Şimdi Ara

Konu Kapandı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Kızların nerdeyse %90 ı oral sex yapıyor zaten ülkemizde siz her bekareti olanı hiçbişey yapmıyormu sanıyorsunuz onlarında canı istiyor valla ben oral yapmıyan kız görmedim daha buna cemaatçi tanıştıgım kızlarda dahil kızlar için bu olağan ağzıma almışım yani bi namussuzluk yok:)

Namuslu kız arıyorsan Devlet hastanesine git kardeşim yeni doğan kız çocuklarına bak

Balıklar da her yeri deniz zanneder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuçta doğru, Türkiye'de böyle ahlaklı bir kız bulmak imkansız gibi. Aynen beni Almanya'ya çağırıyor. Düşününce çok saçma geliyor sonuçta o Alman, onun için normal. Üstelik vajinal ve anal seks yapmamış, sevdiği biriyle yapmak istemiş. O ben olmuşum. Sadece öncesinde küçük şeyler yaşamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fabricando fit faber

bütün ayrintilari ben sordum, cok merakliyim. tek amacim gecmisini ögrenmek, sonradan ögrenmekten daha iyidir. Teorik olarak ilk key benimle iliskiye girdi, kizlikzari olmamasina ragmen.

sen ne dedin ne dedin??? ilk kez senle girdi kızlık zarı olmamasına rağmen ne demek? Oral ile kızlık zarının alakası yoktur. Kızlık zarı normal ilişki ile yada masturbasyon ile bozulur. Olmaması demek daha önce ya normal ilişki yaşamış ya da içeri bir şeyler sokmuş demektir.
  • Bunun gibi bir kız tekrar bulabileceğini düşünüyorsan için rahat etmiyorsa ayrılın ama unutma oral demişsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

/>

abi bu nedir ya
  • Kız başkasının kini ağzını almış boşalttırmış adamı düşüncesi bile kötü, ama anlatmayadabilirdi, güven önemli güven veriyorsa denemeye devam et..
  • Kız şimdi yaptığı için çok mutlu değil, geçmişi düzeltemem dedi. Evet kızlık zarı onlar için önemli değil, kendini bozmuş.

• quote:

bütün ayrintilari ben sordum, cok merakliyim. tek amacim gecmisini ögrenmek, sonradan ögrenmekten daha iyidir. Teorik olarak ilk key benimle iliskiye girdi, kizlikzari olmamasina ragmen.

öğrendin mutlumusun şimdi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qamqi

quote:

mutlu degilim ama herseyini ogrendim. bir turk kizina gore bile namuslu. sadece buna alisamadim.
  • quote:

quote:

quote:

mutlu degilim ama herseyini ogrendim. bir turk kizina gore bile namuslu. sadece buna alisamadim.

şimdi alışamadığın bu durum yüzünden kızdan ayrılsan gerçekten bakireliği gitmiş olacak farkında mısın? böyle şeylere hazırlıklı değilseniz hiçbir kızın kadının geçmişini araştırmayın kendi söylemek isterse söylesin ama asla erkek olarak sen sorma

sonra böyle mutsuz olursun ayrıca Türk alman kıyaslaması yapmanda hoşuma gitmedi namus ırklara has bir özellik değildir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi alışamadığın bu durum yüzünden kızdan ayrılsan gerçekten bakireliği gitmiş olacak farkında mısın? böyle şeylere hazırlıklı değilseniz hiçbir kızın kadının geçmişini araştırmayın kendi söylemek isterse söylesin ama asla erkek olarak sen sorma

sonra böyle mutsuz olursun ayrıca Türk alman kıyaslaması yapmanda hoşuma gitmedi namus ırklara has bir özellik değildir

farkındayım hatamın, şimdi kendimi avutmaya çalışıyorum. Aslında durumum çok kötü değil, ama kıskanıyorum ve arada iğreniyorum. Onlar için normal, zamana ihtiyacım var.
  • Boş ver dostum evlendikten sonra sevgilisine veren bi ton kız var bakire.
  • ahahhahajıaf türk kızları hiçbir şey yapmıyor mu zannediyonuz? onlar salağa yatıp temiz görünmeye çalışırlar sende keriz gibi inanırsın.en azından bu kız açıkca söylemiş.
  • gerçekten bu ülke bitmiş yok kaldırabiliyorsan sorun yok...... yazıyorlar kardeşim bak bakire olsa ne olur olmasa ne olur siz birbirinizi seviyorsanız sorunyok bakireyi yobazlar ve cahiller önemser sen bunlardan olma modern bir insan ol bekaret nasıl olmalı biliyormusun insan evlenince olmalıdır yani kız bekarken istediğini yapmış seni ilgilendirmez ama evlenince erkekte kadında başkasıyla ilişkiye giremez çünkü aldatma olur anladınmı bence bir sorun yok ama seçim senin bakirelik önemli bir şey değil biraz düşün anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utkuhan

Kızların nerdeyse %90 ı oral sex yapıyor zaten ülkemizde siz her bekareti olanı hiçbişey yapmıyormu sanıyorsunuz onlarında canı istiyor valla ben oral yapmıyan kız görmedim daha buna cemaatçi tanıştıgım kızlarda dahil kızlar için bu olağan ağzıma almışım yani bi namussuzluk yok:)

Namuslu kız arıyorsan Devlet hastanesine git kardeşim yeni doğan kız çocuklarına bak

yav he he.. yeni doğanmış.

her kızı çevrende gördüğün 3-5 kaşara benzetme.
  • Sık kafasına gitsin, bakire değil ne demek ulan? Olacak iş değil, yazarken bile sinirlerim alt üst oldu.
  • en azından dürüstmüş kız ki bu bence bakirelikten daha önemli.
  • Konu dışı özelin namus bekçileri gelmiş hemen.Öncelikle o kızı o işi yaptığı için kesinlikle bırakma.Ha bırakacaksan sen yarın tanışacağın kızın neler yaptığını bilmek istemezsin.Kendini kandıracaksın muhtemelen bir yalancı türk kızı bulup.Bu işlere bulaşmamış yok mu elbette ki var ama sen asla bilemezsin yapmadığını.O bahsettiğin mevzuyu türk kızlarınında çoğu yapar bunu da bil.

Biraz olaylara doğal ve mantık yönünden yaklaşsanız çok farklı şeyler yazarım ama burası kaldırmaz şuan yazacaklarımı.Kızın başkasına yaptıklarını düşünüp ilişkinize yazık etme...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

sen ne dedin ne dedin??? ilk kez senle girdi kızlık zarı olmamasına rağmen ne demek? Oral ile kızlık zarının alakası yoktur. Kızlık zarı normal ilişki ile yada masturbasyon ile bozulur. Olmaması demek daha önce ya normal ilişki yaşamış ya da içeri bir şeyler sokmuş demektir.

Doğuştan kızlık zarı olmayan da var.

Bilgisizsiz bari rezil olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

Doğuştan kızlık zarı olmayan da var.

Bilgisizsiz bari rezil olma.

Vay arkadas yaa, tiptaki istisnai durumlari genele yorumlamak neyin cabasidir acaba? Tamam sen en bilgilisin, en buyuksun rahatla. Aferin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.