Şimdi Ara

ustalar yardım lazım? arka kapı darbesinde air bag patlar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004 model 17.000 km de corolla hb sol, arka kapı sacı değişmiş (kapı değil), bir de air bag patlamış o değişmiş. fiyat 21500 ytl.
    öncelikle sorum şu, sac değişimi çok önemli mi? hangi durumlarda değişir. en önemli sorum ise arka kapıya alınan bir darbede air bag patlar mı? ya da neden air bag patlar.
    aydınlatırsanız sevinirim.
    ama acil

• usta değilim ama. bizim arabanın kitabında okuduğum kadarıyla olmaz öyle şey. patlamaz yani. sadece önden çarpışmalarda patlar.değişik bi araba varsa onu bilmem ama geneli önden çarpışmalarda..ok?
    C 4 AŞKI BAMBAŞKA, FOREVER C 4
  • bizim aracın kullanım klavuzunda airbaglerin patlaması için aracın yan kısımlarında ve önünde algılayıcılarının olduğu ve bu algılayıcılar belli bir kuvvet algıladıklarında airbag sistemini devreye geçirerek yolcu güvenliğini sağladığı yazıyordu.
  • yok şoför air bag i patlamış

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • euroncap in sitesindeki resimlere baktım yandaki darbelerde hiç bir arabanın ön airbagi patlamıyor.kesin önden darbesi vardır

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

euroncap in sitesindeki resimlere baktım yandaki darbelerde hiç bir arabanın ön airbagi patlamıyor.kesin önden darbesi vardır

araştırman için sağol, rahatlattın beni. bende seninle hem fikirim, kesin önden darbesi vardır.

Orjinalden alıntı: iverson03

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

euroncap in sitesindeki resimlere baktım yandaki darbelerde hiç bir arabanın ön airbagi patlamıyor.kesin önden darbesi vardır

araştırman için sağol, rahatlattın beni. bende seninle hem fikirim, kesin önden darbesi vardır.

• Hangi airbaglerin patlayacağı araç üzerinde bulunan airbag sayısı ile ilintilir. Örneğin 6 adet airbag i bulunan araç kaza sonrasında 6 adet airbag inin de patlayacağı anlamına gelmez. Her airbagin sensörü farklıdır. Darbe nereden geliyorsa o konumdaki airbagler devreye girer. Airbaglerin devreye girmesine neden olacak kazalar yaşamamanız dileği ile...

koray aygen
    mak. müh.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.