|
Bildirim
|
şimdi biz bu cahil topluma son 15 senede ulaşmadık...tee köy enst. kapatılmasından beri adım adım nakış gibi işlediler...süreci tersine çevirmek çok zor..modern çağdaş bir eğitim sistemi ile en az 3 nesil yetişmesi lazım ki toplum cehaletten kurtulsun...
üniv. okumuş diplomalı cahiller bu eğitim sisteminin en büyük sorunudur mesela bizim insanımız hakkını savunmayı bilmez mesela...haklarını da bilmez..aidiyet bağı da çok zayıftır..telekom limanlar fabrikalar diyorsun banane diyor.bana dokunmayan yılan der başka da bişey bilmez..beyni kilitlidir yeniliğe ve yeni şeyler öğrenmeye karşı..eğitemezsin anlatamazsın yapılacak çok şey var ancak boşuna yazmaya gerek yok yaptırmazlar. geçmiş olsun |
![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 28 Aralık 2017; 13:42:24 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bir Sevdadır Türkiye -- 28 Aralık 2017; 14:52:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanetr -- 28 Aralık 2017; 22:0:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |