< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Konu siliinsin (67. sayfa)

-
-
Taze kuru gıda sanayi Temmuz başında 5-6 tl iken 1.034 TLye kadar çıkmış. Bu nasıl olabilir? Neye göre böyle katlanıyor 10.000 tllik hissesi olan adam 2.000.000 milyon TL ile hisseden çıkmış. Çok garip. Bu arada tukaş için yorumlarınızı alabilirsem çok memnun olurum @por favor hocam 4 aydır hissede bekliyorum 20-30 civarına çıkacağı söyleniyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Merhaba Hektaş hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Arkadaşlar bu işe sıfırdan girecek birine ne tavsiye verirsiniz? Bu işi öğrenip düzenli olarak al sat yapmak piyasaya hakim olmak istiyorum. Bu iş için şuan 3 bin TL ayırmış bulunmaktayım. Takip ettiğim tek hisse THY. Eğer hiç bişey yapamazsam her ay düzenli 100 lira değerinde THY alacağım ileriye dönük yatırım.
Bence belirli şirketlerde büyük oynayanlar anlaşma yapıp hep beraber parayı basıyor. Gerisini küçük yatırımcılar da destekleyerek bayağı yükseltiyorlar. Büyük yatırımcı grubu ne derse o oluyor diye düşünüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: S£rkAn
Arkadaşlar ücretsiz şekilde BİST verilerini anlık gecikmesiz takip edebileceğim uygulama ya da site var mıdır ?
Osmanlı mobil kullanıyordum 2 ay ücretsiz anlık veri hediyesi sona erdi.Ziraat + ziraat borsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kent hissesi için düşünceniz nedir?
@por favor Hocam Rtalb hakkında ne düşünüyorsunuz baya düştü rsi uyumsuzluk ta başladı gibi fib 0.618 desteğe geldi.
-
Gözüm bir yandan onda.
Geçtiğimiz defa 43 altını test edip 48 üzerine tepki verdi ve yine aynı yerdeyiz. Yani 43 altında.
Eğer bu günü 43 altında kapatırsa zaten kırılmamış düşen formasyon devam edecek demektir. Öyle olursa 38,60'a kadar sert gidebilir diye düşünüyorum. Yukarı dönerse 46,12 ve 50,88 ilk hedeftir.
Macd sat gösteriyor.
Firma kap atmayı seviyor ancak artık kap bile düşüşe etki etmiyor gibi. Kallavi gibi kap lazım, aşı bulduk gibi :)
Ben bu hisseden güzel kazandım, hem de çok güzel. Anlamsız düşüşler olmadığı sürece aldıklarımı vermemek için pek girmeyi düşünmüyorum. 2.çeyrek bilanço elbet güzel gelecek. İhracatı bırakın Dmo siparişlerini bile teslim etmeye başlamışlar. Ancak sanki pandemi etkisi artık insanlar üzerinde eskisi gibi değil. Aşı geliştirme çalışmalarının sonlarına gelinmesi de bu hisseyi negatif etkiliyor diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Johnwick4
Kent hissesi için düşünceniz nedir?Operasyonu bitirip çıktılar diye düşünüyorum. Düşerken hacmin azalması eski sert düşüşler azalacak demektir. 265 ve 242 destek. Yukarıda 320 ve 350 dirençleri var.
Rsi, stoch, macd şu anda hepsi sat diyor.
-
@por favor hocam Merko ve Glrh hakkında ne düşünüyorsunuz
-
Hocam kalkınma bankası ile ilgili düşünceleriniz neler?
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal.03@por favor hocam Merko ve Glrh hakkında ne düşünüyorsunuz
Merko ile hiç ilgilenmedim. Sektör olarak bu zamanların favori sektörlerinden birisinde ancak böyle anormal hareketler yapan hisselerden korkarım. Ne zaman döner bilmiyorum ama son vagonlara binip elinde patlayanlar büyük dram yaşayabilir.
Glryh ise rtalb ile aşağı yukarı aynı hareketleri yapan hisse. Rtalb için düşüncemi bugün yazdım.
quote:
Orijinalden alıntı: Overtakes
Hocam kalkınma bankası ile ilgili düşünceleriniz neler?Kalkınma bankası ile hiç ilgilenmedim. Alıp satmadım. Bilgim yok maalesef.
Hocam Petkim ile ilgili bilginiz var mı? Uzun vade düşünüyorum. Sizin ilgilendiklerinizide alıyorum az az.
Geçtiğimiz gün bir hisseyi epeydir izliyorum demiştim.
Yonga mobilya bu hisse.
Tek fiyattan işlem görüyor.
82 üzerinden satış yemeye başlamış.
Bugün ben çok olmasa da 35,90 tl fiyattan aldım. Uzun süre sepette tutacağım.
Firma ihracat ağırlıklı çalışıyor ve kur avantajı var. Mudo mağazalarında da ürünleri satılıyormış.
Denizli de faaliyet gösteriyor.
Bu kadar fiyat düşmesini hissedar olan denizli belediyesi ve icbc satışları ile açıklıyorlar.
Bir yerden sonra tepki gelecek ve alışlar ağır basacaktır diye düşünüyorum.
Belki biraz daha esneyebilir ama tahtacı olmadığımız için optimum noktayı yakalama şansımız yok. Sabırlı yatırımcı olduğum için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
YTD.
Bolunme için başvuru yaptı 21 Eylül'de merko.
Ben cok anlamam ama herkes diyor ki spk nin kabul etmesi için gereken her şeyi yaptı. Her olayda da kap atiyor patron ky nin arkasinda olduğunu gosteriyormuşmuş.
Spk nin cevabina kadar tavan tavan gitmesi bekleniyor. Max 1 ayı kaldı istatiksel ortalamalara göre.
Yatırım tavsiyesi değildir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 8 Ekim 2020; 21:40:37 >
10.80 den bin tllik almistim. Bakalim nereye kadar gidecek merko.
Takipteyiz hocam teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 hafta önce yazdığınızda mı almıştınızquote:
Orijinalden alıntı: recep41
Merko icin yorum alabilirmiyiz kardesim. Bir ongorun varmi acaba.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X