Şimdi Ara

Konu onay bekliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeterli cevaplar. Pek bir şey anlamadım ama en az senin kadar bulunuyoruz dediler galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahobea -- 17 Eylül 2016; 18:22:25 >

• aldığım biralarla namaz kıldığın camiyi bile yaptırıyorum sen ne sanıyorsun aşkısı
  • hayır. alkole-sigaraya harcıyorum o parayı
  • Git bi afrika ulkelerine yardimda bulunan ünlülere bak hangi dine sahiplermis ona da bak bir de muslumanlara,araplara bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Din=ahlak demek değildir. Bir insanı iyi bir insan eden etmen dinse eğer, o kişi zaten insanlıktan çıkmıştır.

• He bütün kötüler ateist

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vakıflara yardımda bulunuyorlardır muhtemelen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu İptal
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda kaç ateist gördüm, zaten soruyoruz adam gibi.
  • Yardıma gerek duyduğum kişilere sadece çoğu müslümanım diyen insanlardan bile daha yapıyorum. Hemde sadece kurban vaktinde değil. Elimden geldiği sürece sürekli yardım yapıyorum
  • yahoo
  • Hayır bulunmuyoruz. Kamp ateşinin etrafına toplanıp yüce şeytan için ohalua dansı yaparak kedi yiyoruz. Nihai hedefimiz tüm imanlı gençleri yoldan çıkartmak.

• Dünyadaki en güzel din iyilik..

• yardım yapmak dinle veya dinsizlikle alaksı yok kişinin karakteriyle alakası var bence

• bulunuyoruz
  • Ateistler tüm gün ot çekip çılgınlar gibi seviştikleri için yardım edecek vakit bulamıyorlar

• Evet kardeş biz kurbanımızı kesip dağıtıyoruz hiçbirini yemiyoruz çünkü veganız aynı zamanda düzenli oruç tutup cuma namazlarını kaçırmıyoruz ama allaha inanmıyoruz

• Yardım yapmanın dinle ne alakası var. Dünyanın en büyük bağışçısı Bill Gates ateist sizin deyiminizle kafir. Dünyanın en müsrifi yardımla zerre alakası olmayan suud ailesi de müslüman.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dinidar

Yardım yapmanın dinle ne alakası var. Dünyanın en büyük bağışçısı Bill Gates ateist sizin deyiminizle kafir. Dünyanın en müsrifi yardımla zerre alakası olmayan suud ailesi de müslüman.

Alakası şundan dolayı var. Müslümanlarda çok yardım yapmıyor ama bayram bir vesile oluyor ve bu sayede alışkanlık kazanabiliyor insanlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.