Şimdi Ara

KÖPEĞE YAPILIR MI BU, NE İNSANLAR VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1948373705443

• Allah bunlarıda buna gülenide ıslah etsin :/
  • ya allahım ya içim cız etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamurat_670 -- 29 Nisan 2011; 0:16:00 >
  • içim parçalandı gece gece hiç mi insaf yok bu insanlarda
  • Garibim ya nasıl attın be o zararsız hayvanı.Allahından bulur inşallah aynı şekilde kendi de düşerde kırılmadık tek bir kemiği kalmaz inşallah
  • İnsan? Ben o videoda bir insan göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İnsan? Ben o videoda bir insan göremedim.

Su gulen kisiyi aslinda silmeseydinde tum forum nasil bir insan oldugunu gorseydi onunda.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de çok aşırı bi' işkence yapıyor sanmıştım çok var bunu yapan diyecektim ki tam aşağı attı hayvan(ı).
  • off düştüğü an bakamadım ya nasıl viyaklıyordu bacakları kırılmıştır insan işte bazen en üstün varlık bazen hayvandan bile aşağı yaratık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

off düştüğü an bakamadım ya nasıl viyaklıyordu bacakları kırılmıştır insan işte bazen en üstün varlık bazen hayvandan bile aşağı yaratık..
  • Gece gece içim bi tuhaf oldu. Bu nasıl bir zihniyettir.
  • Ondan sonra sokaktaki kediler köpekler bizden neden kaçıyor diye soruyoruz..
    Ulan kaçmasın da ne yapsın? Bu vidyodaki gibi insanoğluna güvenince böyle oluyor işte..
    Bu arada köpeği aşağı atan kişinin de serseri bir apaçi olduğu her yerinden belli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lath.Crusader -- 29 Nisan 2011; 0:53:24 >
  • İçim acıdı ya lanet olsun off
  • evet video acımasızca

da şunu merak ediyorum moda mı oldu arkadaşlar böyle sadist videoları paylaşıpta topyekün ayıplamak. tamam videodaki olay tam anlamıyla vahşettir, üzücüdür insanlık ayıbıdır ama bana anlamsız geliyor böyle ekşiden feysten bi sosyal ağdan video bulup foruma koyupta hadi ayıplayalım hadi içimizi dökelim hadi vicdan rahatlatalım garipligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Definitely Not Blitzcrank -- 29 Nisan 2011; 1:23:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Illuminati-

evet video acımasızca

da şunu merak ediyorum moda mı oldu arkadaşlar böyle sadist videoları paylaşıpta topyekün ayıplamak. tamam videodaki olay tam anlamıyla vahşettir, üzücüdür insanlık ayıbıdır ama bana anlamsız geliyor böyle ekşiden feysten bi sosyal ağdan video bulup foruma koyupta hadi ayıplayalım hadi içimizi dökelim hadi vicdan rahatlatalım garipligi.

tamam marjinal sensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Illuminati-

evet video acımasızca

Olan oldu, hatta ceza da verilmesin. Gideni geri getirmeyecek sonuçta. Yasama yürütme yargı ne boşaymış meğer
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

İnsan? Ben o videoda bir insan göremedim.

+∞
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.