Şimdi Ara

Korkuyorum,bakar misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • -dun bir seyim yoktu.sabah 7 de uyandim afedersiniz ishal olmusum.kostur kostur tuvalete gittim. Yataga girerken cok kotu usudum.sicak bir memlekette yasiyorum ilk defa bu kadar usudum yaz ayinda.kusma geldi ama kusmadim.uyudum 1,2 saat uyuduktan sonra bir seyim yoktu.hafif halsizlik vardi.aksamdan sonra hala halsizlik var.uzerimden tır gecmis gibi.bir de su iciyorum sanki zehir iciyorum.cok farkli geliyor tadi.ama yemeklerde yok bu.yemegin tadını alabiliyorum.atesimi olctum 35,6 korkulacak seviyede degil.disarida cikmiyorum dogru duzgun.neden oluyor bunlar

Edit:ates 37,2 yarın hastaneye gidecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yorgunumm -- 18 Haziran 2020; 0:31:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BUNU foruma yazmak yerine bir yakınına danışsan daha iyi değil mi? muhtemelen hava sıcak diye üstün/pencere açık yattın sabaha doğru soğuk yemişssindir. 2 güne düzelmezsen doktora görün.
  • Bana üşütmüşsün gibi geldi ama yinede bir doktora danışman gerekir.
  • Kompüter Delisi kullanıcısına yanıt
    Tersleyecek bi sey oldugunu goremiyorum.yakinim bilgi sahibi olsa onlara danisirdim zaten.

• mesajımı düzgün oku herhangi bir tersleme yok orada "sitem" var.
  • korona bölümüne girme. buradaki üyeler adamı virüsten değil sinirden öldürür. geçen biri haftaya kadar bir milyon vaka olcak dedi. bekliyoz daha adam nere kayboldu bilmiyoruz daha. bilip bilmeden konuşuyorlar. belirtileri yoksa normal grip, varsa bi gozukun derim

• Gıda zehirlenmesi olmasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sakin ol dostum bende aynisiyim sanırım üşüttük, tylol Hot aldım iyi geldi...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam buna benzer bir olayı iki üç ay önce yaşadım. aynı şekilde gece yatarken hiçbir şeyim yoktu, sabah karın ağrısı ve halsizlikle uyandım. ateşim yükseldi. ishal oldum. mide bulantısı oldu. sanırım sindirim sisteminde enfeksiyon oluyor. iki-üç gün içinde kendiliğinden geçti. geçmiş olsun.

tabi içiniz rahat değilse acile falan gidin. ben sizinkine benzeyen yaşadığım durumu anlattım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 17 Haziran 2020; 23:31:18 >
  • Şiddetli öksürük,halsizlik,tat koku alamama,pas rengi tükürük,yüksek ateş yoksa korkmanı gerektirecek bir durum yok
  • tansiyonu ve nabzını ölç çorapsız yatma. Ayrı yatarken ayrı çorap kullan. Tuzlulardan uzak dur. Ekmek dahil. Vitaminlere baktır.
  • Bu aylarda sindirim sistemi hastalıkları normal oluyo ertogermina al hiç bişiyin kalmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Zulema Zahir

hocam buna benzer bir olayı iki üç ay önce yaşadım. aynı şekilde gece yatarken hiçbir şeyim yoktu, sabah karın ağrısı ve halsizlikle uyandım. ateşim yükseldi. ishal oldum. mide bulantısı oldu. sanırım sindirim sisteminde enfeksiyon oluyor. iki-üç gün içinde kendiliğinden geçti. geçmiş olsun.

tabi içiniz rahat değilse acile falan gidin. ben sizinkine benzeyen yaşadığım durumu anlattım
    Olabilir hocam sag olun

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Gıda zehirlenmesi olmasın
    Her zamanki yedigim şeyleri yedim

• İşte gene herhangi bir konudaki olduğu gibi ilk mesajında konu açıp sonra cevap vermeyen bir tip, klasik.

Adam akşam birayı çok içmiş ve ertesi gün cır cır olmuş, biradır yapar

Sonra üşümüş, evet geceleri sebbaha garşı cıplak yatarsan üşürşün, havalar ters çünkü.

----------------

Bu forumda bir gün adam Avustralya'dan yazmış ilk mesajında: çok eski bir motosikletinin el kitabını arıyor.
    Üzerime vazife edindim bir motosiklet sevdalısı olarak ve sonunda bir Rus forumunda bulup pasladım adama.

N'oldu? Bir daha o başlığa uğramadığı gibi foruma da yazmadı.
    Sadece basitce bir teşekkür beklemiştim.

Olay bundan ibarettir, arz ve rica ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Ten

Şiddetli öksürük,halsizlik,tat koku alamama,pas rengi tükürük,yüksek ateş yoksa korkmanı gerektirecek bir durum yok
    Su anlik tat alamama disinda sıkıntı yok. Evham yapiyorumdur belki de

• Birşey yiyip içerken boğazınızda acı Eklemlerinizde ağrı var mı tonisilit olma ihtimalinin var aynada bi bademcilerinize bakın beyaz lekeler var mı varsa KBB polikliniğine bi uğrayabilirsiniz. Bu arada bir yetkinliğim yok sadece bi görüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocamanman -- 18 Haziran 2020; 1:20:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

İşte gene herhangi bir konudaki olduğu gibi ilk mesajında konu açıp sonra cevap vermeyen bir tip, klasik.

Adam akşam birayı çok içmiş ve ertesi gün cır cır olmuş, biradır yapar

Sonra üşümüş, evet geceleri sebbaha garşı cıplak yatarsan üşürşün, havalar ters çünkü.

----------------

Bu forumda bir gün adam Avustralya'dan yazmış ilk mesajında: çok eski bir motosikletinin el kitabını arıyor.
    Üzerime vazife edindim bir motosiklet sevdalısı olarak ve sonunda bir Rus forumunda bulup pasladım adama.

N'oldu? Bir daha o başlığa uğramadığı gibi foruma da yazmadı.
    Sadece basitce bir teşekkür beklemiştim.

Olay bundan ibarettir, arz ve rica ederim.
    alpercamuyoutube
    Leyla ile Mecnun - Vefa İstanbul'da Bir Semt Adıymış
    https://www.youtube.com/watch?v=zTdRG6DSWjk&feature=youtu.be

• bunların hepsi ama hepsi psikolojik olabilir. 37,2 ateş değil zaten. insan birşeyler yedikten sonra bile o dereceye çıkabilir. ateş dediğin 37.6 üstüdür. olayları bu kadar detaylı anlatman bence anksiyeten olduğunu gösteriyor. gerçekten hasta olsan halsizlik, bitkinlik hissedersin ve geçmez böyle hemen. bir kaç arkadaşınızla konuşun, bol bol su için, uyuyun düzelecektir bir de korkmayın, korkulcak birşey yok.
  • Geçmiş olsun. Öncelikle sakin olun. Bahsettiğinize yakın durum pandemi süresince 2 defa başıma geldi. Birkaç gün kötüye gidersem hastaneye giderim dedim ve iş yerimden izin alıp dinlendim. Bol sıvı tükettim, c vitamini ve çinko desteğiyle bağışıklığımı güçlü tutmaya çalıştım. 3. gün kendime geldim. Büyük ihtimalle corona değildim. Hafif bir üşütme ile telaşlanmıştım. Tavsiyem sakin olun. Kötüleşirseniz önlemlerinizi alıp doktora görünün.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.