Şimdi Ara

Konu Kilit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troll Life -- 21 Mayıs 2015; 15:31:25 >

• Devamsızlık için özel bir sebebin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah sana akıl versin . İlerde kıytırık işlerde çalışıp keşke okusaydım dersin .
  • Okumayana meslek yok
  • Bu ülkeye okumayan çöpçü motorlu kuryede lazım, helal olsun bu düzenin en alt tabakasındaki yeri kendine laik gördüğün için.

• quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

Allah sana akıl versin . İlerde kıytırık işlerde çalışıp keşke okusaydım dersin .

özellikle yazdım oku oku demeyin diye.. sonra kızınca sana yardımcı olmak isteyende suç dıyosunuz yapmayın şunu
  • Hey gidi. Benim kuzende birakmisti zamaninda rahat batinca liseyi caliscam ben demisti. 1 yillik aylik 600-700 tl calisma sonun
    da kosa kosa okula donmustu. Ki bu olayin ornegini cok gordum kazanclari sadece kaybettikleri koca bir sne oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu kilit
    11 yıl önce açıldı
    Konu kilit
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 990artist990

quote:

Orijinalden alıntı: _CERKES_

Allah sana akıl versin . İlerde kıytırık işlerde çalışıp keşke okusaydım dersin .

özellikle yazdım oku oku demeyin diye.. sonra kızınca sana yardımcı olmak isteyende suç dıyosunuz yapmayın şunu

berber çırağı olabilirsin, ileride de motorlu kurye olabilirsin 15-20 yıl sonra da dönercide falan çalışırsın veya amelelik yaparsın inşaatta sektör büyük

• Sen şimdi gideceksin bir işe gireceksin yıllarını vereceksin,çürüyeceksin,çökeceksin orada.Sonra bir adam gelecek senden daha genç biri.Ancak okuduğu için hem senden daha fazla maaş alacak,hem sana emir verecek,hemde orada çürümeyecek.Sen bu hikayede hangisi olmak istiyorsun?

• quote:

1999 Mart doğumluyum 9. sınıfa gidiyorum en fazla 2. döneme kadar giderim belkı o kadar bile gitmem.. nedeni devamsızlık arkadaşlar okulu bırakma diyerek öğüt vermek yerıne okumak haricinde meslek tavsiyesinde bulunun.. Nerelerde çalışabılırım hangı işleri yapabılırım ileridede yapabıleceğim işler olabılır meslek mesela hangı meslekle bıraz akıl verın.. Liseyi saat 8'den 4'e kadar olduğu için + devamsızlık 10 gün olsu devamsızlıktan kalacağım için bırakıcam açık daha mantıklı geldı.

Edit : Bu sene bırakıp seneye açıktan meslek lisesine yazılıcam

Birader hangi ilde kaldığını ve becerilerini söyle ben sana öğüt veririm
  • Arkadaşı hiç yadırgamayın herkes okursa işçi gücünü kim sağlayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

1999 Mart doğumluyum 9. sınıfa gidiyorum en fazla 2. döneme kadar giderim belkı o kadar bile gitmem.. nedeni devamsızlık arkadaşlar okulu bırakma diyerek öğüt vermek yerıne okumak haricinde meslek tavsiyesinde bulunun.. Nerelerde çalışabılırım hangı işleri yapabılırım ileridede yapabıleceğim işler olabılır meslek mesela hangı meslekle bıraz akıl verın.. Liseyi saat 8'den 4'e kadar olduğu için + devamsızlık 10 gün olsu devamsızlıktan kalacağım için bırakıcam açık daha mantıklı geldı.

İstanbul.. beceri 0 yetenek 0 hiçbişey yok dert ettım zaten ne yapıcam kaldım öyle ne derslerden anlıyorum ne bı yeteneğim var dedikleri gibi hamallık kötü olurdu ne yapsam bılmıyorum

• bu ülkeye işçi de lazım, çöpçü de arkadaşlar. neden bu kadar tepki gösteriyorsunuz? birçoğunuzun babası işçi büyük ihtimalle. çocuk yan gelip yatacağım, gezip tozacağım dememiş; çalışacağım demiş.
  • Hiç bir hayalin yok mu veya yapmak istedigin bişey ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yondaime Hokage

quote:

İstanbul.. beceri 0 yetenek 0 hiçbişey yok dert ettım zaten ne yapıcam kaldım öyle ne derslerden anlıyorum ne bı yeteneğim var dedikleri gibi hamallık kötü olurdu ne yapsam bılmıyorum

Yanlış anlama ama eğer tornacıda çalışırsan biraz sıkıntı çekersin fakat ondan sonra kalfa veya usta olabilirsen iyi para kazanırsın. Bunun dışında istanbul da çok fazla iş bilmiyorum çünkü gerçekten sıkıntılı yer ama mağazalarda eşya taşıma işi falan yapabilirsin eğer vucudun sağlamsa ev nakliyat işine girebilirsin sağlam para var. Otopark bekçiliği yapabilirsin. Başka sorun olursa pm le

• Emin ol pcde olsanda beğenmeyecektin.
  • Bu durumda imamhatip yerine açık lise daha mantıklı.

Kafan ticarete basıyorsa ilk önce kendine küçükten sermaye yaratabilirsin. Pizzacıda, berberde çalışırsın. Sonra da çeşitli şeyler denersin. Belki simitçilik, mısırcılık yapabilirsin sokakta. Ufak ufak, tecrübe ede ede büyürsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sosisli Süt -- 31 Ekim 2013; 17:28:54 >
  • 1000 tl kadar sermaye bul xxx sektörüne gir günde 50 tl kazansan haftada 350 ayda 1500 yapar.
  • 9. sınıfı şu anki okulunda tekrar et
  • Okulunu beğenmiyorsun 9.sınıf sonunda 10.sınıf başında istediğin okula(anadolu fen hariç) nakil olabiliyorsun. 9.sınıfı sınıfta kalmadan bitirirsen 10.sınıfta kalırsan yine istediğin okula nakil olabiliyorsun.

Okul sorunsa bak sorun çözüldü.

Ama okumak istiyorsan da okuma kimse başkalarının fikirleri üzerine hayatını kurmamalı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.