Şimdi Ara

Korkuyorum Beyler (Kapı tıklanması)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
8.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben stüdyo daire bir evde tek yaşayan birisiyim. 2 saat önce kapıdan ses geldi tıklama gibiydi ama değildi sanki. durduk yere dolaptan yataktan vs ses gelir ya. öyleydi. emin olamadım. her kimse birdaha tıklar diye bekledim ses gelmedi. 30 sn sonra deliktan baktı tamamen karanlıktı. kuşkulanmadım. az önce yine aynı ses geldi yine emin olamadım 30 sn bekledim tekrar ses gelmedi delikten baktım kapkaranlıktı. geri koltuğa oturdum ama yanlışlık vardı. koridorda otomatik sensör vardı yani birisi orda olsa ışık yanardı. hemen kalktım tekrar baktım kapkaranlık değildi. ama ışıkta yanmıyodu. dışardan gelen ışıktan dolayı koridor loştu. nasıl olabilir bu? birisi kapının önünde olsaydı kesinlikle sesini duyardım. duvarlar ince bu yüzden kapının önünden biri geçse çok rahat duyarım. hatta tüm apartmandaki kapı açılma seslerini duyarım. ne dış kapı açıldı nede herhangi bi kapı. zaten koridoru gördüğümde sensörle yanan ışık daha kapanmamış olmalıydı. arkadaşım olsa kapıyı kırardı 2 saat uğraşmazdı böyle. korkuyorum neydi acaba o

• Yapay Zekanın Yanıtı

Korkuyorum Beyler (Kapı Tıklanması)

Kapı çalıyormuş gibi duymaktan daha ürkütücü bir şey yoktur. Özellikle gecenin geç saatlerinde, yataktayken bu sesi duymak tüylerinizi diken diken edebilir.

Kapıya vurma sesi duyar duymaz, içinizdeki korku dalgası sizi ele geçirebilir. Ne olduğunu, kimin kapınızı çaldığını merak etmeye başlarsınız. Kapıyı açma fikri, içinizi titreten bir dehşete dönüşür.

Kapı çalma sesi, uyurken de sizi rahatsız edebilir. Huzurlu uykunuzdan uyandığınızda, içinizi bir ürperti kaplar. Kapıyı açıp biriyle karşılaşmaktan korkarsınız, ancak kapıyı açmayarak da içinizdeki belirsiz korkuyu susturamazsınız.

Gece kapıya vurulması, özellikle yalnız yaşıyorsanız, dayanılmaz bir korku kaynağı olabilir. Herhangi bir tehlikeyle karşı karşıya kalabileceğinizi düşünerek, içinizdeki panik duygusu gittikçe artar.

Kapı tıklaması duymak, stresli ve endişe verici bir deneyim olabilir. Böyle bir durumda, kapıyı açmamak en iyisidir. Bunun yerine, güvendiğiniz birini arayarak yaşadığınız durumu anlatabilir veya polise haber verebilirsiniz.

Kapı çalma sesi duyduğunuzda korkmanız normaldir. Ancak, bu korkunun sizi kontrol etmesine izin vermeyin. Durumu sakin bir şekilde değerlendirin ve gerekli önlemleri alın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Benim la korkma aç kapiyi dişarda kaldim
  • Abicim kafaya takarsan o evde tek başına yaşayamazsın.
  • Kedidir kedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapıda bekle, tam çalınırken... Bir anda içeri çek ordaki mahlukatı ve işini bitir
  • kedidir kedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı eniştemin başına geldi. geçen hafta helvasını yedik.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapiyi acip apartmana bakmayi denemedin mi?

• Kardeş cesaret ini topla. Korkacak bişey yok.. Ama cesaretimi toplayamam diyosan al bıçağı sinirlenmis gibi ac kapıyı Koridoru gez. Gel ulan gell de baktın hiç bişey yok. Ve rahatla. Şaka yapmıyorum. Yapmassan daha çok korkarsin. Panik atak yapıyosun

• Yalnız ev tutmaya cesaret edebilen adam nasıl olur da bi kapıyı açacak kadar cesaretsiz olabilir?

CSB
  • csb
  • aynısı bana oluyor özellikle evde tek ve banyo yaparken
  • kedidir kedi boşver
  • Bilinçaltı seninle oyun oynuyor, korkacak birşey yok. Tekrar gelmesini bekliyorsun zihinsel olarak ve isteyince de duyuyorsun. Takma kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Weisses Fleisch

Yalnız ev tutmaya cesaret edebilen adam nasıl olur da bi kapıyı açacak kadar cesaretsiz olabilir?

CSB

2 kişi tek kişilik eve çıktık olmadı ben evde kaldım kapıyı açmak yerine delikten baktım hemen hemen aynı şey. evde donla takılıyorum ondan açmadım zaten
  • Kedidir o kedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Freak Me Out

quote:

Yalnız ev tutmaya cesaret edebilen adam nasıl olur da bi kapıyı açacak kadar cesaretsiz olabilir?

CSB

2 kişi tek kişilik eve çıktık olmadı ben evde kaldım kapıyı açmak yerine delikten baktım hemen hemen aynı şey. evde donla takılıyorum ondan açmadım zaten

Yiğidin malı meydanda olur. Kim senin özel mahremine girmek istiyorsa, seni donlu görmeye de katlanmak zorundadır. Bu felsefeyle devam et bence.

Olumlu olumsuz sonuçları hayatta kalabilirsen yazmanı rica edeceğim.

İyi forumlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Freak Me Out

quote:

CSB

Yiğidin malı meydanda olur. Kim senin özel mahremine girmek istiyorsa, seni donlu görmeye de katlanmak zorundadır. Bu felsefeyle devam et bence.

Olumlu olumsuz sonuçları hayatta kalabilirsen yazmanı rica edeceğim.

İyi forumlar.

nolur nolmaz diye giyindim zaten. laptopu filan çaldırmazsam yazarım

• Millet bunlarla birlikte yaşıyor, senin dert ettiğin şeye bak
  • köpektir köpek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.