Şimdi Ara

konu kapansın (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
24
Favori
27.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bizim bi arkadaş vardı afrikadan kedi getirmişti kedi büyüyüp leopar oldu arkadaşı yedi,bizde dün arkadaşın helvasını yedik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: persons

F1 jenerasyonu daha mı büyük oluyor. Birde kedi maması yer mi bu? Günde 5 kilo et vermeyi düşünmüyosun heralde.

Kedi maması yiyor tabii ki de bu kedi diğer kediler gibi. Ama veterinerine soracağım ne marka ve hangi çeşit mama alacağımı. Hayvana yemek verirsem kokmaya başlar ve bizim yemeklere dadanır disiplinli olmalı sonuçta.

quote:

Orijinalden alıntı: HodriMeydan89

hayırlı olsun , ne zaman gelicek acaba resimlerini isteriz

Yukarıda belirttiğim gibi Cumartesi günü sabah 10'da havaalanına uçak iniş yapacakmış. Tabii ki de konu güncel, kadının attığı resimler çok da iyi değil ben evde daha iyi pozlarını çekerim

• bişey sorucam bu kediler normal kedilerden ne kadar byk oluyor , bide saldırganmıdırlar
  • bu konularda oldukça tecrübeli biri olarak söyleyebilirim ki eğer parayı yolladıysan malesef DOLANDIRILDIN

bundan sonrasında size gümrükte sorun çıktığını ve bu yüzden biraz daha para lazım olduğunu söyleyecekler sakın başka para yollamayın.

Yani kediyi de parayı da unutun geçmiş olsun! : (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5582D6033 -- 24 Ocak 2013; 22:46:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

para avi. olabilir, parayı kaptırıp, havaalınından elin bomboş dönebilirsin.

ya kedileri göndermezse, bunu düşündün mü ?

Uçuş bilgilerinde paketin içindeki her şeyin bilgisi var, kafesten tut sağlık karnesine. Kedinin adından tut tüy rengini geçtim göz rengi bile verili. Ama tabii büyük bir kumar aslında bu ama güvendim onlar da bana güvendi haydi bakalım. Yanarsa da sağlık olsun ama %90 eminim onlara.

quote:

Orijinalden alıntı: kinggg___

bu konularda oldukça tecrübeli biri olarak söyleyebilirim ki eğer parayı yolladıysan malesef DOLANDIRILDIN

bundan sonrasında size gümrükte sorun çıktığını ve bu yüzden biraz daha para lazım olduğunu söyleyecekler sakın başka para yollamayın.

İlk mesajımı okusaydın keşke parayı zaten kişiye değil getiren servise yatırıyorsun ve kedinin belgelerinin tam olduğu söylenildi gönderen kadın da bütün belgelerinin tam olduğunu gümrükte asla para vermeyeceğime dair bilgi verdi.

quote:

Orijinalden alıntı: MicrosoftluFasulye

bişey sorucam bu kediler normal kedilerden ne kadar byk oluyor , bide saldırganmıdırlar

Bilemiyorum gerçek hayatta hiç canlı gözde görmedim ama biraz daha büyük. Saldırganlığı eğitimine bağlı sert yetiştirirsem köpeklerle kapışabilir bir vaziyete geliyor. Ama nazik bir oyuncu kedi yapıcam onu çünkü özellikle çocukları çok seviyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 24 Ocak 2013; 22:48:50 >

• oyyşh yerim bunların kedi canını
  • ilk kez görüyorum böyle kedi oldugunu. F1 savannahlar cok güzelmiş.Çok pis zıplıyor namussuzlar
  • fakirliğin alemi yok diyip çita alaydın hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atarlı Cat

quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

Bir hevese girdik bakalım. F2 jenerasyonu Savannah kedisi getirtiyorum. Bugün uçağa bindirecekler Cumartesi sabahı havaalanından almaya gideceğim. Umarım başımıza çok dert açmaz

konu kapansın

konu kapansın

O Kedi ne ya benim kisi daha güzel

• quote:

İlk mesajımı okusaydın keşke parayı zaten kişiye değil getiren servise yatırıyorsun ve kedinin belgelerinin tam olduğu söylenildi gönderen kadın da bütün belgelerinin tam olduğunu gümrükte asla para vermeyeceğime dair bilgi verdi.

hocam geçmiş olsun dolandırıldın diyorum sen hala hayallerde yüzüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5582D6033 -- 24 Ocak 2013; 22:54:16 >
  • 1) Kaç dolar verdin?

2) Kedi büyüdüğünde günde 1 tavuk yerse, ocağına incir ağacı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

Mahallenin Tekirleri bayram ediyordur Rus geliyor diye..

Kaynamasın
  • quote:

quote:

a1 savannah bu konuda en güvenilir yer.
    getirten tanıdıklarım var.

• vay anasını genlerini bile araştırmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzak_dogu

quote:

quote:

a1 savannah bu konuda en güvenilir yer.
    getirten tanıdıklarım var.

o kedi gelsin ben de bişi bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Marcos

quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer Roses

Mahallenin Tekirleri bayram ediyordur Rus geliyor diye..

Kaynamasın

Tekirlerin peşinden bizimki koşarsa belediye gelir valla
  • 8-10bin dolar kediyi kim beleşe gönderir o da ayrı bir mesele. Ne kadar içten çok istesem de bu kediye sahip olmanı şahsa para atmış olman bir bit yeniği var gibi hissettiriyor.
  •  konu kapansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

Orijinalden alıntı: Atarlı Cat

quote:

Bir hevese girdik bakalım. F2 jenerasyonu Savannah kedisi getirtiyorum. Bugün uçağa bindirecekler Cumartesi sabahı havaalanından almaya gideceğim. Umarım başımıza çok dert açmaz

konu kapansın

konu kapansın

O Kedi ne ya benim kisi daha güzel

?

• quote:

Orijinalden alıntı: darkest earth

8-10bin dolar kediyi kim beleşe gönderir o da ayrı bir mesele. Ne kadar içten çok istesem de bu kediye sahip olmanı şahsa para atmış olman bir bit yeniği var gibi hissettiriyor.

Şahsa fiyat yatırmak gibi bir şey yapmadım zaten
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.