< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konu siliinsin (71. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Pardayyan
Polho hakkında bir düşünceniz var mı hocam... @por favorHiç bilmediğim bir hisse.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam... Boya hisselerinde bir artış var gibi ama bir nedeni var mı bilmiyorum tabi ki...
Hocam etyat hakkında ne düşünüyorsunuz telegramda falan çok pazarlanıyor sermaye arttırımı muhabbeti var. bu hissede günlerdir tavan tavan gidiyor sizce tren kaçtımı yoksa yolu varmıdır ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
oyakc ve sise hakkında düşünceniz nedir
-
quote:
Orijinalden alıntı: boldpilots
Hocam etyat hakkında ne düşünüyorsunuz telegramda falan çok pazarlanıyor sermaye arttırımı muhabbeti var. bu hissede günlerdir tavan tavan gidiyor sizce tren kaçtımı yoksa yolu varmıdır ?Hiç bilgim yok.
Telegramdaki pazarlamacıları pek ciddiye almayın. Önceden pozisyon alıp genelde malı yıkarlar. Tahtacıların yancısı tiplerdir.
quote:
Orijinalden alıntı: ssmmoyakc ve sise hakkında düşünceniz nedir
Oyak hakkında bilgim yok. Şişe ise birleşmeden önceki performansını devam ettirip tekrar 7,80 zirvesine yol alması için 7,07 hacimli geçilmesi gerekiyor.
Hocam emekleriniz için çok teşekkürler, uzun yıllar forumda olmama rağmen bu konuyu daha yeni gördüm diyebilirim o yüzden heyecanla takip ediyorum bilgi paylaşımınız bizler için çok değerli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün Ihgzt yazmıştım. Gidişata göre portföye ekleriz demiştim. Yine taban açtı, hatta 4,4 milyon taban açtı. aman bulaşmayın şimdilik.
Büyük ihtimalle tabanı çözerler yine de izlemede kalalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 21 Ekim 2020; 10:1:2 > -
Şimdi
6474 lot mndrs satıyoruz ihgzt uzun vade aliyoruz.
6474x3,86 tl : 24990 tl menderes satış
5528x4,52 tl : 24987 tl ıhgzt alış
-
4.52 yi nasıl tutturup aldınız ki saat 10 dan sonra 5 e doğru hızla cıktı zaten
-
Evet hoca tam mesajı yazdı taban bozuldu çıkmaya başladı bende ancak 4.85₺ den maliyetlendim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ya şu kartonsan acayip bir kağıt ha firma sağlam da öyle batık da değil yaz ortası 500 lerdeydi fiyatı şimdi 2'ye katlamış.. Bi ara aldım sattım cuzi karla şaka gibi..
-
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera4.52 yi nasıl tutturup aldınız ki saat 10 dan sonra 5 e doğru hızla cıktı zaten
bende anlamadım nasıl tutturdu ki 4,52'yi?
-
gaplı açılış oldu yine ben buralardan kağıt almam şahsen 113k lardan beri soluksuz tırmandık o da ayrı soru işareti..
-
quote:
Orijinalden alıntı: por favorDün Ihgzt yazmıştım. Gidişata göre portföye ekleriz demiştim. Yine taban açtı, hatta 4,4 milyon taban açtı. aman bulaşmayın şimdilik.
Büyük ihtimalle tabanı çözerler yine de izlemede kalalım.
üstadım, aman bulaşmayın deyip 3 dk sonra 25k'lık bir alım yaptınız bir anda fikrinizi değiştiren ne oldu? :)
-
hocam kendi porföyünüzde de sattınız mı MNDRS'i yoksa burdaki portföyde mi elden çıkardınız?
-
quote:
Orijinalden alıntı: bianconera4.52 yi nasıl tutturup aldınız ki saat 10 dan sonra 5 e doğru hızla cıktı zaten
Taban çözmeye yakın bu portföye dahil ettim, kendime de aldım.
Siz yalan olarak farz edin. İkna etme zorunluluğum yok.
Tabanı ne zaman çözmüş, mesajım ne zaman araştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi por favor -- 21 Ekim 2020; 14:22:52 > -
Arkadaşlar;
derinlikli matrix ekranı alırsanız zamanlama olarak daha iyi seçimler yaparsınız.
4,3 milyon lot tabanla başladı. Ben hızla çözülürken tabanda yaklaşık 1,8 milyon lot varken bir cesaret aldım. Bundan önceki günlerde tabanı defalarca kaldırıp yine tabana vurdu, bugün de yapabilir ama uzunda yürüyecek. Uzunda derken arada sermaye arttırımı olacak sanki.
Bedelli sermaye arttırım başvurusu var. Bugünkü kap açıklamasını okuyunuz.
Onaylanırsa rüçhan tahtası açılmadan bir iki gün önce çıkmak gerekir rüçhanlar ana hisseye dönüştükten sonra yine girilelebilir. Bedelli arttırımına giden hisselerde genelde rüçhan açılıncaya kadar artış trendi oluyor sonra düşüşe geçebiliyor.
-
Ben gördüm zaten adam tam yazdı bende alayım dedim tavan bozuldu hızla yükseldi
Hem siz neye inanmadınız tradingview dan grafiğine baksanız yine anlarsınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X