Şimdi Ara

konu kapansın (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
373
Cevap
24
Favori
27.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 Sayfayı tekrar okudum :)) Kamerun ve Türk hayvanseverlerın buluşma noktası :))
  • Alicaksan iyi bak bari hem onu karsilayacak butcen varsa sevginide ver tamamdir :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -satabilirim diye düşünüyorum.

Seni satsalar hosuna gidermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: söny

-satabilirim diye düşünüyorum.

Seni satsalar hosuna gidermi?

kamerunlular direk arkadaşı satmış zaten .... Bu dolandırıcılara dıkkat etmek lazım resmen '' midyata pirince giderken evdekı bulgurdan olmuş ...
  • http://youtu.be/D-QftEBnGVY

• kpotum gece gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

quote:

Orijinalden alıntı: Ferdi Carrefur

benim prenses hepsini alır !

konu kapansın

Kardeşim tavsanmı bu :) benimde 3 tane vardı bırbırlernden tatlılardı olduler sen iyi bak.

yok knk timsah o öyle tavşan mı olur

• ulan ne efsane konuydu

@LakrosEu gel buraya gel ben hala makbuz bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nepennthe

Mahallenin Tekirleri bayram ediyordur Rus geliyor diye..

• Tesadüfen google aramalarında çıktı konu. Tüm yazıları tek tek okudum. Çok üzücü bir durum. Vatandaşın paramı geri aldım demeside bam başka bir olay olmuş. Kusura bakmasın ama parayı geri aldım dediğine 10 yaşındaki çocuk bile inanmaz. Ne diyelim, 27 aralıkta ilk mesaj editlenerek konuyu kapattırmaya çalıştığına göre hala unutamamış... çok geçmiş olsun üzüldüm.

Not: 27 aralık 2015 te ilk mesajı tekrar editlenmiş.
    Bu tür konular başka insanlara ders olabilir.

Mesela ben yurtiçinden british cinsi kedi alacaktım, kişi dolandırıcımı gibi google de araştırma yaparken bu konuya denk geldim. Parayı transfer etmeden araştırma yapıyordum.
    Edit: araştırma yaptığım alişan karaxxxxx isimli kişinin dolandırıcı olduğuna dair yazılar konular buldum. Yani kişi dolandırıcı çıktı.
    Bir çok sitede bazı kişiler ben dolandırıldım, siz dolandırılmayın diye kişinin kimlik bilgilerini paylaşmış. British, bengal gibi elinde olmayan kedileri satmaya çalışan çok dolandırıcı var. Çok kişinin parasını almış ve telefonu kapatmış. Bana verdiği iban sahibinin ismini google de araştırınca çok kişiyi dolandırdığını gördüm. Alişan karaxxxx isimli kisi.
    Vakıfbank hesabı veriyor ve çok profesyonel bir şekilde çok kişiyi dolandırmış.
    british shorthair cinsi kedi ve bengal cinsi kedi göndereceğini söyleyerek dolandırıyormuş.
    iyiki araştırma yapmışım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaskastr -- 7 Şubat 2016; 7:16:51 >

• günah değil mi reyiz?
    mevlam sormıcak mı reyiz kimin kapancağına kimin açılcağına sen mi karar veriyon diye?

• vay be bir arkadaşımla biraz önce kedi muhabbeti yapıyorduk, konu serval'e geldi ve bu efsane konu aklıma geldi

konunu editlemesi de ayrı bir komedi olmus gercekten, şimdide olsa kardeşim yaz paramı alamadım diye gercekleri geçte olsa acıkla ama sen bunu yapmıyorsun ve yapmazsın da ne diyeyim bu konuda cok güldük sayende allah'ta seni güldürsün
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.