< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 8 Ekim 2024; 21:12:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Köpek sevdası CHP'ye en az %5 oy kaybettirdi (2. sayfa)
-
-
ekremden cumhurbaşkanı olmaz
köpek meraklısı cumhurbaşkanı olmaz
Sokaklar güvensiz kadınlarımız yürüyemiyor dedikten sonra tabi ki sokaklar köpek dolacak demek zırvalık.
-
İnsan yerine köpek diyen kim varsa vazgeçmeli insanlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
köpek de köpek.. ulan kadınları sokakta kesiyorlar be. onlar için bu kadar konu açtın mı sen?
-
Açtı ben gördüm. Var mı başka soru?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsana öncelik vermediğin sürece kaybedersin, net.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Köpek sevdası vs değil tabi ki
Köpek adı altında milleti birbirine düşürme kaos ve gündem değiştirme planı
Hayvan sevmeyen insan sevmez
Muhafazakar iktidar işine gelince biz yaradan ötürü seviyoruz derken işine gelmeyince köpek yeaa diyor?
İktidar partisi 21 senedir Türkiye'yi yönetiyor şimdiye kadar bir proje üretememiş mi? Hayvanı bir canlıyı öldürmek çözüm mü l?
mevcut yönetime kaybedecek şeyler,
ekonomik durum ki gitseler bile ne zaman düzelir bilinmez,
şu gss olayı ben dahil çoğu insana tebligat gitti ayıptır ya,
artık adalet hukuk sisteminin güven vermeyişi hele hele son dönem yaşananlar,
hele hele şu afgan suriyeliler hiç açmıyorum
bu hayvan olayı zannetmiyorum chpye oy kaybettirsin,ama bu dediğim nedenler dahada çoğalabilir keşki erken seçim olsa
-
Mama lobisi damlamis konuya
-
Yahu koca şehirde annesi olmayan yavru kedilere bakacak bir kurum bulamadım. Köpek olsa neredeyse her belediyenin bakım evi var. Sokak hayvanı dedikleri aslında başıboş köpekler. Bu işte acayip rant var, sorunun çözümünü engellemek için yıllardır bu kadar yaygara yapılmasının sebebi o.
-
İte köpeğe insandan daha çok değer veren kim varsa umarım itler tarafından değişik fantezilere maruz kalır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sokak hayvanlarını belirli bir zümreye veya partiye mal etmek yanlış. Deprem bölgesindeyim, burada başı boş köpek sorunu çok fazla. Belediyeler de pek alakalı değil durumla. A partisi veya B partisi diye yaftalamak yerine bu soruna çözüm bulmak gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla da hiç bir belediye bu duruma çare aramıyor. Kendimden örnek vereyim, Elbistan'dayım, burası köpek kaynıyor. Özellikle akşamları sokağa tek başına çıkmak tehlikeli olabilir. Buranın yerel halkı korkmuyor, alışkınlar ama benim gibi dışarıdan gelenler alışkın değil. Ani bir harekette onlarca köpek harekete geçiyor. Geçen otogardan gelirken bana bir tanesi saldırdı. Kendimi yola zor attım. Orada millet durmuş bakıyor. Bir kişi bile müdahale etmedi.
-
La Oğlum Goblin Şeytanlık Yapma... Çakma Sahte Hesap Seni Gerçek Kimliğinle Yazsana Korkak Gibi Saklanıyosun
Adam Suçsuz İnsanı Öldürsün Besle...
Köpek İt Yaşlıyı Öldürsün Besle...Milletin Çoçugunu İt Parçalasın Besle... Kafa Yapısı Bu Arkadaşlar Bu Goblinin.
Valla Gücün Yetiyorsa Gel Dene Bakalım Öldürmeyi...
Samsun Atakumdayım Kaç Kuruşluk Delikanlısın,Başla Bakalım...
-
gönder linkleri..
-
CHP vatandaşa yararlı olacak herşeye karşı ki zaten neden şaşırdınız, yerel seçimde oy artışının tek sebebi ekonomi, ekonomi biraz düzelsin oylar yine şelale.
gir profiline ara hizmetçin mi var
-
Bu Özgür Özel denen tepkiye göre hareket eden yanar döner insan bu partiyi iktidar yapamaz. Sokak köpeklerini savunmak zaten rezillik. Mansur da savunuyor laflarının farklı olduğuna bakmayın. Ankara'da sokaklarda köpek sayısı inanılmaz artmaya başladı yine. Keçiören'e de bu zihniyetten Mesut geldi Mansurla aynı kafadan devam ediyor. Turgut en azından sokak köpeklerini toplamıştı. Vasıfsız, beceriksiz, çapsız insanlara kaldık yine.
-
Oran olarak bilmem ama sırf bu yüzden chp belediyesine oy vermeyecek çok tanıdık var. En başta ben.
yazdığım yoruma cevap veren sensin. bu durumda sen göstereceksin. muhtemelen yok. burda gereksiz edebiyat yapıyorsun..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X