Atatürk boşuna bu vatanı Türk gençliğine emanet etmemiş. Dinozorların milyarlarca tl harcayıp yapamadığını, bir cümle ile başarmış. ![]() “Konya’daki "İz Bırakan Ezgiler" konseri sırasında bir genç sahneye atladı:
"Konya uyan artık AK Parti'ye oy verme."
” https://twitter.com/bpthaber/status/1559836117679149057?s=20&t=lzV4GB2OZsNAehezBWPJcQ |
Konya Uyan Artık AK Parti'ye Oy Verme.

-
-
Konyalı gençler uyanıyor.
-
On Ğülo Yorğan!!
-
Cehape zihniyeti Konya'daki çok gizli uzay üssünü ele geçirme çalışmalarına başlamış demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yorumları okuyunca anlıyorum ki, bu ülkenin asıl kanseri chp seçmeni.
-
Ayakta uyuyan solisti uyandırmış, sanmıyorum ama ötekiler de uyanır
-
Alfa
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun bu ulkeden o yuzden asla umidimi kesmedim o yuzden bir arap ulkesi olmadik olmayacagiz. AKP oy veren gitsin tovbe etsin helallessin insanlarla artik.
-
Saygısızlığın bedelini de ödedi…
Görevliler sahneden indirip dövmüşler.
Az bile ama neyse..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk768 -- 17 Ağustos 2022; 15:48:0 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keşke sadece konyayı akp sonsuza kadar yönetse.
Hass
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Keloğlan derki;
Uyan güzel aç gözünü,. Dinle aşığın sözünü,. Vermişim sana özümü. Uyan uyan, uyan uyan…
gonyayı alan trde seçimmi kazanıyor.
kuş kadar beyni olan gence 2 laf ezberlettirip öne atıyorlar sorsan neden oy vermeyim desem kem küm bebe kaç kere oy vermiş bebe doğdu doğalaı akp iktidar bebe hiç muhalefet görmemişki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babus0606 -- 18 Ağustos 2022; 9:30:21 > -
Meşazını aldım kardişim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabi tabi vermesin artık. 247 taciz ve tecavüzün olduğu partinin yeni vaadi memleketi ''brazzers'' hedefine ulaştırmak. Aferin gonyalı mayışın yatmıştır sen rahat uyu :)
-
ne kadar gerekli o ortamda tartisilir. Artik patlamis, bir sekilde tepki dile getirmis bir genc. Yaptigi cokta hos degil evet ama dayak atilmasi vs bu kabul edilebilir bir sey degil.
-
Dıj güşler devrede...
-
Cocuk resmen haykirmis aslanim benim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun devamı yok mu adam ne alemde😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Helal olsun bu ulkeden o yuzden asla umidimi kesmedim o yuzden bir arap ulkesi olmadik olmayacagiz. AKP oy veren gitsin tovbe etsin helallessin insanlarla artik. |
Konyalı gençler uyanıyor. |
Cehape zihniyeti Konya'daki çok gizli uzay üssünü ele geçirme çalışmalarına başlamış demek.
|
Keşke sadece konyayı akp sonsuza kadar yönetse.
|
Yorumları okuyunca anlıyorum ki, bu ülkenin asıl kanseri chp seçmeni. |
Hass
|
Benzer içerikler
- sayısal loto'da son 10 haftada en çok çıkan rakamlar
- erlik kimdir
- defacto boykot mu
- badelemek nedir
- pasaport kayıtlı iphone alınır mı
- kymco türkiye fabrika
- efootball türkçe spiker
- sıfır togg fiyatı
- paramount plus türkiye
- milli uçak gemisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X