Şimdi Ara

konu kapansın (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
24
Favori
27.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Seikatsu

fiyatı ne kadar bu cinslerin

Petshop'a sordum çok nadir gelen bir türmüş bu 3 bin dolara kadar çıkıyormuş fiyatı ama bana bedavaya geliyor sadece uçak masrafını ben karşıladım.

bunu van ıle cıftlestır altın madenın ustune otur

Bu kediyi ya savannah ile ya da serval cinsi kediyle çiftleştiririm ilk. Irkı kaybolmasın ve özelliği bozulmasın diye. Melez kedi değer kaybeder. Uzun kulaklı van kedisi güzel olmayabilir

quote:

Orijinalden alıntı: NükleerAkaryakıt

Kısır mı gelecek acaba bu kedi ?

Hayır sapa sağlam dişidir kendisi

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

dostum başkaları da getirtebilir mi?

Gerekli evrakları ayarlarsan neden olmasın

dostum pm yollamıştım :D

Serval bulman Türkiye'de imkansız, ancak afrikada çiftleştirip yavruyu alacaksın.

Yada amerikadan bi bobcat ile çiftleştireceksin manyak bi tür çıkar ortaya eminim, yada Türkiye'den bi karakulak bulup onunla.

• Tebrik ederim ucak kargo ucreti ne kadar? Bunu kim tahsil etti size paahalidir bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

quote:

Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu

yanlız çok büyüyor bu kediler ilerde
     konu kapansın

konu kapansın

Oha hocam bu vaşak vaşak Adamın paylaştı ise savannah vaşak kedi karışımı

vaşak değil bu gördüğün f1 savannah.

Yüzde 100 eminim bu savannah olamaz ben bunların belgesellerini izledim

bu gördüğün hayvan afrika serval kedisi ve f1 türü savannah çiftleşmesinden elde edilmiş olan f1 savannah.

senin izlediğin belgeselde f3 jenerasyon savannahları görmüş olabilirsin. f3 ler yüz hatları ile kediye, vücut hatları ile servale benzer.
    f1 jenerasyonlar ise tüm vücut olarak servale benzer, tek farkı ehlileştirilebilmesi.

F1 f2 olayını biliyorum. Zaten benim bahsettigim genel bağlamda dedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Serval bulman Türkiye'de imkansız, ancak afrikada çiftleştirip yavruyu alacaksın.

Yada amerikadan bi bobcat ile çiftleştireceksin manyak bi tür çıkar ortaya eminim, yada Türkiye'den bi karakulak bulup onunla.

Valla bakacağız zaten Türkiye'ye hayvan mamaları ve oyuncakları kafeslerini distrübe eden kişi tanıdığım. Onun yardımıyla iyi ve kaliteli bir veteriner bulacağız o veteriner zaten ne olacağına karar verir. Bu kedi özel olduğundan öyle her veterinere vermem diye düşünüyorum sonuçta bize vaşak getirdiniz diyen bile olur.

quote:

Orijinalden alıntı: Hurts

Tebrik ederim ucak kargo ucreti ne kadar? Bunu kim tahsil etti size paahalidir bunlar

175 € ödedim geliş masrafları için ama bu uzun süren yolculuk. Kediyi konforlu bir şekide mama kabı doldurularak ve bakılarak getirilecek. Zaten yukarda bahsetmiştim özel bir firmayla geliyor.

• f1 i okuyunca windows yardım geldi aklıma
  • Nasıl kedi hocam bu.
    Büyüyünce o yukarıda fotoğrafları geçen F1 kadar oluyor mu, yoksa daha mı ufak kalıyorlar?
  • oyşh
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToffieBoi

Nasıl kedi hocam bu.
    Büyüyünce o yukarıda fotoğrafları geçen F1 kadar oluyor mu, yoksa daha mı ufak kalıyorlar?

Valla zaman gösterecek onu bilemiyorum nasıl bir şey olacağını ama tasma takıp gezdirdiğimde milletin bir durup bakacağı kesin

-----------------------------

Arkadaşlar gerekli bilgileri ve başımdan geçen olayları yukarda anlatmaya çalıştım
  • quote:

quote:

Valla bakacağız zaten Türkiye'ye hayvan mamaları ve oyuncakları kafeslerini distrübe eden kişi tanıdığım. Onun yardımıyla iyi ve kaliteli bir veteriner bulacağız o veteriner zaten ne olacağına karar verir. Bu kedi özel olduğundan öyle her veterinere vermem diye düşünüyorum sonuçta bize vaşak getirdiniz diyen bile olur.

quote:

Tebrik ederim ucak kargo ucreti ne kadar? Bunu kim tahsil etti size paahalidir bunlar

175 € ödedim geliş masrafları için ama bu uzun süren yolculuk. Kediyi konforlu bir şekide mama kabı doldurularak ve bakılarak getirilecek. Zaten yukarda bahsetmiştim özel bir firmayla geliyor.

dostum bildiğin mirasa kondun bence,

f2 yavrular şu an 8-12bin $ arasında değişiyor, yavru eğer dişi ise daha fazla ediyor.

ayrıca şu an aklıma geldi, geçenlerde görmüştüm, Türkiye'den birisi %100 saf serval yavru satıyor ;)

• Kadında maymun varmıymış peki ?
  • gece adamı yer lan bu
  • quote:

quote:

quote:

quote:

dostum bildiğin mirasa kondun bence,

f2 yavrular şu an 8-12bin $ arasında değişiyor, yavru eğer dişi ise daha fazla ediyor.

ayrıca şu an aklıma geldi, geçenlerde görmüştüm, Türkiye'den birisi %100 saf serval yavru satıyor ;)

Olayın para kısmında evet şanslıyım. Yavrularsa ilerde yakınlarıma bir kaçını verip birisini kendime saklar diğerlerini de satabilirim diye düşünüyorum.

• Bu çok güzel len
  • küçükken çok güzel oluyor namıssızlar ama büyüyünce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

Mahallenin Tekirleri bayram ediyordur Rus geliyor diye..

Dikkat etsinler valla yamuk yaparlarsa bizimki yer onları

quote:

Orijinalden alıntı: erencoe

küçükken çok güzel oluyor namıssızlar ama büyüyünce

Hiç bir şey olmaz o çok uzun boylu gördükleriniz serval olanlar benimki standart olan kedilerden biraz daha uzun oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 24 Ocak 2013; 22:34:49 >

• neka tatlı laan
  • F1 jenerasyonu daha mı büyük oluyor. Birde kedi maması yer mi bu? Günde 5 kilo et vermeyi düşünmüyosun heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiko. -- 24 Ocak 2013; 22:38:43 >
  • hayırlı olsun , ne zaman gelicek acaba resimlerini isteriz
  • quote:

Bir hevese girdik bakalım. F2 jenerasyonu Savannah kedisi getirtiyorum. Bugün uçağa bindirecekler Cumartesi sabahı havaalanından almaya gideceğim. Umarım başımıza çok dert açmaz

Afrikalı bir kadından bu kediyi alıyorum. Daha önceden Balıkesir'de bulunmuş konu oradan açıldı ve kedisini almaya karar verdim. Kadına evcil hayvanların parayla satılmasına karşı olduğumu söyleyince ayrı bir sevindi kadın ve bana seve seve kedisini göndereceğini söyledi. Elinde iki tane savannah kalmıştı(6 kardeşlermiş) ben de dişi olanı aldım(daha sadık ve oyuncu). Daha sonradan kedinin Türkiye'ye gelebilmesi için kadın kediyi sadece hayvanların ve hayvansal ürünlerin kargolandığı tanıdığı bir şirketle Express Mail Services Delivery Agency adında bir kuruluş kedinin gerekli evraklarını ve sağlık testini yaptırdı. Daha sonradan beni aradılar Cameroon'lu yetkili bir adamla görüştüm çok saygılı bir adamdı bana her hitap edişinde Sir diyordu. Şu Afrikalılar çok iyi adamlar . Benden kedimin uçak bilet parasını istediler o da 175€ tutuyor biraz pahalı ama kediyi sapa sağlam getirecekler ve işin artısı şu ki bu kediyi almaya kalktığınız zaman çok para dökmeniz gerekmektedir. Türkiye'ye hayvan mamaları ve diğer her türlü eşyaları distrübe eden adam babamın arkadaşıdır ve onu aradık dedik böyle böyle adam bize 6'da biri fiyatına geliyor kedi sakın kaçırmayın dedi biz de işlemleri başlattık. Sonunda kedim artık "international recognizable" yani hangi ülkeye giderse gitsin gümrükten geçebilecek duruma gelmiştir. ı. Sağolsun kadın benle çok ilgilendi kedinin evinden tut oyuncaklarına hatta kalan mamasına dek bana yolluyor her şeyini.

Kedinin adı : Casandra
    Yaşı : 11 Haftalık
    Türü : F2 jenerasyonu Savannah (annesi savannah, babası serval) (F2 jenerasyonu %29 oranında vaşak geni taşır)

Gerekli Bilgiler
    Bu tür kediler uyumayı ve ilgilenilmeyi çok severler.
    Bu hayvan çok değişik bir hayvandır çünkü köpek büyüklüğüne gelebilir.
    Tasma takıp gezdirebilirsin çok hoşlanıyor.
    Alman kurdu gibi eğitim verebilirsin. Yani kediye nazik davranırsan uysal olur ama hafif hırçın olsun diyorsan sert davranmak gerekir(amacım bu değil)

F1 jenerasyonu : %53 oranında vaşak geni taşır
    F2 jenerasyonu : %29 oranında vaşak geni taşır
    F3 jenerasyonu : Daha düşük bir oranda vaşak geni taşır

Son kalan iki kedi bunlarmış
     konu kapansın

gri olan aslında daha tatlı gelmişti bana ama dişi kedi istediğimden beyaz olanı seçtim

bana gelecek olan kedi bu
     konu kapansın

büyüyünce bu hale gelir herhalde
     konu kapansın

konu kapansın

para avi. olabilir, parayı kaptırıp, havaalınından elin bomboş dönebilirsin.

ya kedileri göndermezse, bunu düşündün mü ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.