Merhaba Geçen salı günü akşamı kusma + halsizlik. Çarşamba : Tüm gün halsizlik Perşembe: öksürük+ halsizlik. PCR alindi Cuma : Halsizlik öksürük Cumartesi: Halsizlik Öksürük (TEST POZİTİF) Pazar-pazartesi-Sali : Halsizlik yok. Öksürük artti Carsamba(bugün)-9. Gün : Halsizlik yok. Öksürük aynı. Az göğüs ağrısı. Nefes darlığı var gibi İl sağlık müdürlüğü covid hatti dun aksam beni aradi. Bana nefes darlığı ve öksürüğün normal olduğunu, karantinadan sonra bile gecmeyebilecegini bir süre söylediler. Nefes darlığın cok zorlarsa ambulansi arayin dediler. Ama zamaninda psikolojik nefes darlığı tedavisi gördüm. Cumartesi gününden beri sabahtan aksama kadar covid haberi okuyorum odaya kapandim... Hastalar ne zaman ölüyor, ne zaman Entübe ediliyor, ne zaman hastaneye yatiriliyor, semptoma göre ölüm oranlari, nefes darlığı ne zaman çıkıyor, yapılan araştırmalar, yogun bakimlar vs. Artık kafayi yedim. 5 gündür tek yaptigim telefon ile günde 12-13 saat covid arastirmasi yapmak. Sp02 olcen cihaz var saatte bir onunla ölçuyorum 96-98 arası çıkıyor genelde. Ya nefes darlığı psikolojik Ya da cidden var, ben bir kaç güne yogun bakima alinirim. Simdi hastaneye kaldirsalar bile sp02 ve solunum normal olduğundan bir sey yapmazlar zaten... Acaba 9. günden sonra aniden kötüleşme olur mu ki Yoksa antikor uretiliyor artik virus vucuttan atiliyor mu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 4 Kasım 2020; 15:8:50 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim