Bildirim
konu kapansın
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Kangal alır. -
fiyatı ne kadar bu cinslerin -
quote:
Orijinalden alıntı: Seikatsu
fiyatı ne kadar bu cinslerin
Petshop'a sordum çok nadir gelen bir türmüş bu 3 bin dolara kadar çıkıyormuş fiyatı ama bana bedavaya geliyor sadece uçak masrafını ben karşıladım. -
Savannah varya seni yer benide yer bu bu kedi yerden 7 metre yüksekliğe çıkabiliyor bu kedi vaşak ve kedi karışımıdır kulaklardan da anlarsın kulakları vaşak gibi uzundur. Hep istemişimdir bu kedilerden Ama dikkatli ol bu hayvanlar çok yaramazdır pencereleri açık tutmanı tavsiye etmem fazla bilgi edinmek istersen sorabilirsin burdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 24 Ocak 2013; 20:47:19 > -
Cok güzel kedi, ilerde ben de düsünüyordum , bir bu var iste bir de bengal kedisi, iki tane yavrusunu alip beslemek lazim -
bu bizi yer lan -
quote:
Orijinalden alıntı: DamonSalvatore
quote:
Petshop'a sordum çok nadir gelen bir türmüş bu 3 bin dolara kadar çıkıyormuş fiyatı ama bana bedavaya geliyor sadece uçak masrafını ben karşıladım.
bunu van ıle cıftlestır altın madenın ustune otur -
Özelliği ne bunun -
Yalnız çok güzel kedi. Küçük beyaz halini aşırı sevdim her ne kadar nefret etsemde kedilerden -
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
quote:
quote:
Petshop'a sordum çok nadir gelen bir türmüş bu 3 bin dolara kadar çıkıyormuş fiyatı ama bana bedavaya geliyor sadece uçak masrafını ben karşıladım.
bunu van ıle cıftlestır altın madenın ustune otur
benim kedi van
-
quote:
Orijinalden alıntı: İlluminatici
quote:
Orijinalden alıntı: Castiel
quote:
quote:
bunu van ıle cıftlestır altın madenın ustune otur
benim kedi van
kedı gelsın sızın kedılerı cıftlestırek gelen melezıde bana verın duruma gore serı uretıme başlarık
-
yanlız çok büyüyor bu kediler ilerde
-
harika kedi.iyi bak kediye -
quote:
Orijinalden alıntı: Peynir Alti Suyu Tozu
yanlız çok büyüyor bu kediler ilerde
Oha hocam bu vaşak vaşakAdamın paylaştı ise savannah vaşak kedi karışımı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlluminatici -- 24 Ocak 2013; 20:59:22 >
-
Kısır mı gelecek acaba bu kedi ? -
bu arada F1 mi F2 cinsi mi, sanirim F2 vahsi dogadan alinmislar oluyor nadir, daha degerli ve daha pahalilar, F1 ler daha uysal ve daha fazla bulunuyor. -
Bu nasil kedi boyle kafasi kedi vucutu kopek gibi kocaman hay masallah hayirli olsun diger kediler kadar evcilmi oluyo bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
dostum başkaları da getirtebilir mi? -
Hiç bir belgesiz felan y.dışından hayvan getirtilebiliyor mu?
Benzer içerikler
- random örnekleri
- derin dondurucu bozulan et kokusu nasıl giderilir
- aknetrent kullanırken alkol alınırsa ne olur
- amerika boy hesaplama
- az kalorili abur cuburlar
- en ilginç rekorlar
- dünyanın en büyük vinci
- sodyum iyon batarya
- ets2 türkiye haritası
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X