Şimdi Ara

Konu Kapandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabricando fit faber -- 5 Aralık 2015; 22:12:00 >
  • kardeşim dürüst olması en güzeli. seviyorsan onunda seni sevdiğine inanıyosan devam et önemli olan bundan sonrası tabi senin fikirlerin önemli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birbirinize göre değilsiniz.Sen daha iyilerine layıksın , şaka değil ciddi söylüyorum.Davul bile dengi dengine.
  • Bakire olmamasini gectim de. Kiz niye sana boyle detayli anlatiyor. Sen neden soruyorsun.

Manyak misiniz olm siz.

• bütün ayrintilari ben sordum, cok merakliyim. tek amacim gecmisini ögrenmek, sonradan ögrenmekten daha iyidir. Teorik olarak ilk key benimle iliskiye girdi, kizlikzari olmamasina ragmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fabricando fit faber -- 8 Temmuz 2014; 22:07:22 >
  • İcin rahat etmiyorsa devam etme evlenince sorun cikar

• Oral yapmış başkasının kini ağzına almış.. tercih senin kardeşim kaldırabiliyorsan bunları sorun yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Neden konu kaldırıldı?
    9 yıl önce açıldı
    konu açamıyorum.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaldirabilirsen hell olsun ama rahat etmek istiyorsan yavas yavas uzaklas derm kizdan

• quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Bakire olmamasini gectim de. Kiz niye sana boyle detayli anlatiyor. Sen neden soruyorsun.

Manyak misiniz olm siz.

İlk kez bu arkadasin yorumuna katiliyorum, ilişkide acik olmak lazim da herşeyin bir zamani var simdi

• bu kadar ayrıntı mideni bulandırmıs olmalı ama önceden öğrenmen iyi olmuş bence. sonradan günyüzüne cıkması daha berbat düşünsene zaman geçiyor,hayatının merkezine oturtuyorsun ve o zaman ögreniyorsun mide bulandırıcı
  • Dürüstlük bakirelikten iyidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızların nerdeyse %90 ı oral sex yapıyor zaten ülkemizde siz her bekareti olanı hiçbişey yapmıyormu sanıyorsunuz onlarında canı istiyor valla ben oral yapmıyan kız görmedim daha buna cemaatçi tanıştıgım kızlarda dahil kızlar için bu olağan ağzıma almışım yani bi namussuzluk yok:)

Namuslu kız arıyorsan Devlet hastanesine git kardeşim yeni doğan kız çocuklarına bak
  • Kız Almanya'damı yaşıyor? eğer öyleyse ülkeyi terketmek için tam zamanı evlen git böyle şeylere takılma evlendikten sonra aldatması daha mı iyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daryl Dix0n

Kız Almanya'damı yaşıyor? eğer öyleyse ülkeyi terketmek için tam zamanı evlen git böyle şeylere takılma evlendikten sonra aldatması daha mı iyi?

Aynen böyle bi imkan varken git kurtul milliyetçiliğe gerek yok ülke bitmiş zaten
  • İğrenç bir şekilde Anal seks yapan da var kardeşim
  • dürüstlük ve sevgi bakirelikten önemlidir. bazı şeyler akılda biter.sana kalmış
  • Yapmayanmi var boşver ya git ailenin bulduğu hanim bi kız bak yada al onu adam et karar senin bence geçmişi boşver geleceğe bak

• En azından yapıpta yapmadım dese daha kötü.

Türk kızları var diktiren mi?Bisikletten düştüm diyen mi? bazı uçsuz bucaksız yalan söyleyenler mi dersin.

Böylesi daha iyi.

Ama bende bakir biri olsam isterim ki sevgilim de bakire olsun ama en azından dürüst o yönden bakın.

Hem Alman kendiniz demişsiniz kültürler farklı ikinizde karşılıklı bazı şeyleri göze alması lazım şayet bir ilişki varsa aranızda.
  • Sen bakirsen boşver be.Bakire kızmı yok.Çocuklarının annesi daha önce oral seks yapmış 2 kişiye kaldırabiliceksen sen bilirsin...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.