Şimdi Ara

Konuşmaya Nasıl Başlıyım Kızla

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • avm karfur olacak isim var sende gel kahve iceeiz dedim ama simdi nasil konusmaya giriyim diyorum yardim

Beyler sevdiğimi kıza söyliycem işte ulaşımı kolay kartal metro ile gelip gidebilecegi avm arıyorum benim araba var avrupa oturuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyWrath -- 5 Mart 2014; 21:30:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kartal durağında M1 Tepe Home var
    Esenkent durağında Maltepe Carrefour Park var
    Yenisahra durağında Optimum var
    Ayrılıkçeşme durağında TepeNautilus var.

Büyüklükleri ve durak sıraları Kartaldan Kadıköye doğru. Gerçi ortadaki ikisi aynı büyüklüğe sahip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenisahra optimum en mantıklısı hem iyi hem de metrodan iner inmez karşında gozukuyo

• M1 Tepe Home a gitmeni tavsiye etmem .Hem çok küçük bir yer hemde içi boş. 4 durak fazla gidip Esenkent durağındaki Maltepe Carrefour a gidebilirsin. Gitmişken iyi,büyük bir yere gideyim diyorsan TepeNautilus veya optimum u öneririm.
    Unutmuşum Kozyatağında da Carrefour var orasıda büyük baya. Ama yinede tavsiyem TepeNautilus veya Optimum şeklinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 5 Mart 2014; 11:06:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roc.

M1 Tepe Home a gitmeni tavsiye etmem .Hem çok küçük bir yer hemde içi boş. 4 durak fazla gidip Esenkent durağındaki Maltepe Carrefour a gidebilirsin. Gitmişken iyi,büyük bir yere gideyim diyorsan TepeNautilus veya optimum u öneririm.
    Unutmuşum Kozyatağında da Carrefour var orasıda büyük baya. Ama yinede tavsiyem TepeNautilus veya Optimum şeklinde

karfur dedim artik ozsut felan var mi icinde mado yada

• ayrılıkçeşmede in en iyisi tepe

• optimum a git güzel sakin bi ortamı var. büyükte bi avm, tavsiyemdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

ayrılıkçeşmede in en iyisi tepe

abi daha nasil soyliycem diye dusunuyorum orada isim var dedim kiz geliyor ama zorla geliyor nasil basliyim konusmaya bi yardim

• DeadlyWrath D kullanıcısına yanıt
    Ozsute gitmenzi tavsiye etmem fiyatları hem kazıktır hemde servisi çok uzun sürer. Mado Kozyatağı Carrefour da olması lazım.Carrefourun kendi alışveriş yerindeki kasaların tarafında. Esenkenttekinde yok diye biliyorum.
    Hangi takımlısın? Sana birkaç tavsiye verebilirim. İşim var diye gidicekmişsin uydurdunmu birşeyler?Yaşlar kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 5 Mart 2014; 21:18:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadlyWrath

quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

ayrılıkçeşmede in en iyisi tepe

abi daha nasil soyliycem diye dusunuyorum orada isim var dedim kiz geliyor ama zorla geliyor nasil basliyim konusmaya bi yardim

bilmem ki direk söyle zaten seviyosa kabul eder

• quote:

Ozsute gitmenzi tavsiye etmem fiyatları hem kazıktır hemde servisi çok uzun sürer. Mado Kozyatağı Carrefour da olması lazım.Carrefourun kendi alışveriş yerindeki kasaların tarafında. Esenkenttekinde yok diye biliyorum.
    Hangi takımlısın? Sana birkaç tavsiye verebilirim. İşim var diye gidicekmişsin uydurdunmu birşeyler?Yaşlar kaç?

para problem degil esenkent karfur kesin ne varsa artik iceride çünkü işim var orada dedim nasil girsem konusmaya yaşlar 19 ya kızla yüz yüze her türlü konuşuyorum ama telefonla mesajlaşamıyorum öyle bir sıkıntı yaşıyorum kızla ne konuşulur abi telefonda o kısmı atlattık neyse şimdi oldu olmadı yarın yüz yüze diycem ama nasıllll??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadlyWrath -- 5 Mart 2014; 21:25:11 >
  • Eğer duygusal gireyim dersen şöyle birşey olabilir ; Önce oraya aslında bir iş için gitmediğini zaten onun da bunu farketmiş olduğunu düşündüğünü söyle . Peki buraya asıl neden geldim diye sorarsan diye gir ardından . Onu aslında ne olarak görmek istediğini ve ona karşı olan duygularını söyle bitti gitti işte. Eğer sende istersen bugün burda biraz vakit geçirebiliriz eğer çok vakti varsa sinemaya gidin. Esenkentteki Carrefourun sineması güzeldir.
    Çok duygu dolu olmadı gerçi ama konuşmanı sen kafanda hazırlarsın.
    Eğer bu olmaz dersen daha değişik birşey düşünebiliriz.
    Ordan belki farklı bir yere gidebilirsiniz ne bileyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 5 Mart 2014; 21:25:28 >
  • quote:

Eğer duygusal gireyim dersen şöyle birşey olabilir ; Önce oraya aslında bir iş için gitmediğini zaten onun da bunu farketmiş olduğunu düşündüğünü söyle . Peki buraya asıl neden geldim diye sorarsan diye gir ardından . Onu aslında ne olarak görmek istediğini ve ona karşı olan duygularını söyle bitti gitti işte. Eğer sende istersen bugün burda biraz vakit geçirebiliriz eğer çok vakti varsa sinemaya gidin. Esenkentteki Carrefourun sineması güzeldir.
    Çok duygu dolu olmadı gerçi ama konuşmanı sen kafanda hazırlarsın.
    Eğer bu olmaz dersen daha değişik birşey düşünebiliriz.
    Ordan belki farklı bir yere gidebilirsiniz ne bileyim

abi kural 1 para ile olmuyor kıza aldığım hediyeleri başkasına alsam yıl başında öylesine yada sokaktaki kız olsa üstüme atlar
    boy 190 kilo 100
    tip idare eder diyelim göbek var
    bütün insanlarla konuşurum çekinmem ilk kez konuşmuyorum bi kızla ama bu kıza olmadı bir türlü
    19 yaş

• upupupupupup
  • Ne yapıcağını bilmediğin durumlarda en iyisi direk pat diye söylemektir. Bende hep işe yaradı
  • hayatımda bu kadar devrik cümle görmedim
  • quote:

Ne yapıcağını bilmediğin durumlarda en iyisi direk pat diye söylemektir. Bende hep işe yaradı

einstein teşekkürler diyelim sana mobilden olunca anca bu oluyor

roc.

umarım işe yarar yaramazsa da olmaz olur biter ama ben çok bağlandım hayatımda yani 3 aydır başka kıza bakmıyorum
    s*x unsuru gram aklımda yok hayatımda ilk kez önemli olan birlikte olmak diye düşünüyordum

birde şöyle diyorum ben kızın çok sevdiği sezan aksu için bilet almıştım söylemedim süpriz yapıcaktım bilet bir 14-15 şubat vardı ya dedim en iyisi olsun en önden izleyelim felan diye 14 üne aldım daha aralık ayının sonunda sonradan aklıma geldiki sevgileler günü onuda işte o hafta pazartesi kıza gidelim mi felan dedim kızda babamla bozuk aramız gelemem dedi ve ben sonra kıza söyliyemedim ve gidemedik
    bu pazar günü biletleri aldım kıza diycem işte bak senin için almıştım felan diye pazar günü buluşucaz kızın yakını vefat etmiş küt gelemedi bende dedim bu nasip değil her söyliycem zaman kısa geçtim bu 3 ay içinde kaç kere böyle niyetlendim sürekli bir iş oldu söyliyemedim sinirlendim yırttım biletleri
    pazartesi yazdım canım sıkkın felan diye anlatsana konuşalım dedi bunu demese bitmişti ama yüz yüze konuşuruz dedim geçtim
    şimdi tekrar bir umut işte yarın söyliycem diyorum

kızın anlamama ihtimali yok diye düşünüyorum kimse durduk yere kimseye hediye almaz

• En rahatı optimum .. Metro durağından direk karşıya geç bulursun zaten..
    Hem kalabalıkta olmuyor pek . Uzun zamandır gitmedim fakat gittiğim zamanlarda kalabalık görmedim hiç.
    Sakin sakin konuşursunuz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.