Şimdi Ara

İstanbul Maltepe,e Cevizli Mahallesinde Oturan Var Mı? Oraları Çok iyi Bilenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar resimde görünen yer Cevizli'nin neresi, güzel bir yer midir? Yoksa ulaşıma uzak mıdır?

İstanbul Maltepe,e Cevizli Mahallesinde Oturan Var Mı? Oraları Çok iyi Bilenler?

• https://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-satilik-asil-den-maltepe-de-minibuse-yakin-3-plus1-115m2-katta-350bin-e-319139807/detay
    Bağdat caddesine yakın, bi sürü minibüs otobüs geçer ordan.
    E-5 e çıkarsan da yine alternatifin çok buna metro da dahil.
    Yine e-5 e yakın Carrefour var.
  • Cidden şu fotodan ne çıkartmamızı bekledin merak ediyorum.

Emlakçı mıyız kardeş? Daha düzgün bir foto ne bileyim adres falan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Cidden şu fotodan ne çıkartmamızı bekledin merak ediyorum.

Emlakçı mıyız kardeş? Daha düzgün bir foto ne bileyim adres falan yok mu?

Cevizli mahallesinde oturuyor olsaydınız, bilirdiniz diye düşünüyorum. Mesela ben oturduğum mahalleden, bir fotoğraf görsem, hemen neresi olduğunu çıkartabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coderMX C kullanıcısına yanıt
    20 yıldır Kartalda oturuyorum. Cevizliyi de bilirim. Ama çok belli belirsiz bir foto.

Farklı bir açıdan falan var mı? Cevizli büyük bir yer. birbirine benzer çok sokak var böyle. Yalı tarafıda olabilir dragosda. devlet hastanesi civarı da olabilir Tugay yolu da. O yüzden sordum
  • quote:

20 yıldır Kartalda oturuyorum. Cevizliyi de bilirim. Ama çok belli belirsiz bir foto.

Farklı bir açıdan falan var mı? Cevizli büyük bir yer. birbirine benzer çok sokak var böyle. Yalı tarafıda olabilir dragosda. devlet hastanesi civarı da olabilir Tugay yolu da. O yüzden sordum

Ev talatpaşa tarafındaymış, ulaşım sorunu olan bir yer midir? Yoksa hiç bakmayalım mı? E5'e ve metroya yakın olsaydı ulaşımı daha kolay olabilirdi.

Talatpaşa nın bir ucu minibüs yolu bir ucu e5. hangisine yakın olursa olsun ulaşım sorunu olan bir yer değil.

Minibüs caddesinden şişli ye kadar otobüs bile var.

Siz ne tarafta çalışacaksınız veya nereye ulaşmaya çalışacaksınız? ona göre alternatif söyleyeyim size.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bursa/Görükle nasıl bir yer ?
    6 yıl önce açıldı
    Düzce de oturan varmı ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Talatpaşa nın bir ucu minibüs yolu bir ucu e5. hangisine yakın olursa olsun ulaşım sorunu olan bir yer değil.

Minibüs caddesinden şişli ye kadar otobüs bile var.

Siz ne tarafta çalışacaksınız veya nereye ulaşmaya çalışacaksınız? ona göre alternatif söyleyeyim size.

Doğrusu servisle eve gitmek için E5 tarafı daha mantıklı, E5 ve metroya yakın olması. Bu aralar Maslak (Avruapa Yakasına) gidip gelebilirim.

Avrupa yakasındaki evler pahalı ve Maltepe'deki kadar geniş değiller.

Talatpaşa caddesini boydan boya 10 dakikada yürürsünüz. Yani minibüs caddesinden e5 e çıkışınız 10 dakika civarı olur. Servis e5 te falan bırakacaksa tabii talatpaşanın neresinde olduğu da önemli. E5 de her yerde durak veya inebileceğiniz yer olmadığı için mesafe uzayabiliyor.

Bu evin sokak bilgisi falan varmı ona göre yorum yapayım.
  • quote:

Talatpaşa caddesini boydan boya 10 dakikada yürürsünüz. Yani minibüs caddesinden e5 e çıkışınız 10 dakika civarı olur. Servis e5 te falan bırakacaksa tabii talatpaşanın neresinde olduğu da önemli. E5 de her yerde durak veya inebileceğiniz yer olmadığı için mesafe uzayabiliyor.

Bu evin sokak bilgisi falan varmı ona göre yorum yapayım.

Sokak bilgisini bilmiyorum. Daha gidip görmedim, bazı evler biraz içlerde kalıyor, ulaşım için biraz daha fazla yürümek gerekebiliyor. Maltepe'nin mezkez bölgeside çok güzel ve işlek, caminin olduğu yerde hoşuma gidiyor ama oralar biraz pahalı.

• Metroya yakın zümrütevlere falan bakabilirsiniz.
  • quote:

Metroya yakın zümrütevlere falan bakabilirsiniz.

E5'in yukarısına kötü diyorlar. E5'in altı daha iyi, daha hızlı prim yapar deniliyor.

Ev satın alacaksanız eğer üstü altı çok fark etmiyor. Çok üstüne çıkmayacaksınız zaten. Metro ya yürüme mesafesi olan yerlerden bahsediyorum. Hem daha ucuza gelir hem daha çabuk ulaşırsınız metro ya.

Aşağısı dediğiniz gibi prim yapar ama orası doyuma ulaşıyor. Zümrütevler de daha çok kâr edersiniz kısa sürede. ya da farklı bölgelere de bakacaksınız ev alırken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.