Şimdi Ara

Korkuyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önümüzdeki pazar ehliyet sınavına girceğim. Ya geçemesem diye çok korkuyorum. Motor konusunda bilgim çok az. Ne yapmalıyım. Nasıl hazırlanmalıyım. Benimle birlikte bu sınava giricek olan var mı?

• 7 Temmuzda sınavdayız
  • Korkunun ecele faydası yok
  • Ehliyet sınavına geçen sene ağustos ayında girmiştim. Sınavdaki sorular gerçekten çok kolaydı. Elinde kitap var mı? Özellikle önceki senelerde çıkmış sınav sorularına çalışmanı tavsiye ederim. Sınavda bu soruların benzeri çıkıyor.
  • ablam bi gün şilede araba kullanıyodu ama direksiyona ilk defa oturmuş astı sonuna kadar gaza babam da yanında el firenine asılıyo o da" yapma kızım yapma " falan diyodüşün ablam bile ehliyet aldıhemde sınava girmeden önce hiç pratik yapmamıştı( o olaydan sonra ben bi daha binmem dedi )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mushmula

ablam bi gün şilede araba kullanıyodu ama direksiyona ilk defa oturmuş astı sonuna kadar gaza babam da yanında el firenine asılıyo o da" yapma kızım yapma " falan diyodüşün ablam bile ehliyet aldıhemde sınava girmeden önce hiç pratik yapmamıştı( o olaydan sonra ben bi daha binmem dedi )

arkadaşın korkusu direksiyon değil zaten sanırım onun da benim gibi direksiyonu iyi fakat test sınavından endişe ediyor arkadaş.önceki dönemin sorularına bakıp girmeyi planlıyorum özellikle sağlık bölümünden çok saçma sorular var sağlıkla trafik bölümünün sorun olacağını sanmıyorum ama motorda teknik detay isteyen 4-5 soru oluyor genelde onlara bakmak lazım tehlikeli olabilir sınavda

• ne garip benim 30 haziran doğum günüm 1 temmuzda yazılsam sınava girebilirmiyim ?

babam kasap o verse ehliyeti olmaz demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KayarakMüdahale -- 28 Haziran 2007; 13:58:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Hayatından Korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    kavgadan çok korkuyorum
    13 yıl önce açıldı
    insanlardan korkuyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RELAX...
  • quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

quote:

ablam bi gün şilede araba kullanıyodu ama direksiyona ilk defa oturmuş astı sonuna kadar gaza babam da yanında el firenine asılıyo o da" yapma kızım yapma " falan diyodüşün ablam bile ehliyet aldıhemde sınava girmeden önce hiç pratik yapmamıştı( o olaydan sonra ben bi daha binmem dedi )

arkadaşın korkusu direksiyon değil zaten sanırım onun da benim gibi direksiyonu iyi fakat test sınavından endişe ediyor arkadaş.önceki dönemin sorularına bakıp girmeyi planlıyorum özellikle sağlık bölümünden çok saçma sorular var sağlıkla trafik bölümünün sorun olacağını sanmıyorum ama motorda teknik detay isteyen 4-5 soru oluyor genelde onlara bakmak lazım tehlikeli olabilir sınavda

he pardon

• korkmayın acımıcak
  • benim yaşım tutuyor mu 23.12.1988
    tutuyorsa nereye başvurmam gerekiyor annem boşken yazın al diyor
  • korkma hacı ya sorular müthiş kolay. ben bile daha ehliyet kursuna 20 temmuzda başlıyacağım yani hiçbirşey bilmiyorum, geçen nisan sınavını yaptım internetten: bi bölümden 88, bi bölümden 82, diğerinden de 75 aldım. geçebilmen için her birinden 100 üzerinden en az 70 alman lazım. düşün yani bi de kursu tamamladıktan sonra kaç yaparız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

benim yaşım tutuyor mu 23.12.1988

tutuyo yaw
  • http://www.surucuokulu.net/ehliyet_sinav_salonu.htm

buradaki ilk trafik denemsini yaptım. 33 doğru var 66 puan da kaldım. panik başladı.
  • çıkmış sorulara bakın yeter...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NGabbyNGaGe

benim yaşım tutuyor mu 23.12.1988

tutuyo yaw

sürücü kursuna başvur
  • birde ben kursa hiç gitmedim çok mu şey katbettim
  • verdikleri kitaptaki soruları ezberle ordan çıkıyor motordan 100 almıştım bu sayede
  • 1.5 sene önce girmiştim sınava.15 dk sürdü.acayip kek bi sınav bence.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.