Şimdi Ara

Konu dışına işim düştü ,önerileriniz benim için çok değerli ,ödüllü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda hayata geçirceğim e-ticaret siteme isim bulamıyorum bulduklarım çok geçerli şeyler değil ve ya benzerleri var ,malumunuz bu tarz şeyler biraz creative ister maalesef oda bende hiç yok :)

Sitemin teması profesyonel oyuncu ürün ve aksesuarları (mouse,klavye,mouse pad ) tabiki oem ve pc donanımları da olacak ,oyuncu laptopları ,padler vs vs

sitenin isminin ingilizce olmasını tercih ediyorum ancak sağlam Türkçe bir isimde fena olmaz tabi ,kısa öz akılda kalıcı telaffuzu kolay Türkçe karekter içermeyen öneriler gelirse süper olur

Eğer buradan gelen bir tavsiyeyi kullanırsam ve ya buradan esinlenirsem karşılıksız bırakmak istemiyorum kafamda bir kaç hediye var ancak beğendiğim ismi yazan arkadaşa pm ile ulaşıp ödülünü göndericem(kontör,paypal vs)

Ödüle odaklamak istemiyorum kimseyi o yüzden lütfen üzerinde durmayın ,beni tanımıyorsunuz önerdiğiniz ismi beğenip kullanabilirim size ödül vs de vermeye bilirim diye düşünmeyin hakkınız bende kalmayacak sonuçlanmadan ispatlayamam elbet

her türlü Troll isime açığım akılda kalıcı ve espirili birşey olursa neden olmasın sonuçta sizlerde potansiyel müşterilersiniz beğeneceğiniz ve ya size çekici gelecek önerilerinizi troll olmuş ciddi olmuş çok önemsemem açıkcası

• Madeon

Netera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oemception

• quote:

Orijinalden alıntı: Nordeus

Oemception

ciddi ciddi bir ara bende konu dışı ve ya sözlük jargonların dan bir kaç isim düşünmedim değil örn:bomb has been planted ancak çok uzun :)

• yetkilibirabi.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nordeus

Oemception

Bunu yazacaktım

• Konuyu okur okumaz aklıma geldi. Technolojistik olabilir. Sitenin içeriğinede uygun olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kacakurunler.com

• sirius gibi yıldız gezegen isimlerini kullanabilirsin veya bir oyunun ismini değiştirip. Orn: god of game

• quote:

Orijinalden alıntı: LanceVance

sirius gibi yıldız gezegen isimlerini kullanabilirsin veya bir oyunun ismini değiştirip. Orn: god of game

önerinize teşekkürler ancak çok sertte olmasın ve ya spekülasyona açık isimlerde tercih etmiyorum açıkcası
  • quote:

Orijinalden alıntı: RANJ

Konuyu okur okumaz aklıma geldi. Technolojistik olabilir. Sitenin içeriğinede uygun olur.

fena değil ancak lojistik kelime anlamıyla ve sektör olarak baya farklı google aramalrında çağrışımlar vs de önemli benim için ancak teşekkürler
  • sincapcık.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

yetkilibirabi.com

• tamam troll dedikde biraz da ciddi birşeyler gelsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.