Şimdi Ara

Kontra Atak Takımı mı Oluyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar. Yeni transferleri ve elimizdeki oyuncuları değerlendirdigimizde bunu soyleyebilir miyiz?

Stoch Ve Santos Sol tarafta
    Gokhan ve Dia sol tarafta oldukca hızlılar.

Bunun haricinde Emre Özer ve Topuz gibi genc ve dinamik ozlenen bir ortasaha ile Gyan ayarında yine seri diyebilcegimiz bir forvet ile

Kontra Atak takımı mı oluyoruz ?

• kontra atak takımı degilde kontra atak yapabilecek yani ani atağa kalkabilecek bir takım oluyoruz
  • Gyan tam olarak nerede oynayacak ?
  • Şampiyonlar liginde can yakıcı bir takım oluruz, yeterki takımı frenleyen topçular gitsin, bir tek Bilica sorunu var, onun yerine de sağlam bir stoper gelirse, Fener rakip tanımaz, duman ederiz ortalığı.
  • Geçen seneyi düşünün kontra atak oldumu ilerde sadece guiza oluyordu alex ona atıyordu oda kaleci ile karşı karşıya ya dışarı atıyordu yada savunmaya çalım atayım derken kaptırıyordu.Bu sene guiza bu pozisyonlara girse soldan stoch sağdan dia hemen yardırır yarıma gider pas verecek adam olur tabi bu sene guiza gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Şampiyonlar liginde can yakıcı bir takım oluruz, yeterki takımı frenleyen topçular gitsin, bir tek Bilica sorunu var, onun yerine de sağlam bir stoper gelirse, Fener rakip tanımaz, duman ederiz ortalığı.

Bencede
  • quote:

Şampiyonlar liginde can yakıcı bir takım oluruz, yeterki takımı frenleyen topçular gitsin, bir tek Bilica sorunu var, onun yerine de sağlam bir stoper gelirse, Fener rakip tanımaz, duman ederiz ortalığı.

Bilica'nın gitmesi,Emre'nin yanına iyi bir oyuncu gelmesi lazım.O zaman fenerbahçe gerçekten tehlikeli bir takım olabilir bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Bilica'nın gitmesi,Emre'nin yanına iyi bir oyuncu gelmesi lazım.O zaman fenerbahçe gerçekten tehlikeli bir takım olabilir bence.

Hocam Emre'nin yanına dikine kateden Mehmet Topuz var, Aykut hocanın ona şans tanıyacağını düşünüyorum, tek zayıf halka Bilica gibi görünüyor.

• Emre ve Topuz harika 2 li olurlar.Yeni bir isime ihtiyaç yok.Gyan da gelirse eğer ciddi bir eksiğimiz olmayacak.
  • kontraatak takımı olmayacağız, zaten ligde kime kontra yapacaksın.
    bizimle oynayanların taktiği belli 4 lü defans ve alex'in başına bi adam ver. 90 dakka dayan dayanabilirsen. hele bide karambole gol atarsan ne ala.
    bunun için ligde kontra oynayamayız, fakat Aykut hocanın takım karakteristiği çok pas yapan ve hızlı hücuma kalkan bi takım olacağız.
    bu taktikle avrupada iş yaparızda ligde ne yaparız bilemiyorum.
    gerçi 2 sezondur forvetsiz oynadığımıza göre buna da bi çare bulunur elbet.
  • Seneye Alex gittiğin de ve bu sene Alex'in oynamadığı maçlarda 4-3-3 oynayabilecek bir kadro kuruyoruz bence. Stock ve Dia transferleri buna işaret
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

quote:

Hocam Emre'nin yanına dikine kateden Mehmet Topuz var, Aykut hocanın ona şans tanıyacağını düşünüyorum, tek zayıf halka Bilica gibi görünüyor.

Haklısın topuz o işi halledebilir ama Selçuk'tan kurtulmanız lazım bence.Tamam adam bize karşı oynarken ortalığı toz duman ediyor ama diğer maçlarda öyle değil.

• Bilica ve guiza hala takımda onlara alternatif bulunmalı takım kontra atak değilde daha kontrollü oynayacak gibi sistem oturtuluyor 4-3-3 olacağını pek sanmıyorum o sistemi uygulayan bjk geçen sene ne hale geldi gördük alex giderse çift forvet olur bence kanatları iyi kullanan takım olacaz
  • aykut hoca hızlı futbolcu ve hızlı oyuncuları seviyor

stoch ile dia çok hızlı oyuncular fakat bişeyi atlıyorsunuz bu adamlar seri adamlar yanına kapalı alanda da iş yapabilecek oyuncular +GYAN gelirse bence kapalı alan sorunumuz kökünden hallolur...
    özer alex kazımda kapalı alanda iş yapabilecek oyuncular...

GYAN Geldiğinde sadece stoper sorunumuz kalacak onun içinde 1stoper transferi yapılacağını düşünuyorum...
  • Aykut Kocamanın taktiği 4-6-0 dır. Tabi bu taktiği Ankarasporda başarıyla uygulayabildi ilk devre. 36 puanla 4. felandı sanırım. İkinci yarı Ankaragücü birleşme polemiği yüzünden mahvoldular. Yoksa o sezon kesinlikle ilk 5 e girerlerdi. Takım halinde savunma ve takım halinde hücum yapıyorlardı. Umarım o şekilde oynayabiliriz.

Alex kesinlikle bu sistemin adamı değildir. İkinci yarıda oyuna girebilir,oyun sıkıştığında veya gole ihtiyacımız olup baskılı oynadığımız zamanlarda. Özer,Topuz Emre 3 lü orta saha harika olur bu sistem için. Stoch ve Dia yı çok izlemedik. Çok hızlılar, ancak savunma yönlerini bilemiyoruz. Umarım savunmayada yardım ediyorlardır.Forvetede kesinlikle uzun boylu,pivot santrafor saçmalığı olmamalı. Zaten Aykut hoca kendim gibi bir forvet istiyorum demişti. Hızlı,çabuk,iki ayağını kullanabilen,son vuruşları iyi bir forvet.

Keşke Jovanoviç i alabilseydik. O zaman Aykut hocanın kafasındaki kadro olurdu. Gyanı ben pek beğenemedim, büyük takım oyuncusu değil gibi. Bu arada şu Godini de alırsak muhteşem bir kadromuz olacak sanırım. Şu şekilde bir kadro.

.............................................Volkan..............................

G.Gönül...........Lugano..................Godin......................A.Santos

.....................M.Topuz.....................Emre................

Dia....................................Özer.......................................Stoch

?????????? (Gyan,Kazım,Semih veya iyi bir forvet)

• Bence üçlü forvet oynayabiliriz. Dia ve Stoch da forvet özelliği de var.

-------------------------------Volkan---------------

Gökhan Gönül-----------Lugano---------- Yeni stoper----------A.Santoz

Mehmet Topuz-----------Emre----------Özer

Dia------------------Yeni Forvet -------------------Stock
  • Bu sene ki kadro hoşuma gitmeye başladı.Her ihtimal uyacak ve sırıtmayacak gibi gözüküyo.

Bazen takım aciz bir halde kalıyordu.Özellikle kadiköydeki maçlarda.

Geçen seneki ısıran takım arzusu bu sene gerçekleşecek sanki...
  • Bazıları Bilica-Baroni ve Güiza demiş...Zaten yabancı haddinden ötürü bu oyuncular oynayamayacak...

- A.Santos
    - Lugano
    - Dia
    - Stoch
    - Alex
    - Gyan ( Geldi varsayıyorum)

Emre'nin yanında M.Topuz oynar ; Lugano'nun yanında ise Bekir falan oynar herhalde...
  • Kadro güzel ve altarnatifli ama sizin zayıf noktanız Aykut Kocaman,kötü olduğu için değil ama yapısı da eleştiriyi kaldıramayacak gibi duruyor heleki bizde eleştiri olmuyor direk saldırı. İki maç kötü giderse duman ederler Aykutu sadece medya da yapmaz o işi .Çünkü bizde sabır yok . Türkl hocaları medya tarafından kolay eziliyor.Terimi bile ezdilerse ezmeyecekleri hoca yoktur yani.Öyle ortamlarda da doğru karar vermek çok zorlaşıyor..Yabancıların umrunda olmadıkları için şanşlılar.
  • GErçekten kadro çok iyi oldu. Kaç senedir kanatsız ve forvetsiz oynuyorduk ve hep Alex'in bireysel yeteneğiyle gol buluyorduk. Artık çok hızlı kanatlarımız var. Bir de güçlü ve kaleciye nişanlamayan bir forvetle avrupada iyi iş yapabiliriz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.