Şimdi Ara

Konya'dan Trabzon'a Gitmek İçin Tavsiye(uzungöl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uçak ile Konya'dan İstanbul aktarmalı 2 kişi 1200 lira, yaklaşık 7-8 saat toplamda

Araba ile 2 kişi 1500 lira ( gidiş geliş ve orda gezdiğin yakıt sadece), yaklaşık 11 saat yolculuk süresi.

Ben arabaya sıcak bakıyorum. Çünkü Trabzon'dan uzungöle geçicez. Uçakla gittiğimiz zaman havaalanından uzungöle gitmek 90 kilometre. Yani araç kiralamak gerekibilir.

Tavsiyesi olan yolları bilen varmı ?

Booking.com'da kapandı otelde göremiyoruz aksi gibi uzungölden için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 6 Nisan 2017; 10:21:16 >

• Konyadan ankaraya hızlı tren ile geçip ankaradan direk uçmak daha mantıklı gidiş geliş alacanız tarihe bağlı olarak daha ucuza gelir tahminimce. Ama araba ile geze geze gitmekte mantıklı o kısım size kalmış Ankara Trabzon uçuşu 1 saat sürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek suçu kopya çekmek kullanıcısına yanıt
    Ankaradan direk uçuş olduğunu bilmiyordum sağol hocam
  • Hocam araba nasıl 1500 lira oluyor anlamadım orayı. Çok fazla yakan bir aracınız yoksa sadece gidiş 400 lira falan tutar.
  • ozanunal kullanıcısına yanıt
    Gidiş geliş toplam yazdım. Trabzon'dan uzungöle gidicem bide. 200 de gezerken yaksa orda 1500 falan ortalama işte
  • para ziyanınız hayırlı olsun kardeşim. hayatınızın en berbat gezisine hazır olun. hayalkırıklığı için kenara para ayırın zira üstüne soğuk rakı içmek isteyeceksiniz.
  • Cosmos Bebop kullanıcısına yanıt
    Daha önce turla gittim gayet güzel bir yer. Ne demek istediğinizide tam anlayamadım zaten.
    Alkol kullanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

Daha önce turla gittim gayet güzel bir yer. Ne demek istediğinizide tam anlayamadım zaten.
    Alkol kullanmıyorum

tamamen şantiyeye dönmüş ve %90 arap nüfus ihtiva eden mahvedilmiş bir bölgeden haz alıyorsanız mütevazi hayat standartlarınıza ve az şeyle memnuniyetinize imreniyor ve iyi yolculuklar diliyorum size güzel kardeşim
  • Cosmos Bebop kullanıcısına yanıt
    sağolasın güzel cümlelerinizle çok aydınlatıcı bilgiler verdiniz
  • Hocam sizin hesapta kesinlikle bir yanlışlık var.Ben Aydından Trabzona gitsem o kadar mazot yakmam.Bide Uçak bileti 1 saat sonrayamı bakıyorsunuz.Çünkü pegasusla izmir ankara gidiş geliş 150 liraya bilet aldım.

• uçak daha mantıklı
  • Yaklaşık 2 ay önce gittim Uzungöl'e, daha tam olarak yapısı bozulmamış, birkaç inşaat vardı tabii ama birkaç sene sonra daha da artabilir, tabelalar hem Türkçe hem Arapça zaten. Yukarıda bir arkadaş bahsetmiş Ankara'ya hızlı tren, oradan da uçakla Trabzon gayet mantıklı. Ben booking üzerinden Trabzon merkezde otogarın hemen yanında Şanlı Otel'de kalmıştım, geceliği açık büfe kahvaltı dahil 50 lira civarıydı. Bu otel aynı zamanda havaalanına dolmuş mesafesinde, bayağı yakın yani. Çaykara turizm ile de günübirlik Uzungöl yaptık, servis ücreti kişi başı 12.5 tl(gidiş-dönüş 25 tl). Eğer birkaç gün kalacaksanız bence merkezde bir otelde kalın, Uzungöl'de sıkılabilirsiniz. Fotoğraf da atayım:

• Yanlışlık yok hocam 900 km yol. 2012 model yaris var benzinli.
    1.5 depo tek seferde giderim hadi 2 depo diyelim. Klimanın açık olduğunu ve yolların sivastan sonra virajlı olduğunu düşünürsek 2 depo gidiş yakar. 2 depo geliş toplam 4 depo.

1 depo 200 liraya doluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

yani 800 lira sadece gidiş-geliş aşşağı yukarı. Uzungölde ikametgah edeceğim için Trabzona'da gidicem haliyle gezmek için bir kaç kere. Zaten Trabzon ile uzungöl arası 80 - 90 km sanırım. Google Maps'de öyle görmüştüm. 2 depo da orda yaksak toplam 6 depo falan ediyor hemen hemen 1500 liraya tekabül ediyor.

Hocam ek olarak Eylül ayı için baktım uçak fiyatlarına. 250 ile 400 lira arasında.
    2 kişi 10 günlük gidiş geliş süresi toplamda 1200 1300 liraya denk geliyor.

@yakapa37

Hocam aslında tam olarak dinlenmek için gitmek istiyoruz zaten. Yani daha eğlenceli bir yere gitmek istesek sahil kentlerine gidebilirdik.

Biz tamamen Uzungölde ikametgah edeceğiz yaklaşık 10 gün.
    Gideceğimiz tarih yaz mevsiminin sonları. Ağustos Eylül gibi mesela.
    Aslında mantıklı dediğiniz. Yani merkezde kalmak uzungölde kalmak yerine daha avantajlı. Booking.com'da geçen hafta en son baktığımda 4000 lira diyordu kalacağımız otele 10 gün için.

Uçakla gitsek bu sefer havalimanından uzungöle gitmek için araç kiralamak gerekecek. Çünkü gezmek istiyoruz hem uzungölü hem merkezi. Ayrıca valizde olacak yani rezil olmayalım diye düşündük birazda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 6 Nisan 2017; 15:32:31 >

• Xanax70 kullanıcısına yanıt
    O araba 2 depoyla 1500-1600 km civarı yol yapar.

6 depo benzinle Konya'dan Budapeşte'ye gidip gelirsiniz. (En ufak abartı yok. )
  • Sadece uzungölü gezmeyin bence gelmişken sümela manastırı bozteye çıkın mesala güneşli bir günde gelirseniz ve rüzgarda varsa sahile gidin o rüzgarın güneş altında çarpması çok hoş

• fotoğraflardaki gibi değil, benim için sükutu hayal oldu, sırf orayı görmek için o kadar yol tepmeye değmez
  • ozanunal kullanıcısına yanıt
    siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    @ozanunal

Hocam hocam İstanbul Pendiğe tam 1.5 depo ile gidiyorum. Kendi aracımız yani ordan biliyorum. Trabzona Sivasdan sonra virajlı yollar ile gidiliyor. Yaz mevsiminide hesaplarsak klimada açık olur diye tahmin ediyorum. O zaman yaptığım hesap doğruya geliyor.

@siyahatlıprens

Gitmişken gezicez bir çok yeri. Seneler önce üniversite zamanında okul gezisi ile gitmiştik. Şimdi tekrar giderek anılarımızı tazelicez.

@royal_flush_

O kadar kötü değil hocam. İyi bir otel ve temiz havası ile insan kafasını dinler. Başka bir yer öneriniz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xanax70

@ozanunal

Hocam hocam İstanbul Pendiğe tam 1.5 depo ile gidiyorum. Kendi aracımız yani ordan biliyorum. Trabzona Sivasdan sonra virajlı yollar ile gidiliyor. Yaz mevsiminide hesaplarsak klimada açık olur diye tahmin ediyorum. O zaman yaptığım hesap doğruya geliyor.

@siyahatlıprens

Gitmişken gezicez bir çok yeri. Seneler önce üniversite zamanında okul gezisi ile gitmiştik. Şimdi tekrar giderek anılarımızı tazelicez.

@royal_flush_

O kadar kötü değil hocam. İyi bir otel ve temiz havası ile insan kafasını dinler. Başka bir yer öneriniz var mı ?

sümela manastırı görülmeli ,, trabzon gümüşhane yolu ,, gümüşhane tirebolu yolu doyumsuz manzaralar vardır ,,, çamlıhemşin fena değil ama temmuz ağustos gidilir bu mevsimde gidilmez

• Bu hafta yagis olabilir ona gore

• Sadece uzungole mi gidiceksiniz?Gitmisken bi sumelayi da gorun hocam.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.