Şimdi Ara

Konya Beyşehirde ki kaybolan küçük kız hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haberlerde rastlamışsınızdır, Yeşildag Kasabasında 2 yaşındaki kız ormanda kayboldu. (www.webtv.hurriyet.com.tr/2/25231/0/1/ormanda-kaybolan-kucuk-kiz-bulundu.aspx )
    Ailenin 10.çocuğu bu hafta içinde dünyaya gelmiş. Babanın mesleği sebebiyle ormanda (fabrika gibi mi bilmem) mangal kömürü imalatı yapıyorlarmış. Dev aile, mağarada rezillik çekiyorlar. Insanlığa değer verdikleri yok resmen. Böyle düşünmeme en büyük etken ise bir akrabasının nasılsa ölmüştür boşuna arıyoruz demesiydi. Bu realistlikden çok vicdansızlık bence. Makine gibi çocuk yapmayı biliyorsunuz madem niye sahip çıkmıyorsunuz? Yazık ki ne yazık böyle insanların topluma yaptığı zararlara.

• aynen aga ya 10 çocuk nedirki yazık valahi
  • Bir arada komşumuzun kızı kaybolmuştu sonra diğer komşumuzun kızı boğup sobada yaktığı ortaya çıkmıştı o aklıma geldi (Ciddiyim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Bir arada komşumuzun kızı kaybolmuştu sonra diğer komşumuzun kızı boğup sobada yaktığı ortaya çıkmıştı o aklıma geldi (Ciddiyim)

Hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Hitler's Last Nazi

quote:

Bir arada komşumuzun kızı kaybolmuştu sonra diğer komşumuzun kızı boğup sobada yaktığı ortaya çıkmıştı o aklıma geldi (Ciddiyim)

Hocam

http://www.hurriyetport.com/yasam/konya-da-4-yasindaki-beyza-cokekoglu-bogularak-oldurulduktun-sonra-sobada-yakildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 5 Aralık 2011; 21:10:13 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam

http://www.hurriyetport.com/yasam/konya-da-4-yasindaki-beyza-cokekoglu-bogularak-oldurulduktun-sonra-sobada-yakildi

Offf...

• quote:

quote:

Hocam

Aynen komşu sayılırız ben de duymuştum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hocam

O kadını işkence ede ede öldüreceksin

• quote:

Allah kimseye boyle dert vermesin
    Verem falan olurum herhalde o kariyi oldurmeden
  • quote:

Hatırladım. Insan çevresindekilere gerçekten dikkat etmeli. Bende Beyşehir'de oturuyorum, şehir genel olarak iyi niyetli insanlarla dolu. Apaçi takımı vb harici. Hele bundan önceki oturduğumuz binadaki karşı komşumuz beni kendimden daha çok düşünüyordu desem yeri. Ailem çalıştığı için yaz günleri de sabah tek başıma kaldığımdan. Birkaç kez kahvaltiya çağırdı kırmadan gittim kendi çocuğuymuşum gibi ilgilendi, ondan sonra bir gün olmazsa öbür gün illa bir şeyler yapıp gönderirdi. Aynı apartmanın alt katında da 5-6 çocuklu benzer bir aile var. Nerede uygunsuz pis işler varsa (yasadışı değilde daha çok halkın gözünde) gider öyle işler yapar yüzünede bakan yok benim gözlemlediğim kadarıyla. Her koyun kendi bacağından işte.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.