Şimdi Ara

Konu: Call of Duty 6 - Modern Warfare 2 - Minimum Sistem Açıklandı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
64.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modern Warfare 2'nin Sistem Gereksinimleri. Minimum Sistem. Düşük bir sistem istemesi mükemmel birşey zaten CoD'un en çok sevdiğim yanı da bu. Ama gene RAM'dan kaybediyorum (512 MB)Cry

Update: We spoke with an Activision rep and they passed along the modern minimum specs needed for Modern Warfare 2 PC. Check it:

* OS: Microsoft Windows XP, Windows Vista and Windows 7 (Windows 95/98/ME/2000 are unsupported)
    * Processor: Intel Pentium 4 3.2 GHz or AMD Athlon 64 3200+ processor or better supported
    * Memory: 1 GB RAM
    * Graphics: 256 MB NVIDIA GeForce 6600GT or better or ATI Radeon 1600XT or better
    * DirectX: Microsoft DirectX(R) 9.0c
    * Hard Drive: 12GB of free hard drive space
    * Sound: 100% DirectX 9.0c compatible sound card
    * Internet: Broadband connection required for Multiplayer Connectivity. Internet Connection required for activation

* Processor: AMD 64 3200+ or Intel Pentium 4 3.0Ghz or better
    * Memory: 16 GB free hard drive space / 512 MB RAM (XP) / 1 GB RAM (Vista)
    * Video Card: Shader 3.0 or better 256 MB nVidia Geforce 6600GT / ATI Radeon 1600XT or better

KAYNAK:http://www.joystiq.com/2009/10/22/gamestop-reveals-minimum-specs-for-modern-warfare-2-pc/

Bilgiyi CoD6 MW2'nin yapımcılarından aldım. Bilgiler sağlamdır...

• Sistem gereksinimleri fazla abartılmamış , o yönden iyi olmuş bence , bilgi için teşekkürler.
  • Abartılmayacağı belliydi benim PC çalıştırcak gibi.
  • Yapımcıların çalışmalarından kısa bir bölüm anlatayım size, oyundaki 3D çizimlerin 3D'leri ayrıntılı ve düzgün çiziyorlar ve texture (bmp) boyutları küçük tutuyorlar. 3D kaliteli ve düzgün olunca + oyundaki atmosferi gerçekçi ve az boyutta çizmeleri nedeniyle bunun gibi küçük sistemler kolayça çalıştırıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick__09

Abartılmayacağı belliydi benim PC çalıştırcak gibi.

+1
  • Yaşadık desenize :D BEnim sistem şöyle Intel Core 2 Duo P8600 2.4 Ghz 16" Acer ekranım [ Laptop :D ] Nvidia 9600M GS 512 mb
    4 gB dd2 ram ne dersiniz ? kastırmadan rahat oynar mıyım ?
  • Rahatlıkla Oynarsın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLperenDepp

Yaşadık desenize :D BEnim sistem şöyle Intel Core 2 Duo P8600 2.4 Ghz 16" Acer ekranım [ Laptop :D ] Nvidia 9600M GS 512 mb
    4 gB dd2 ram ne dersiniz ? kastırmadan rahat oynar mıyım ?

Bu sistemle de oynayamazsan artık
  • Merhaba İmzadaki sistemle oynayabilirmiyim oyunu acaba?
  • güzel güzel
  • Arkadaşlar sistemin özelliklerini okuduğunuzu umuyorum ve böyle saçma sapan yorumlar istemiyorum... :)
  • Çok iyi bu oyunu da rahatca oynayabilecez
  • güzel olmus sistem ihtiyacı
  • güzel de çıksın artık bir an önce...
  • hddyi boşaltmak lazım
  • Ben daha yüksek birşeyler bekliyordum ama bu çok iyi oldu. Teşekkür ettim.
  • İntel Core 2 quad 9400 2.66ghz
    ATI hd 4650 ddr2 800mhz çekirdek 1000mhz bellek
    4gb ram 800mhz

Hangi kalitede oynanır?Cod 5 i 1680x1050 de rahatlıkla oynayabiliodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKey

Yapımcıların çalışmalarından kısa bir bölüm anlatayım size, oyundaki 3D çizimlerin 3D'leri ayrıntılı ve düzgün çiziyorlar ve texture (bmp) boyutları küçük tutuyorlar. 3D kaliteli ve düzgün olunca + oyundaki atmosferi gerçekçi ve az boyutta çizmeleri nedeniyle bunun gibi küçük sistemler kolayça çalıştırıyor...

Süper açıklamışsın eline sağlık. Benim pcde de rahat rahat çalışacak desenize. World At War herşey highda kasıyordu biraz.

• İyiymiş laptopda güncelleme şansı olan parça sınırımız az olduğu için bu gereksinimler güzel

Laptop imzamda var. Crysis 1024*768 2XAA oynuyorum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.