Şimdi Ara

Polis olan aranızda var mı önerir misiniz biraz tecrübelerinizi yazar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapacağım ben şaşırdım. Üniversite okuyorum sanki havaya okuyorum gibi geliyor bana sap gibi kalacağım . Tek çare polislik gibi . Kimi diyor gecesi gündüzü yok , ek çalışma vs vs , yorucudur siz ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Özgüvenin yüksek ise yaparsın. Onun haricinde para kazanmak için yapılacak bir meslek değil. Adanmışlık felan gerekiyor. Bildiğin adaletin kılıcı gibi gezeceksin ortada..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak dur. Mobbing, uzun çalışma saatleri, stress vs. polis intihar istatistiklerine bak yeter.

• Ben 18 yaşında pmyo'ya girip 20 yaşında polis oldum. Aslında çok rahat ve güzel meslek ama içindekiler, özellikle rütbeliler yüzüne yapılmaz bu meslek. İyi insanlarla çalışırsan şansına tamamen ama sürekli sirkülasyon olduğu için bir süre rahat edip uzun yıllar eziyet çekmeyi göze alıyorsan Polis olabilirsin. Başıma gelmeyen kalmadı meslek içinde 7-8 tane soruşturma geçirdim hepside haksızlığa gelemediğimden dolayı, aldığım cezaların hepsi mahkemeyle iptal oldu sayılır. Sonuç olarak başındaki amir veya üst devre sana hakaret etse, tehdit etse dahi tamam abi, anlaşıldı abi, özür dilerim abi diyebileceksen yine yapabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.