Şimdi Ara

köpeğimin tasması hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim köpekte eğitim tasması var hani şı dikenlilerden.dikenleri köpeğe dönük,ve dikenleri köpeğime batsada benim köpek bir tepki vermiyor.acaba tasma zarar eriyormudur ona?

    (3 yıldır kullanıyor o tasmayı:)



  • Normal şartlarda tasmayı zorladığında canını yakması gerek.Belki 3 senedir kullandığından alışmıış olabilir.Cinsi nedir?Eğer o tasma ile asılmaya devam ediyorsa normal boğma zincir denemenizde fayda var.Çünkü hayvan acıya alışmış ama zarar görüyor olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Ata

    Normal şartlarda tasmayı zorladığında canını yakması gerek.Belki 3 senedir kullandığından alışmıış olabilir.Cinsi nedir?Eğer o tasma ile asılmaya devam ediyorsa normal boğma zincir denemenizde fayda var.Çünkü hayvan acıya alışmış ama zarar görüyor olabilir.

    cinsi weimaraner.bazen fırlıyor.asılıyor ama gık demiyor.

    aha bundan

     köpeğimin tasması hakkında
  • tasmanın ucunda iki halka var eğer lonju ikisine birden takıyorsan etki etmez tasma köpek asıldığında boğma tasma gibi sıkması gerek bunun içinde lonju halkanın bir tanesine takman gerek ayrıca etkilemesi için köpek seni çektiğinde sende onu sert ve kısa bir tepki ile çekmen ona gerekli mesajı iletecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.