Şimdi Ara

Konu Kapandı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailano

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fabricando fit faber

bütün ayrintilari ben sordum, cok merakliyim. tek amacim gecmisini ögrenmek, sonradan ögrenmekten daha iyidir. Teorik olarak ilk key benimle iliskiye girdi, kizlikzari olmamasina ragmen.

sen ne dedin ne dedin??? ilk kez senle girdi kızlık zarı olmamasına rağmen ne demek? Oral ile kızlık zarının alakası yoktur. Kızlık zarı normal ilişki ile yada masturbasyon ile bozulur. Olmaması demek daha önce ya normal ilişki yaşamış ya da içeri bir şeyler sokmuş demektir.

Doğuştan kızlık zarı olmayan da var.

Bilgisizsiz bari rezil olma.

Vay arkadas yaa, tiptaki istisnai durumlari genele yorumlamak neyin cabasidir acaba? Tamam sen en bilgilisin, en buyuksun rahatla. Aferin.

Peki sen başkası ile ilişkiye girdiğini nasıl anladın?

Süpersin.
  • Evlenmeyeceksen bakirelik önemli değil takma kafana.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bütün ayrintilari ben sordum, cok merakliyim. tek amacim gecmisini ögrenmek, sonradan ögrenmekten daha iyidir. Teorik olarak ilk key benimle iliskiye girdi, kizlikzari olmamasina ragmen.

sen ne dedin ne dedin??? ilk kez senle girdi kızlık zarı olmamasına rağmen ne demek? Oral ile kızlık zarının alakası yoktur. Kızlık zarı normal ilişki ile yada masturbasyon ile bozulur. Olmaması demek daha önce ya normal ilişki yaşamış ya da içeri bir şeyler sokmuş demektir.

Vay arkadas yaa, tiptaki istisnai durumlari genele yorumlamak neyin cabasidir acaba? Tamam sen en bilgilisin, en buyuksun rahatla. Aferin.

Süpersin.

Yorumumu bir daha oku. Arkadaşın yazdığı konuya göre de yorumla. Zaten konu sahibi daha sonra benim soruma cevap verdi onu da oku.

İyi forumlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Süpersin.

Yorumumu bir daha oku. Arkadaşın yazdığı konuya göre de yorumla. Zaten konu sahibi daha sonra benim soruma cevap verdi onu da oku.

İyi forumlar.

Yorumunu okumadan yazmam zaten.

Konuyu sonradan güncellemiş. Sana iyi geceler.
  • Bazı dul bayanlar vardır ki ahlaken bakire olanlardan çok daha üstündür. Hz. Hatice (ra) de ahlaken üstün bir hanım idi. Ancak bekar bir erkeğin bakire bir kızla evlenmesi genel anlamda daha uygundur.

Birbirlerinin geçmişini sorgulamaya başladıklarında nefret kin içine düşmelerine sebep olmaması içindir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir cok yabanci kiz arkadasim oldu. Suan ki kiz arkadasim da yabanci. Belki size yanlis geliyor ama onlarin kulturunde olagan bir sey. Sevdigi insanla beraber oluyorlar. Kulturlerinde var olan bir sey icin bu kizlari yargilayamazsin. Yargilayacaksan Turk kiziyla beraber ol. Suna da emin olabilirsin hepsi Turk kizlarindan kat kat sadiktirlar.

• Sevgili bulmusda bakire olanini istiyor...

• Kızla ilişki yaşayıp bakireliğini elinden alıyorsun problem yok ama kız başkasıyla daha önce oral seks yapmış bakire değil diyip bunu problem yapıyorsun .. Nasıl beyin var sizde anlamıyorum

• Evleniceğim kız bakire olsun diye düşünen hala örümcek beyinli insanlar var.Ha bakire değilse emin ol anal diye bi olay var.

Dip not : Yıl 2014(İkibinondört)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.