Şimdi Ara

Konsol dünyasında çok geride kaldım PS3 Hakkında sorularıma yardım ütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Selamlar,

    Konu baslığında belirttiğim gibi çok geride kaldım Konsol dünyasında, En son 8-9 yıl önce PS1 kullanmışdım diyim gerisini siz anlayın (:
    Şu an elimde PS3 var fakat nasıl kullanmam gerektiğim hakkında pek bilgim yok bu yüzden bir kaç sorum olucak yardımcı olabilecek birileri varsa memnun olurum...

    1- Elimde Samsung 40ES6340 model bir Smart Tv var ben bu TV'ye Cihazıı bağlamak için HDMI bağlantımı yapmalıyım tek yolu bumudur ? Eğer buysada nasıl bir HDMI kablo almam lazım iki ucu erkek olanlardanmı ?

    2- PS3 'ün önceki sahibi kopya (korsan) oyun oynamamış daha önce , Ben kopya oyun çalıştırırsam cihazda ne gibi aksiliklerle karşılaşabilirim ? (Ayrıca Cihaz internete bağlı değilken oynasam sonra cihazı internete çıkartsam sorun olacakmıdır ?)

    3- PC'den indirdiğim bir oyunu (PS3 oyunu) nasıl bir PlayStation 3 'de çalıştırabilirim ? Nasıl bir formatda olmalıdır Blu-ray mi yoksa Standart DVD mi?


    Şimdiden Teşekkürlerimi sunuyorum







  • grkn.bzn kullanıcısına yanıt
    1- Herhangi bir elektirikçiye veya teknoloji mağazasına gittiğin zaman "PS3 için HDMI kablo lazım." desen, gereken kabloyu verirler. (Erkek/dişi uçlu kablo olaylarından anlamıyorum.)

    2- Eğer PS3'e o satan arkadaş format atmadıysa, korsan oyun oynayabilirsiniz. Tek aksiliği online oynayamassınız. İnternete bağlı oynamamanızı tavsiye ederim. Zaten bir işinize yaramacak kırık konsolda internet.

    3-http://www.torrent-oyun.com/playstation-3-oyunlari/(ps3)kopya-oyun-nasil-oynanir-(resimli-anlatim)/?PHPSESSID=5610e41bd1f23a489e6fabe3533c359d




  • 2.Mdde ile ilgili bağlantılı olarak ,

    Örneğin Cihaz internete çıkmıyorken kopya (korsan) oyun takıp oynasam sonrasında kopya oyunu çıkartdıkdan sonra , internete girsem cihazla herhangi bir problem yaşarmıyım ?

    -PSN'de banlanma ? birde bu banlanma ömür boyumu olacakdır ?
    -Bir daha orjinal oyun çalıştıramama gibi ?


    Bilen arkadaşlar Bu konulardada yardımcı olabilirseniz bana sevinirin...

    Tesekkürler.
  • grkn.bzn kullanıcısına yanıt
    Konsol ban yediğinizde, orjinal oyun oynayabilirsiniz fakat internet ile olan tüm alakanız kesilir. Genelde ömür boyu olur konsol banlar. Diğer sorun ile ilgili tam bir bilgim yok.
  • Hocam öncelikle bilgilendirme için saolasın...
    Müsade olursa ben bir-iki bişey daha sormak isterim...


    1) Bahsetmiş oldugunuz güncellemeler otomatik olarakmı gerçekleşiyor yoksa benim isyatifimde olan bir olaymıdır ?
    Bunu sormamdaki kasıt şu ben bu oyunda korsan oyunlar oynasam ama cihazı hiç güncellemesem İnternete çıkışlarımda, PSN alışverişlerimde ve Online (Çevrimiçi) oyunlarda herhangi bir problem yaşacakmıyım yani ?

    2) Buda diğer konulardan bağımsız olarak , Bn bu PS3 cihazını bir tanıdıkdan almışdım, Aldığım kişi içine FİFA ve GTA kurmuş ve bu oyunları problemsiz bi şekilde oynayabildim , Bu kurulumlar yada yüklemeler Orjinal CD içerisinden yapılabiliyormu ?
    Bunuda sormakla varmak istediğim sonuç aslında şu; Örneğin ben başka bir arkadaşımdan Orjinal oyun CD'si alıp PS3 içine yükleme yada kurulum yapıp sürekli bir şekilde kullanma şansım varmıdır?


    Bilenler yardım ederse sevinirim...

    İyi Forumlar...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.