İntel Core 2 quad 9400 2.66ghz ATI hd 4650 ddr2 800mhz çekirdek 1000mhz bellek 4gb ram 800mhz
Hangi kalitede oynanır?Cod 5 i 1680x1050 de rahatlıkla oynayabiliodum
1680x1050'de her şey açık rahat oynarsın.
Tam beklediğim gibi sistem gereksinimleri.
sistem gereksinimleri kesin doğruysa ki zaten böyle bekliyodum çünkü oyun cod4 ün grafiğinin biraz cafcaflı hali olay bu yani iyi olmuş yine 1680*1050 4xaa 16xaf de akarız
HELAL OLSUN ! EN İYİ OYUN COD BENCE 1 DEN BERİ OYNAYANLAR BİLİR MUHTEŞEM BİR GERİLİM-AKSİYON !
sistemi düşük tutmuşlar iyi olmuş
TayfunKey
peki boyutu hakkında bir bilgin varmı bana göre sisteme göre konuşuyorum 5.gb geçmez heralde
sanmam . codmw 14 küsür gb idi sanıyorum. codmw2 ise yine bu civarlarda dolanacaktır eminim.
Boyut 7-8 Gb gibi. Ama Özel Server açılmassa pek bir anlamı kalmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: gkayaalp
sanmam . codmw 14 küsür gb idi sanıyorum. codmw2 ise yine bu civarlarda dolanacaktır eminim.
benimki baya eksik o zaman.
Bu oyunun serisi için sağlam bir sistem toplattım hastasıyım bu oyunun.
güzel oldu bu :) süper bir oyun bizi bekliyor.
optimizasyonu çok iyi o zaman
Beklediğimin altında.
quote:
Orijinalden alıntı: OnuR
quote:
Orijinalden alıntı: onur_03
İntel Core 2 quad 9400 2.66ghz ATI hd 4650 ddr2 800mhz çekirdek 1000mhz bellek 4gb ram 800mhz
Hangi kalitede oynanır?Cod 5 i 1680x1050 de rahatlıkla oynayabiliodum
1680x1050'de her şey açık rahat oynarsın.
Tam beklediğim gibi sistem gereksinimleri.
Çok saolun
Boyut olarak pek bilgim yok ama mw1 den biraz daha yüksektir... Zaten ne kaldı zaten şunun şurasında inşallah haftaya alırız :) 7-8 günümüz daha var :)
Çok şükür çalıştıracağım, inşallah full detay açabilirim
Yakında çıkıyor heyecanla bekliyoruz
yandaki sistemle full açarım bu oyunu hadi artık modern warfare 2 gelde bitirim seni
benım ıslemcım 2.8 ghz ama yukarda 3.0 ghz ıstıyor :S
Güzel güzel az da kaldı zaten
za mundada kaç gb olur full olarak yani sesler falan gereksiz şeyler çıkarılmadan tam olarak ?
beklenenin altında çokmış ya çok ii olmuş COD diyorum başka bişi demiyorum