Şimdi Ara

Konya Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Meram
    Selçuklu
    Karatay
    3 ilçeden birine yerleşeğim merkeze hangisi yakın temiz yaşanabilir yerler hakkında görüşlerinizi bekliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Yok mu bir konyalımız

• Hepsi merkez ilçeleri zaten. Konya'nın merkezi Alaaddin'dir ona da otobüs minibüs ile 30 dakika içinde ulaşım sağlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyüklük olarak soruyorsan selçuklu şehir gibi zaten 700 bin falan nufüsu.sonra meram gelir 450 sonra karatay gelir en garibanı karatay en contisi meram ama alan olarak da büyük olunca konya selçuklunun yazır diye dolmuşla 50 55 dakikada gidilen yerleri var keza meram'ın da klistra var 40 km.bence soruyu yanlış soruyorsun.bir süre ne kadar bir süre 3 gün mü 3 ay mı 3 sene mi buna göre otel mi ev mi evse kiralar uçuk ne kadar veririm dersin?3 ilçede de şahane yerleri var kirası ucuz uzak yerleri var nereye yakın olsun yani istanbul'dan hiçbir farkı yok.konya diyince herhalde sivas kangal gibi 300 metre çarşısı olup biten yerler gibi sandın?gezmeyi geçtim en uzak uçlarına 2 2.5 saat yol tepersin baya büyük merkez.ovayı boş bulmuşlar. 

• 1sene gibi kalacağım muhtemelen, merak ettiğim husus coniler(çingeneler) selçukluda bulunuyorlarmış kentsel dönüşüm olan yer diyorlar meram ise yeşillik içinde bir yer diyorlar doğrumudur konyanın elit ilçesi hangisi hocam

Kiralar vs gayet piyasaya göre çok uygun bakalım toplum olarak nasıl bir yer

• düşüncesi bile korkunç Allah-ü Teâlâ yar ve yardımcınız olsun.

• suriyeliler olmasa ben sana nokta atış mevki gösterirdim ama baya karıştı şimdi.çok uzun bir cadde düşün baş başka biraz gidince başka başka diye gidiyor.bizim bir sokak ilerimiz suriyeli dolu bizim sokakta bir iki tane var biri bizim 5. katta hani o bile uymuş bir çocuğu var tek başına kalıyor bu apartman çok iyi diyor adam bile istemiyor suriyeli zengin herhalde karı koca çocuk kaldığına göre.yani ilçeden ziyade muhit apartman önemli.ben meramda oturuyorum bu ilçenin ismi.bir de meram bağları diye ağaçlık yer var oraya diyorlardır.anıt civarı diye ara üzmez.dur yanımda kuzen var o da muhit söyledi havzan, yaka meram, meram yeni yol ama pahalı olur diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 29 Ağustos 2021; 14:10:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara hakkında bilgi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saolun hocam notumuza ekledik

• Allah tuttuğunu altın etsin

• rica ederim.evi tutunca ne muhitten ilçeden tuttun şöyle tam adres vermeden de olsa bir başlık aç işte burası şöyle böyle diye.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.