Şimdi Ara

Konu Çalışmak mı Bolca Soru Çözmek mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru çözme alışkanlığım yok ve kazanmak için çabalasamda olmuyor. Her gün konu anlatımlı videolar izliyorum. Konuları bitiriyorum ama soru çözmüyorum. Bu alışkanlığı nasıl kazanabilirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• konuyu bilmeden soru çözemesin

• Konu videolarını fazla izliyorsan soru çözmeye mecalin kalmıyor olabilir daha az izlemeye ya da tek bir derse odaklanmaya çalış.

• Peki o dersin sorularını video izlekten sonra gün içerisinde mi çözmeye çalışmalıyım

• alpeerbasaran kullanıcısına yanıt
    O gün konuyu tekrar et akşam saatlerinde, ertesi gün çözmeye çalış baktın yine çözemiyosun soru çözüm videoları ya da bi yayının uygulamasından izle televizyon gibi de izlemiyeceksin bi kaç soru izledin durdurup diğer soruyu yapmaya çalıl bi de alışkanlık kazanmak için az sorudan başla giderek arttır

• Ayt için konu çok önemli bence ama tyt için biraz daha yüzeysel bakilip soru çözülebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence TYT ve AYT fen için sorudan çok konu önemli. Çok sağlam konu çalışılmalı. Benim bazı arkadaşlarım AYT biyolojiden tek soru bankası çözmeden defterlerinden tekrar ede ede biyolojiyi fullediler. Ha birer tane hepsinden yine çöz sen o sana kalmış ama TYT ve AYT matematik ve geometride hem konu hem soru çok önemli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben fende soru bankasından ziyade denemenin önemli olduğunu düşünüyorum

• soru çözüm videoları izle veya dersi dinlerken hoca illa soru çözecektir durdur kendin çözmeye çalış alışırsın

• Peki günlük bir çalışmam örnek olarak nasıl olmalıdır? Mesela gün içerisinde mat, türkçe, geo, ve fizik 4 ders alıyor olsam nasıl günümü planlamalıyım?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.