< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekerlibira -- 23 Ekim 2020; 16:21:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sekerlibira -- 23 Ekim 2020; 16:21:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Aynen hocam arkadaşın önerisi çok iyi. Özel mesajla katılacak konuyu takip edenleri eklersiniz. Sınırları daha samimi olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
![]() Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Por favor hocam neredeyse bu konuyu ilk açtığında beri takip ediyorum. Sayesinde pek çok şey öğrendim. Allah razı olsun. Arkadaşın yazdıklarını da destekliyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Borsada kaybettiğin paraya üzülmeyeceksen girebilirsin tabiki neden olmasın SAbah 10.06 dan THY alsammı diyordum şimdi 9.84 oldu Mutlaka yükselir ama ne zaman asıl soru bu. |
Bugün iyi öttürdü. Ama belliydi böyle olacağı. Son birkaç senede 3 kere 125'leri denedi ama hiç geçemedi. Ülkede ekstrem pozitif gelişmeler olmadığı sürece bizim borsanın tepesi 1.2 civarları belli ki. Potansiye bu. faize yatırmam durumunda 105 lira kazanabileceğim parayla 880 lira kazanarak çıktım. 1.18 seviyelerine yaklaşınca şüphelenmiştim 1.08 seviyelerinden tekrar toplayacağım. Umarım biraz daha düşer. Herkese hayırlı kazançlar. Umudunuzu yitirmeyin, Türk borsasından kalkan gemi her zaman limana yanaşır. |
|
Konu sonlandı dostum. Zaten bir yıl hemen hemen olmuştu ve sabırla, sakince, analiz ederek, hangi hisseyi neden seçtiğimi yazarak, hedef koyarak hisse senedi yatırımının en zevkli, en kazançlı yatırım olduğunu sanırım görmüş olduk. Geçtiğimiz bir yıl ekonomik kriz, pandemi, siyasi gerginlikler vs ile doluydu ve bu ortamda bile diğer alternatif yatırım enstrümanlarına göre misli misli kazandık. Ki burası sadece örnek portföydü. Tabi buna kazanç derken benim pek girmediğim foreks diye bir derya var ki ben parayı bir yılda üçe katladım diye mutlu olurken yakın arkadaşım dahil bunu on dakikada foreks ile yapabiliyor. Ama tabi tam tersi de mümkün. Orası tam profesyonellik isteyen alan. Hele ki olaya kaldıraçlı girerseniz uçmanız da, mağmaya inmeniz de mümkün. Girmenizi tavsiye etmem. Fazla uzatmadan öneri getireyim. Hisse senedi yatırımı konusuna ilgi duyan arkadaşların hepsinin katılacağı, sohbet edeceği, bilgi paylaşacağı bir ana konu açılsın. Ben de vaktim olduğunca tecrübelerimi yazarım, sohbet ederim, öğrenirim vs vs... Ama konuyu asla ben açmam, bu konuda olduğu kadar belki aktif de olamam ama tabi seve seve yazarım, işin daha fazla grafik, teknik yönlerine girmeye çalışırım, sıradan katılımcı olurum. Böylece sanki bir çıkarım varmış gibi aptalca kırıcı suçlamalara da maruz kalmam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam konu yerine telegram grubu kurulsa katılır mısınız peki < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |