Şimdi Ara

Konu siliinsin (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.503
Cevap
119
Favori
134.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halilumit

Hocam öncelikle hoş geldiniz tekrardan. Bu hafta eselsandaki 30 milyonluk deuche bank alımını nasıl yorumlanırsijiz yabancı neden çullandi birden şaşırdım :)

Deutsce, city filan bunlar sise'de de danaya yüklü girdiler. Merill gibi günlükçü teyze de değil bunlar. Bizim bilmediğimiz bir şey mi biliyorlar? Hayırdır artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsitaneTR kullanıcısına yanıt
    O derece eminseniz ne var ne yoksa basalım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fezalii

temel göstergeleri bakıyorum, Fk 71, pd/dd 17, son donem net zarar, 2 ay önceye göre fiyatı 5 kat artmış,

Yanlis anlamayın bilmediğimden soruyorum, bu hisse neden bir anda artacak acaba?

Alıntıları Göster
    Ben de bilmiyorum ama bugün tavanda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kuvyttürkten denizli cam hissesi almıştım maliyeti 7 küsür lira,fakat portföye baktığımda bu hisse şuanda gözükmüyor,garip olan ise şişecamın Hissesi var,ben hiç şişecam almadım ayrıca maliyetide 21TL gözüküyorki normalde 7 liralar seviyesinde,bu olay nasıl olmuş olabilir,bankaya gideceğim fakat gitmeden belki bilen birisi çıkar

• Buradaki portföyü uzun süredir ellemedik.

Biraz hareket olsun.

Alkim satıp fener alıyoruz.

Şu anda tavan olup bozuyor, normalde tavana yakın hisse almam ama feneri uzun tutacağız. Hem de sezon sonuna yaklaşıncaya kadar.

Arada inşallah seyircili oynama izni (mesafeli olsa da) beni anlaşması ve şampiyonluk beklentisi gibi şeyler olacak.

Kısa süre önce biliyorsunuz 30 altından toplayın diye yazmıştım ve 34,70 den topladıklarımı (27-28 arası) satmıştım.

Geçtiğimiz hafta 29,20 ortalama ile yine topladım ve uzun süre tutacağım. Buraya biraz daha yüksek maliyetle eklemek kısmet oldu, sorun değil, uzuncuyuz.

Alkim (maliyetimiz) - 12,60 tl x 1856 lot : 23386 tl

13,90 tl satıyoruz 13,90 x 1856 = 25798

Fener alıyoruz : 774 x 33,34 = 25805 tl

Fenerin grafik analizini çift dipli çanak biraz daha şekil alsın yaparız.

Spor hisseleri çok volatildir. Sakinlik ve sabır gerektirir. Günlükçüyseniz (zaten şu anda brütte ama 1 haftaya bitiyor) yanabilirsiniz ama güvenip tutarsanız (bu sezon özellikle fener) bence kazanırsınız.

Elbette YTD.

Ayrıca epey düşmüş olan ve girmeyi düşündüğüm başka bir hisse daha var. Tek fiyattan işlem görüyor. Vakit olunca biraz üzerine düşünüp alırsam sizle de paylaşacağım.

• bersis576 kullanıcısına yanıt

Denizli cam şişe cam ile birleştiği için sizde şişe gözüküyor

Konu siliinsin
  • Arkadaşla neden bazıları alışı ve satışı kapatıyor? Ya da ikisinden birini? Mesela merko tavan gidiyor ama alım yok satım var. Bazılarında ikiside yok anlamadım.

Ayrıca tfx Target kullanan varmıdır? Paramı kullanamıyorum hiçbirsey alamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süleyman Çakır. -- 5 Ekim 2020; 16:22:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bersis576

Arkadaşlar kuvyttürkten denizli cam hissesi almıştım maliyeti 7 küsür lira,fakat portföye baktığımda bu hisse şuanda gözükmüyor,garip olan ise şişecamın Hissesi var,ben hiç şişecam almadım ayrıca maliyetide 21TL gözüküyorki normalde 7 liralar seviyesinde,bu olay nasıl olmuş olabilir,bankaya gideceğim fakat gitmeden belki bilen birisi çıkar

Gecmis olsun, sise birleşmesi madurlarindan olmuşsunuz,

%60 civari kaybiniz olmuştur birlesme kaynaklı

Yasal olarak yapabileceğiniz birsey yok diye biliyorum ama siz yine de bir araştırın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fezalii -- 5 Ekim 2020; 16:29:1 >
  • @Maurizio Sarri @fezalii ikinizede teşekkür ederim hocam aynen yüzde 60 kayıp var ama önemli bir miktar değil,böyle birşey olduğunuda öğrenmiş oldum :)

• lanet gibi artiyor ya temettu kovalayanlar icin cok zor bir piyasa

• bersis576 kullanıcısına yanıt

Bende de soda vardı aracı kurum mail attı muhtemelen size de atmıştır, bazısında tut bazısında sat tavsiyesi verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bersis576

@Maurizio Sarri @fezalii ikinizede teşekkür ederim hocam aynen yüzde 60 kayıp var ama önemli bir miktar değil,böyle birşey olduğunuda öğrenmiş oldum :)

Kaybinizin düşük olmasına sevindim, insallah bundan sonra başınıza böyle durumlar gelmez

• por favor kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz hocam. Bütçeye göre uyguluyorum. Diger kağıt içinde biraz kenarda bekletelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: por favor

Buradaki portföyü uzun süredir ellemedik.

Biraz hareket olsun.

Alkim satıp fener alıyoruz.

Şu anda tavan olup bozuyor, normalde tavana yakın hisse almam ama feneri uzun tutacağız. Hem de sezon sonuna yaklaşıncaya kadar.

Arada inşallah seyircili oynama izni (mesafeli olsa da) beni anlaşması ve şampiyonluk beklentisi gibi şeyler olacak.

Kısa süre önce biliyorsunuz 30 altından toplayın diye yazmıştım ve 34,70 den topladıklarımı (27-28 arası) satmıştım.

Geçtiğimiz hafta 29,20 ortalama ile yine topladım ve uzun süre tutacağım. Buraya biraz daha yüksek maliyetle eklemek kısmet oldu, sorun değil, uzuncuyuz.

Alkim (maliyetimiz) - 12,60 tl x 1856 lot : 23386 tl

13,90 tl satıyoruz 13,90 x 1856 = 25798

Fener alıyoruz : 774 x 33,34 = 25805 tl

Fenerin grafik analizini çift dipli çanak biraz daha şekil alsın yaparız.

Spor hisseleri çok volatildir. Sakinlik ve sabır gerektirir. Günlükçüyseniz (zaten şu anda brütte ama 1 haftaya bitiyor) yanabilirsiniz ama güvenip tutarsanız (bu sezon özellikle fener) bence kazanırsınız.

Elbette YTD.

Ayrıca epey düşmüş olan ve girmeyi düşündüğüm başka bir hisse daha var. Tek fiyattan işlem görüyor. Vakit olunca biraz üzerine düşünüp alırsam sizle de paylaşacağım.

Hocam merhabalar,

Bu borsa işine yeni başladım. Yeni başlayanlara ne gibi önerileriniz olur? Nelere dikkat edilmeli vs.

1 haftadır borsa takip, grafik okuma, hisse iniş çıkışlarını gözlemliyorum ve güzel bir miktar ile işin içinde olmaya başlamak istiyorum.(okumaya analiz etmeye devam ha diyince girmiyoruz :))

Dh ye uzun zamandır girmemiştim böyle işlerde donanımdan elbet alanında bilgili birileri oluyor onlardan biri de sizsiniz.

Takipteyim hocam.

• Sise için düzeltme sürecinde diyebiliriz.

Sarkarsa 6,70 altına stop loss konulup uygun fiyatlardan yerine konulabilir.

Uzuncular için ideal, tam amiral gemisi hisse. Yukarıda 7,32 üzerinde otobana çıkar. Tekrar 8 yolculuğu başlar.

• Spor hisselerine nedense guvenemiyorum. Hepsi batik sonucta

• Arkadaşlar ücretsiz şekilde BİST verilerini anlık gecikmesiz takip edebileceğim uygulama ya da site var mıdır ?
    Osmanlı mobil kullanıyordum 2 ay ücretsiz anlık veri hediyesi sona erdi.

• S£rkAn S kullanıcısına yanıt

iş bankası mobil uygulamasından gecikmesiz takip edebilirsin ama hesabın olması lazım giriş yapınca anlık geliyor

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.