Yaklasik 10 gun falan oldu. Bakalim nereye kadar goturecek bizi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Konu siliinsin (68. sayfa)

-
-
Bol kazançlar hocam, analiz tavsiye için takip ettiğiniz bi yer var mıquote:
Orijinalden alıntı: recep41Yaklasik 10 gun falan oldu. Bakalim nereye kadar goturecek bizi.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
@por favor hocam SASA hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
Yok yaa. Bende yeni girdim bu islere. Telegram ve twitterda bakiyorum. Twiterda borsaninizinde diye bir hesap ilgimi cekti. Hisse soylemiyor bilgilendiriyor borsa konusunda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı durumdayız, bende yeniyimquote:
Orijinalden alıntı: recep41Yok yaa. Bende yeni girdim bu islere. Telegram ve twitterda bakiyorum. Twiterda borsaninizinde diye bir hesap ilgimi cekti. Hisse soylemiyor bilgilendiriyor borsa konusunda.
merko kağıdı ne olacak çok merakla izliyorum (elimde yok)
-
uluun - 10,38 tl x 3908 lot : 40.565 tl (satış)
yonga - 35,74 tl x 1.135 lot : 40.565 tl (alış)
-
Hocam bu iztarın tahtacısı çok değişik biri herhalde ne yaptığını anlayamadım ya da sürekli işleme geçince al satçılar yüzünden mi böyle oluyor anlamıyorum, saygılar.
quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Bolunme için başvuru yaptı 21 Eylül'de merko.
Ben cok anlamam ama herkes diyor ki spk nin kabul etmesi için gereken her şeyi yaptı. Her olayda da kap atiyor patron ky nin arkasinda olduğunu gosteriyormuşmuş.
Spk nin cevabina kadar tavan tavan gitmesi bekleniyor. Max 1 ayı kaldı istatiksel ortalamalara göre.
Yatırım tavsiyesi değildir.Taze kuru’da 530’larda iken 17 lot almıştım.
tabana geçmeden önceki gün, satmaya niyetlenmiş ama satmamıştım.
şimdi ise dip dip gidiyor.
bakalım nereye kadar gidecek.
5.60’larda iken 5 bin tl’lik merko hissesi almıştım, şu an hala elimde. Bu sefer tkuru gibi hata yapmayacağım, 50’ye geldiği zaman satacağım.
taze kurudaki zararı çıkarmam lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Maliyet ve miktar belirtmek yasak cezasi var ağır falan diyorlar hep ona göre onlem alın.
Hedef de belirtmek yasakmiş hatta.
Tkuru 1000 tl lerde patladı merko bahsettiginiz hedef düşük kalıyor baya.
Geri alım kapsamında zorunlu olarak patronunun elinden satmak zorunda olduğu mallarin satışını bitirmesi ve 2.30 direncini geçtiği için Gsdho toplamaya başladım yavaştan bilginiz var mıdır hiseyle ilgili
quote:
Orijinalden alıntı: general4242
Maliyet ve miktar belirtmek yasak cezasi var ağır falan diyorlar hep ona göre onlem alın.
Hedef de belirtmek yasakmiş hatta.
Tkuru 1000 tl lerde patladı merko bahsettiginiz hedef düşük kalıyor baya.Ben aldığım hisseyi ve ettiğim zarardan bahsediyorum.
kimseye akıl vermiyorum tavsiye de bulunmuyorum.
baksanıza zarardayız zaten
tkuru’da ettiğim zararı neredeyse çıkardım zaten.
biraz pavyonda yemeye de para kazanalım ondan sonra, borsa işini komple kapatıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john mclane -- 10 Ekim 2020; 16:28:10 >
quote:
Orijinalden alıntı: halilumit
Geri alım kapsamında zorunlu olarak patronunun elinden satmak zorunda olduğu mallarin satışını bitirmesi ve 2.30 direncini geçtiği için Gsdho toplamaya başladım yavaştan bilginiz var mıdır hiseyle ilgiliHiç ilgilenmedim.
Boşta 1830 TL param vardı ve 2.25'ten 800 lot merko almıştım. Ertesi gün %+9 prim ile açmıştı ve ben hemen sanmıştım.
Eğer elimde tutabilseydim sadece 1800 TL para ile 17 bin liraya yakın kârım olacaktı.
Ben de pazartesi girmeyi düşünüyorum Merkoya, önerin var mıdır hocam?
Hocam bilemezdiniz ama önümüzdekilere bakın
ersu hakkında ne düşünüyorsunuz? tüm gıdalar gibi onunda patlamaya yakın olduğunu düşünüyorum.
-
Kardesim ben cok yeniyim. Seni yanlis yonlendiririm ne dersem.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X