ulan 20 yıl önce açmam lazımdı ama olsun :))) ![]() |
tipim nasıl geç açılan konu :))

-
-
Arkadaki işikları görünce lan bura taylanddır kesin diye düşünürken arkada tayland yazısını gördük. Dayı iyişin hoşsun ama hastalık kapmadan gel kendine zurnalı bayanlara dikkat et
-
gittim geldim sorun yok
GEZEN YILMAZyoutube
james bond ada turunun uğradığı duraklardan yalnızca biri. pang na körfezinin içinde bulunur. ufak bir adadır. suyunda yüzülmüyor sadece fotoğraf çekmek için uğranılan bir adadır. bu adanın olduğu tur paketlerinde genelde sonrasında yüzen köye (nadir de olsa öncesinde de) uğranılıp yemek yenilir, yarım saat süren kano turu yapılır.https://www.youtube.com/watch?v=JCjXCSIanuw&t=3s -
Kaçak et kesen bir tipe benziyorsun hocam arkaplan da bunu doğruluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam neden Thailand?
bir erkeğin en büyük çeyizi tayland damgası vurulmamış pasaportudur kral
-
Bir erkeğin en güzel çeyizi Bankong havalimani mührü vurulmamış pasaportudur. Sen artık bu kayığa bindin canpolat. Yapmasanda yaptı derler
-
Bu kadar açık yazsak ayıp olur diye düşünmüştüm. Ayıp yatakta olur koçum tadında bir cevap verilmiş ahahha verdik artıyı
-
tayland malezya singapur turu yaptım herkes (izlediğim çoğu gezgin) çok kolay ordan başla dediler ilk defa yurt dışı turu yapacaksan
-
yanlış erkek adam taylanddan başlar gezmeye
-
Tencere imalatçı mısınız hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dikkat et 😶
pozu kim aldı merak ettim şimdi. kimse de sormamış.
güzel gezi olmuş. tayfun da görmüşsün galiba. kaça patladı gezi acaba?
-
Pozu taylandlı bi ladyboy almış hocam
bu arada 20 yıl öncenin gezisi mi ne?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 3 Ağustos 2025; 21:22:11 > -
ordan biri o iş kolay kim denk gelirse çekermisin diyorum gezide yeni ya 3 ay önce , 1 ay 3 ülke çok şehir fiyat bana kalsın çünkü bu kişiye göre değişir ben minimal gezdim :)) yotube kanalımda videolar mevcut bolca
youtube
gezgin , doğasever , taekwondo , trekking , kamp , motosiklethttps://www.youtube.com/channel/UCE-hrSNLWvzdURlQoglfZ2Q/videos?view_as=subscriber -
yok normal bir vatandaşdı
-
3 ay önce
-
Güncel kız oranınız kaç oldu gezide hocam? Bi de güncel maaş oranı kaç?
Bizim bir abi var, tencere imalatçısı, yaşı benden biraz büyük. Abimiz buradan atlıyor uçağa Tayland'a gidiyor, orada iş görüşmesi yapıyor, bir duş bile almadan geri dönüyor. Adam o derece çalışkan.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Arkadaki işikları görünce lan bura taylanddır kesin diye düşünürken arkada tayland yazısını gördük. Dayı iyişin hoşsun ama hastalık kapmadan gel kendine zurnalı bayanlara dikkat et |
bir erkeğin en büyük çeyizi tayland damgası vurulmamış pasaportudur kral |
Tencere imalatçı mısınız hocam? |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X