Şimdi Ara

Konya kızla gidilecek yer tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hiç bir şey yok bu şehirde , normal arkadaşlarla buluşurken pes atıp evlere dağılırdık ama bu sefer bi kıza sözüm var sizce nereye götürmeliyim akşam vakti olacak

• Konya harbi çok yavan lan hem de nefret ederim etli ekmeği çok merak ediyordum bilerek sürpiz olsun diye resimlerine felanda bakmadım bildiğin değişik bir şey bekliyordum nevşehirde işim vardı ordan uğrayayım bir daha konyaya ne zaman gelcem diye yaktığım benzine değmedi bildiğin pideymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aradığın yer: Mevlana Türbesi

• quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

Konya harbi çok yavan lan hem de nefret ederim etli ekmeği çok merak ediyordum bilerek sürpiz olsun diye resimlerine felanda bakmadım bildiğin değişik bir şey bekliyordum nevşehirde işim vardı ordan uğrayayım bir daha konyaya ne zaman gelcem diye yaktığım benzine değmedi bildiğin pideymiş

nerde yediğine göre çok farkeder etliekmek ha ama evet dersen pideye çok benziyor bir daha uğrarsan cemoda yemeni tavsiye ederim
  • Transskek kullanıcısına yanıt
    Bonjour. Fakat arkadaşın da dediği gibi, yenilen restoran da farklılık gösteriyor.

• Ne yapmak istediğinize bağlı.

Kafede takılalım diyorsanız Champs Elysees, Henry Jones, Bayramefendi de oturabilirsiniz.
    Tavusbabaya çıkabilirsiniz. Açık hava isterseniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben konyada okuyorum turkiyede cok yer gezdim en lanet en bos sehri diyebilirim geldiğime gelecegime bin pisman oldum gidecek hic biyer yok ayrica insanini da hic sevmem durduk yerde konya dendiginde bile sinirleniyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • DepremDede kullanıcısına yanıt
    Konya

• DepremDede kullanıcısına yanıt
    Gezmeyi bilirseniz güzel yerler var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silleye gidin.Kahve içecekseniz medrese kafe güzeldir kahvaltı için kule miydi neydi 42. kat orası güzel. meram tarafı güzel. bursalıyım ama konya hakkaten güzel şehir
  • mevlana türbesi

• Alaattin tepesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • konya'da kizla her yere gidilir siz isi bilmiyorsunuz her yer cafe.konya'da 9 sap nereye gidilir diye sorsan daha zor olurdu sille tabii ki ama oraya araba ister.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.