Şimdi Ara

Konu siliinsin (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: derebeyi01

hocam kendi porföyünüzde de sattınız mı MNDRS'i yoksa burdaki portföyde mi elden çıkardınız?

Menderes kendi portföyümden de çıkardım. Genelde buraya paralel işlemler yapıyorum.

• Bu ihlas gazetecilik 5.tabanı oldu. 9tl üzerinden bu fiyata geldi bu hisse.

5 gün taban yaptığında her defasında tabanı bozdu ve yeni kurbanları sıraya ekledi.

Diğer tabanlarda değil de Neden bugün tabandan girdik; dün de yazmıştım artık bollingerin alt çizgisine değiyordu ve grafikte 4,57 destekti, onun altında günlükte kalması zor gibiydi. üstelik bedelli açıklamıştı.

matrix ile derinlik takibinde tabanda ne kadar kaldığını ve diğer kademeleri görebiliyorsunuz.

grafik ekliyorum,

4,57 çizdiğim trende dikkat

6 ocak zirvesine denk gelen 4,57 mevcut çalışabilecek destekti ve bollinger çizgisine de dikkat lütfen.

tabandan ne kadar işlem olmuş, kademe analizinden ona da bakabilirsiniz.

Konu siliinsin
    Konu siliinsin

• Bugünkü kap açıklamalarını da ekliyorum;

Yönetim kurulumuzun bugün (19.10.2020) yapmış olduğu toplantıda;

1- Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-18.1 sayılı Kayıtlı Sermaye Sistemi Tebliği çerçevesinde, Şirket Esas Sözleşmesi'nin 6. Maddesi'nde belirtilen Şirketimiz kayıtlı sermaye tavanının 560.000.000 TL artırılarak 240.000.000 TL'den 800.000.000 TL' ye yükseltilmesine,

2- Şirketimizin mevcut kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin de bu kapsamda 2021-2025 yıllarını kapsayacak şekilde güncellenmesine,

3- Şirket Esas Sözleşmesi'nin "Sermaye ve Payların Nev'i" başlıklı 6. Maddesi'nin ekteki şekliyle tadiline,

4- Sermaye Piyasası Kurulu ile T.C. Ticaret Bakanlığı nezdinde gerekli izinlerin alınmasına ve ilk Genel Kurul'da pay sahiplerinin onayına sunulmasına,

Karar verilmiştir.

Şirketimizin 19.10.2020 tarihli yönetim kurulu kararı ile kayıtlı sermaye tavanının 240.000.000 TL'den 800.000.000 TL'ye çıkarılmasına, kayıtlı sermaye tavanı geçerlilik süresinin 2021-2025 yıllarını kapsayacak şekilde uzatılmasına ve bu amaçla şirket esas sözleşmesinin "Sermaye ve Payların Nev'i" başlıklı 6.maddesinin ekli tadil tasarısına uygun olarak tadil edilmesine ilişkin 21.10.2020 (Bugün) tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.

• Kendim işlem yaptığımda buraya da aynı anda eklemek güç olabiliyor, sonuçta telegramda arkadaşlarla anlık yazıştığımız gibi burada paylaşım mümkün değil, belki de taban çözülürken çoğu kişi yakalayamadı. burayı anlık takip etmeniz, benim de anlık paylaşmam imkansız. yine de taban çözülmeden yaklaşık 1 dk önceden paylaşmış olduğuma inanıyorum.

zaten bu konuyu anlık işlem yapalım, trade yapalım amacıyla açmamıştım. amaç orta ve uzun vadede kazanmak, inşallah öyle olmaya devam edecek.

YTD

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Kendim işlem yaptığımda buraya da aynı anda eklemek güç olabiliyor, sonuçta telegramda arkadaşlarla anlık yazıştığımız gibi burada paylaşım mümkün değil, belki de taban çözülürken çoğu kişi yakalayamadı. burayı anlık takip etmeniz, benim de anlık paylaşmam imkansız. yine de taban çözülmeden yaklaşık 1 dk önceden paylaşmış olduğuma inanıyorum.

zaten bu konuyu anlık işlem yapalım, trade yapalım amacıyla açmamıştım. amaç orta ve uzun vadede kazanmak, inşallah öyle olmaya devam edecek.

YTD

Hocam çok teşekkürler ender bilgileriniz için..Telegram grubunuza girme imkanımız var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adese'nin kaça kadar yükselmesini bekliyorsunuz? Ayrıca Sekerbank, Garanti ve İş Finans hisseleri hakkında görüşleriniz nedir? ytd

• por favor kullanıcısına yanıt

Hocam bu gruptaki takipçileriniz için de bi ara telegram grubu düşünceniz vardı. Sadece sizin yazdığınız anlık takip etmesi kolay bir grup olsa çok iyi olur. Seçeceğiniz kişilerle böyle bir grup olsa ne dersiniz? İlla ki burada çalışanlar forumu sürekli takip edemeyenler belki ancak işi bitince bakabilenler vardır benim gibi, bizler için çok iyi olur.

Hocam bencede artık telegram ı açalım herkesin grubu orda buraya sırf sizin için giriyoruz her zaman bildirimde gelmiyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar hocam Oylum hakkında düşünceniz var mı.

• Arkadasa cok tesekkurler, basarili bir borsa oyuncusu oldugu belli, bol kazançlar dinleyeyim
    Başlığı ilk günden beri takip eden biri olarak özellikle başlığı gec takibe başlayanlar için nacizane bir uyarı yapmak istiyorum
    Por favor arkadasimiz her ne kadar riski sevmem dese de oynadığı kağıtlar borsa ortalamasında orta-yuksek riskli ve yukarıdaki örnekte de görüldüğü gibu anlık karar ile hamle yapılması gereken kagitlardir. Başlıktaki yuksek karin asil sebebi de budur. Vade uzun olsa da kararlar anlık
    Eger bu anlık takibi yapamayacağınız, ki surekli matris basinda değilseniz imkansiz, düşünüyorsanız islem yapmadan önce 2 hatta 3 defa düşünmenizi sahsen oneririm. Bir hisse taban açmaya başladığı anda çıkamazsınız ileride sizi çok üzebilir.

Sanirim arkadas beni yanlış anlamaz. Amacim sadece uyarmak. Herkese Bol kazanclar dilerim.

• Arkadasa cok tesekkurler, basarili bir borsa oyuncusu oldugu belli, bol kazançlar dinleyeyim
    Başlığı ilk günden beri takip eden biri olarak özellikle başlığı gec takibe başlayanlar için nacizane bir uyarı yapmak istiyorum
    Por favor arkadasimiz her ne kadar riski sevmem dese de oynadığı kağıtlar borsa ortalamasında orta-yuksek riskli ve yukarıdaki örnekte de görüldüğü gibu anlık karar ile hamle yapılması gereken kagitlardir. Başlıktaki yuksek karin asil sebebi de budur. Vade uzun olsa da kararlar anlık
    Eger bu anlık takibi yapamayacağınız, ki surekli matris basinda değilseniz imkansiz, düşünüyorsanız islem yapmadan önce 2 hatta 3 defa düşünmenizi sahsen oneririm. Bir hisse taban açmaya başladığı anda çıkamazsınız ileride sizi çok üzebilir.

Sanirim arkadas beni yanlış anlamaz. Amacim sadece uyarmak. Herkese Bol kazanclar dilerim.

• Telegram grubumuz sadece 4 kişilik eski arkadaşlıklara dayanan ve büyük bir aracı kurumda çalışan bir arkadaşımızın da olduğu bir grup.

Buraya bir başkasını dahil edemiyoruz.

Bu forum üyeleri için de bir telegram kanalı açalım fikri vardı vazgeçme nedeni malum. SPK nın bu sosyal medya uygulamaları üzerinden yapılan paylaşımlara dair yayınladığı uyarı var. Telegram hisse grup/kanalları genellikle hep küçük yatırımcıyı avlamak üzerine kurulmuş. Hem işin yasal yönü hem de algı açısından çekincelerim var.

Hatta bu konu başlığında uzun uzun belirtsem de, sık sık mesajlara yazsam da acaba burada da sıkıntıya sokabilecek şeyler mi yapıyorum çekincelerim var.

Bu konuyu araştırıp telegram ve bu konuya dair gidişatı belirleyeceğim.

Ihgzt konusunda asla anlık düşünmeyin.

Bugün 6.günü hep tabandan açıp çözüyor. Manyak bir tarzı var tahtacısının. Bedelli kesinleşip rüçhan tahtası açılıncaya kadar tutmaya devam edeceğim şahsen.

YTD

• fezalii kullanıcısına yanıt

Üslup düzgün olduğu sürece asla yanlış anlamam. İstiyorum ki burada herkes bilgisini, görüşlerini paylaşsın. Benim de öğreneceğim çok şey var. O nedenle size teşekkür ediyorum.

Ancak yaklaşım önemli; biraz köşeli, ters, seçici biriyimdir. Nasıl yaklaşılırsa öyle karşılık veririm.

• Bu konuya benim yaklaşımım açıkcası borsaya yeni giren biri olarak kazançtan çok öğrenecek şeyler olması. Hisseleri seçerken yaklaşımınız, analizleriniz, değerlendirmeleriniz, bakış açınız öğretici nitelikte. Her mesaj attıgınızda bu işe yönelik öğrenecek bir şeyler oldugu için keyifleniyorum😅
    Keşke aklınızdan geçen, almaya yaklaştığınız başka hisseleri de yorumunuzla, analizinizle paylaşsanız müsait zamanınızda çok güzel olur :)

21 Ekimde 4.52'den alma ihtimaliniz yok o kağıdı. Tabi borsayı bilmeyen ya da az bilenler şu yazdıklarınızı görüp inanıyordur da merak ettiğim sizin kazancınız ne? Ego mu kasıyorsunuz nedir?

• armutsever A kullanıcısına yanıt

Terbiyesizlik yapma. Beni yalancılıkla suçlayanın aklını alırım.

Tabandan o gün kaç lot işlem olmuş. Ben ne zaman yazmışım taban ne zaman çözmüş ve gel özür dile.

• Benim kazancım varmış da yalan yazmışım da.

Bu konu kapanmıştır arkadaşlar.

Asla ama asla bir daha yazmam.

Sanki bir çıkarım ve mecburiyetim var.

Herkese bol kazançlar.

Sen neden insanlrın işine taş koyuyosun armut seni burdan ekmek yiyen insanlar var

Pc başında insan eleştirmekten başka vasfın varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NadirŞah -- 23 Ekim 2020; 0:44:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.