minumum sistem neredeyse benimki :) imzamdada mevcut birtek ramlerim 1gb değil 2gb :)
ya şuan içinde bulunduğum durumu kesnlkle tarif edemem !!!
arkadaşlar sistem özellklerim
intel 2 Quad işlemci 2.8 3 gb ram 512 mb ATI Readon 2400 Pro !
zerre deseniz kasma yok..ya şuan o kadar heycanlıyım ki..ben daha fazla konuşamıcam görevlere başlıyorum :D:D:D
selam arkadaşlar... sistemim AMD AHTLON 64 3000+ 2 GHZ 1.5 GB RAM İM VAR EKRAN KARTIM İSE ATİ HD 3850 512 MB GDDR3 256 BİT SİZCE OYUNU HANGİ KALİTEDE RAHAT OYNARIM YADA FULL AYARLARDA RAHAT OLURMU
oyunu oynadığım sistem: -Pentium 4 2.8 HT -Sapphire x1650pro 512mb 128bit agp -1.5gb ddr400 ram -windows xp 32bit sp3
ayarlarım -1024x768 -aa kapalı -vsync açık -ragdoll açık -shadows açık -bullet impact (ya da öyle bişey ) açık -unuttuğum diğer ayarlar kapalı (depth of field gibi)
oyun gayet akıcı olarak oynanıyor, sadece çok fazla npc olan sahnelerde hafif bir kasılma oluyor, onlar da anlık sürekli değil yani, ki bu sistemle ilk modern warfare ve world at war oynanmıyordu. demek ki oyun çok iyi optimize edilmiş. yalnız şöyle bir sorum olacak oyunu yüklemesi nerdeyse 30 dakikadan fazla sürdü. sizde de aynısı oldu mu?
beyler, sistemim yetecek gibi duruyor fakat kota olayı nasıl oluyor. Pek ONLINE oynayan bir adam degilim? Ne diyorsunuz? Kota yiyormu cok? Normalde MP3 falanda indirmem, 1-2GB arası kullanımım oluyor..?
Ram i 1gb yazmışlar ama ben denedim 1gb la oynamak imkansz gibi bişey oyun sadece kendisi 700mb ram harcıyor zaten windows çalışmazsa oyun belki rahat oynar 1gb ramle
MRB AKADAŞLAR MW2 İ EN YÜKSEK HANGI ÇÖZÜNÜRLÜKLE OYNAYABILIRIM BU SISTEMLE ŞİMDİDEN TŞK.......
MONİTOR = SAMSUNG SYNCMASTER 2233SN PLUS 21.5 5MS LCD MAX ÇÖZÜNÜRLÜK 1920X1080
1920*1080 oynayabilirsin belki ama kasabilirde ona en yakın çözünürlük zaten 21.5 Monitörlerde 1360*768 var daha da aşağısında oynanmaz zaten pikseller sayılıyor.
x1650pro ati ekran kartım var. Oyunu açıyorum ve yazılar bozuk çıkıyor. doğal olarakta menülerden oyuna giremiyorum.
bu ekran kartı kaldırmaz mı bu oyunu ne yapmam lazım.
birkaç kişide daha vardı bu sorun sanırım ekran kartını güncelleyince geçiyormuş