Ya arkadaşlar mobilöğrenciyim, on dakika iki kontör (gerekli şartları biliyom en az 150 kontör yükle, 30 gün boyunca vs. vs.) arakdaşımla konuşuyom bakıyorum dört kontör gitmiş, konuşma sürem sekiz dakika... Ne iş bu...
arada bır kendılerı kapatıyorlar belkı konuşma sırasında kapanıp tekrar aradıysan farketmemiş olabilirsin.ya da özellikle son 5 6 knt kalınca saolsun operatörler üstüne çöküyor kontörlerin ve nereye gittiğini anlamıyorsun...eger bu şekilde değilse knt düşmesi müşteri hizm.arayıp gerekli bilgilendirmeyi isteyebılırsın.hem daha sağlıklı olur
evet aynı sorun bende de oluyor ne yazıkki. müşteri hizletlerini aradım ilgilenicez dediler 10dk sonra aradılar bir sorun görünmüyor iyi gümler deyip kapattılar
bende de olurdu zamanında. 30. dakikayı 1 saniye geçinde pat konusma kesilirdi. 10 dakikası 2 kontör deniyor ama 1 saniyede 0 2 kontçr gidiyordu. haram zıkkım olsun.
bi yerlere üye misin acaba ondan mı kontor gidiyo. bende internetten bi yerlere üyeydim de onlar kontorleri harcıyo
Ya avea da cok oluyo bu 10dk sı 2 kontor dıe arıosun 4.dakıkada konusma bolunuo tabı bıdaha arıoysun sonra 5.dakıkada konusma bolunuo sen de dıosun bu ne 4kontorum gıtmıs baslarım boyle ıse!Yanlışsam Yanlışsın de