuvalet koku giderici
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- prompt mühendisliği nedir
- telegram indirim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X