Y

Yüzbaşı
05 Mart 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 6 (Bu ay: 0)
Gönderileri
yaklaşık 120tl felan ediyor değeri 50tl'lik rp kodu ile takas etmek isteyen varsa pm
arkadaşlar daha önce böyle bir sorun yoktu. internetim bozuldu 2 günlüğüne. 2 günün ardından düzeldi ama bu sefer de ping sorunu başladı. internetim bozulmadan önce böyle bir sorun yoktu.

pingim belli bir süre için çok yükseliyor, 30-40 artıyor. arada 300-400 oluyor sonra tekrar 30-40 artmış haline dönüyor felan. sağlayıcı ile konuşmaya çalıştım ama ping ne demek onu bile bilmiyorlardı. xd

belki bir ayardan vs. olabilir denememi istediğiniz şeyler var mı acaba xd
www.twitch.tv/rhoypnol yaş 11 osu/o2jam/lol oynuorz!!
daha bugün advanced sürümünü aldım, sizde açılıyor mu wtfast? oyuna girebilen var mı? yoksa sorun sadece bana mı özel?
Cordovero'nun da yalınayak gezindiği tepelerde yalınayak yürüyüşler düzenliyordu. Bu yürüyüşlerin bir tanesinde yolları kesişti ve Chaim cesaretini toplayıp, büyük öğretmen ile konuşmaya karar verdi. Birden samimi bir şekilde: "Ustam, Tanrı'yı tanımayı çok istiyorum. Sizin, onunla nasıl karşıaşabileceğimi bildiğinizi söylüyor." dedi.
Cordovero gülümsedi. Chaim'in telaşlı tavrı ona kendi gençliğini hatırlatıyordu. O da yirmili yaşlarda Kabala eğitimine başlama isteği duymuştu. Sanki yirmi yaşına kadar uyumuş gibi hissediyordu kendini. O zamanlarda aklında olan hiçbir şeyin ona faydası olmamıştı.
"Genç adam," diye yanıtladı, "ağacın arkasından çıkana kadar seni tanımıyordum. Sen beni aradığın için artık aklımdasın. Akşam yemeğinde eşimle başka şeyler hakkında konuşsak da bu seni unuttuğum anlamına gelmez. Biz de Tanrı'nın aklında bu şekilde yer ediyoruz."
"Yani tek yapmamız gereken, ilgisini üzerimize çekmek," diye haykırdı Chaim ümitle.
"Veya tersi," diye yanıtladı Cordovero gözleri parlayarak. "Belki de ağacın arkasından senin ilgini çekmek için fırlayan Tanrı'dır. Tanrı her şey içinde ve her şey Tanrı içindedir. Ancak biz onu aramaya başladığımızda canlanıyoruz. O zaman Tanrı'nın hep içimizde olduğunu ve sadece bizim onunla karşılaşmayı istememizi beklediğini anlarız."
Yaşarken sürekli acı çeken birini öldürmek mi daha çok sevaptır? Yoksa bir dilenciye para vermek mi?

(Burada sevap kavramı sizin inanışınıza göre değişkenlik gösterebilir, takılmayın. Sizce hangisi daha doğru bir davranıştır?)
Doğru niyetle ve doğru insanla doğru yerde bulunursan, tahmin edemediğiniz şeyleri gerçekleştirebilirsiniz. Tıpkı dünyadan doğruca o ana kadar kapalı olan kâinatın kapısından geçmek gibi. Sanki ruh bedenden ayrılıyor ve sonsuza kadar güneşle yıkanıyormuş gibi. O zaman ne büyük bir gelişme kat ettiğimizi tahmin edebiliyoruz -tüm insanların ruhlarını daha üstün bir seviyeye getiren bir gelişme. Hep birlikte ayağa kalkarak, Kudüs Tapınağı'nın üçüncü ve son restore inşasına öncülük etmiş oluruz. Bu dev adımı atmaya hazır olup olmadığınızı düşünün. Eğer cevabınızı "evet" ise yarın akşam, her zaman güneş battığında, Sebt gününü selamladığımız keçiboynuzu ağacının altında buluşalım.
şuan denemelik osu stream yapıyorum, yeni internetim geldiğinde lola geçeceğim

http://www.twitch.tv/biboresry
lol oynayanlar farm, kite yaparken sorun yaşıyorsa oynayabilecekleri bir oyun

not: konu kendi videomu atmak için açılmıştır
abilerim, forumdaşlarım okul başladığından beri saçımı hiç kestirmedim ve uzun bir hal aldı. yakın bir zamanda kestirmeyi düşünüyorum. 3-4 numara, kısa saç çok çok çirkin duruyor bende. ne yapmalıyım? ara makas attırırsam nolur? isteyenlere fotoğrafımı atabilirim özelden.

bu ara makas nasıl bir şey, atabileceğiniz fotoğraflar var mı elinizde ara makaslı saç ile ilgili?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 9 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.015
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.024 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 95 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.