Şimdi Ara

Konu çalışmak mı soru çözmek mi ? (Tecrübeli kişiler cevaplayabilirse)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
13.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunum ve konulara sıfırdan çalışamıyorum çünkü konuyu biliyorum hiç odaklanamıyorum ama soru çözünce böyle olmuyor hatta daha zevkli geliyor sizce ne yapmalıyım? Siz nasıl yapıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunun A sı B si C si yok. Denge önemli. Kişiden kişiye , dersten derse hatta konudan konuya değişir. Dengeyi kurmalısın ona göre %lik oranını ayarla bu iki seçeneğin.

• Konudan konuya değişir.

• dersten derse hatta konudan konuya değişebilir . genel olarak ygs için soru çözmek lys için konu çalışmak denebilir .

mezunsanız soru ve deneme çözerek gidin . eksiklerinizi ve unuttuğunuz yerleri tespit edip ona göre konu çalışırsınız . baştan başlamaya gerek yok bence .
  • konuya calışmadan soru çözemessin soru çözmeden gelişmezsin
  • pcoyun P kullanıcısına yanıt
    Soruları cozebiliyorum hocam mezunum zaten fizik dışında pek konu sıkıntım yoktu onu da hallettim zaten.Şimdi 2 hafta boyunca tekrar yapıp bol bol soru çözeceğim sonra Lys konu çalışacağım.

• iyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YGS soru çözümü %80 konu %20
    LYS soru çözümü %20 konu %80
  • konuyu biliyorsan az çok , genel bir göz at için rahat etsin.Hızlıca oku.Sonra bol test çöz.Testlerin bir süre sonra yeterli geldiğini hissedersin.Denemeye geç
  • Sonuc ne yaptiniz

• 17 bin oldu

• 17k malesef 4k çekebildim anca. :((

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-20D2C3EB3

17k malesef 4k çekebildim anca. :((
    Gecmis olsun hocam soru cozmek mi yoksa konu calismak mi bu 1 yil boyunca elde ettiginiz bilgilere dayanarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesaopp -- 4 Ağustos 2018; 22:06:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu çalışmak bence genel olarak hiçbir şeyi tam anlamadan geçme.Bol bol tekrar yap.Konu dediysem hiç soru cozmemezlik yapma.Konunun bitirdikten sonra sorusunu çöz.Mat ve fizik biraz daha soru çözülmesini isteyen dersler kimya ve biyoya göre

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.