Şimdi Ara

Korku oyunları!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doom3, resident evil, half life, metro 2033 tarzı yaratıklı, zombili korku-gerilim oyunları arıyorum...
    bunlar dışında önerileriniz var mıdır?

• Korkmak istiyorsan Amnesia The Dark Descent...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stygián -- 7 Nisan 2012; 11:40:30 >
  • Silent Hill, Satelker, Jericho..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stygián

Korkmak istiyorsan Amnesia The Dark Descent...

evet ... çok övdüler onu.. indirdim ama çalışmadı bakıcaz..
  • önerilenlerden ilave Dead Space
  • hl1 modları olan cry of fear ve afraid of monsters aşırı sağlam korku oyunlarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

quote:

bende merak ettim bunu bak şimdi.. Bendende bir öneri gelsin fear seriside fena değildir hocam denemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

hl1 modları olan cry of fear ve afraid of monsters aşırı sağlam korku oyunlarıdır

Kısa bir süre oynadım Cry of Fear'ı (yanımda arkadaş varken).Güzelmiş.Nightmare House 2'den güzel mi bilmiyorum artık oyunun ilerleyen bölümlerinde öğrenicez.Konu sahibi arkadaş Nightmare House 2'yide oyna sen bi.Gece kapat kapıları,kapat ışığı, tak kulaklığı

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakc.

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

hl1 modları olan cry of fear ve afraid of monsters aşırı sağlam korku oyunlarıdır

Kısa bir süre oynadım Cry of Fear'ı (yanımda arkadaş varken).Güzelmiş.Nightmare House 2'den güzel mi bilmiyorum artık oyunun ilerleyen bölümlerinde öğrenicez.Konu sahibi arkadaş Nightmare House 2'yide oyna sen bi.Gece kapat kapıları,kapat ışığı, tak kulaklığı

gerçekten sağlamdır, zaten uzun yıllardır hazırlanıyordu bu mod. grafikler pek iyi değil ama yine de hl1 goldsrc motorunu iyi makyajlamışlar.. afraid of monster görsellik olarak daha kötü görünse de o aslında daha bi korkunçtur, vermişler ambiyansı altıma salıyodum valla..

• Amnesia , Dead Space , Doom 3
  • Amnesia ve Dead Space, ikiside çok kaliteli oyunlar.
  • dün bulduğum ss, stalker'dan. game saved: oh god help

Korku oyunları!!
  • Amnesia: The Dark Descent
    Penumbra Serisi
    Nightmara House 2
    Dead Space
  • fear serisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hykr0

quote:

quote:

bende merak ettim bunu bak şimdi.. Bendende bir öneri gelsin fear seriside fena değildir hocam denemeye değer.

bende fear demistim senin msji gormemistim.burda yazilan diger oyunlari da denemek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mjstcs -- 7 Nisan 2012; 15:12:21 >
  • Fear serisi korkudan çok sıradan bir fps...
    Ben hiç korkuyla ilgili bir şey görmedim o oyunda...
    korkuyu bırak gerildiğin sahne dahi yok...
    sıradan yüksek tempolu bir fps oyunu...
  • quote:

Fear serisi korkudan çok sıradan bir fps...

arkadaslarin yazdigi oyunlar kadar olmasada ozellikle fear 3 gece yalniz oynandiginda bazi yererde var korku ogeleri
  • fatal frame
  • quote:

Fear serisi korkudan çok sıradan bir fps...

kesinlikle öyle. yazın bir korku oyunu oynuyayım dedim FEAR 3 falan konuşuluyordu o zamanlar oyunu yükleyip oynadığıma pişman oldum. Ne koeku ne FPS arada kalmış bir oyun. Sonra Dead Space 2 oynadım çok daha kaliteli ve korkunç bir oyun.
  • Call of Cthulhu'yu dene korku değilde gerilimi fena değil zaten korku oyunlarına inanmıyorum Amnesia beni korkutmayı bırak tırsıtmadı bile, STALKER Doom 3 vs bunlarda zaten korku oyunu değil stalkerda korkana gülerim yani Doom da da ilk yarım saatten sonra çatara patara vurma oyunundan ileri değil hatta sole survivor RAMBO modunda ilerlediğimiz için acayip içimi baymıştı korku olarak tavsiye etmeyeceğim oyunlardan.

Son zorluk seviyesinde Dead Space'de gebere gebere iyi mide bulandırıyor, Silent Hill, Fatal Frame, PS'da Clock Tower bunlara bi göz at bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.