Şimdi Ara

XBOX ÜSTÜ ÇİZİLDİ ACİL YARDIM !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    XBOX ONE'ın resimde gösterdiğim yerini modemin altındaki lastikler çizmiş :( silmeyi denedim düzelmedi ve görüntü açısından sinirimi çok bozuyor nasıl düzeltebilirim ?

XBOX ÜSTÜ ÇİZİLDİ ACİL YARDIM !

hiçbirşeye etkisi yok ama görüntü işte sinirim bozuluyor. Çizik sil falan spreyler varmış arabalara bilmediğim için almadım. yardımız için teşekürler.

• Piano black kısım için şeffaf parlak koruyucular var.Alıp onlarla kamufle edebilirsiniz bir nebze.

Araba veya yüzeyler için dolgu maddeli ürünler var ama plastik dokulu yüzeye ne derece etki eder bilemedim. %50 oranında kapanabilir ama kaybedemezsin bence.

Lcd tv çerçevesine denemiştim bir araba cilasını(pastalı silikonlu bir üründü) tam anlamıyla kaybetmedi kamufle etti azıcık okadar.

Sana tavsiyem mat veya parlak koruyucu alıp yapıştırmandır.

Mat alırsan baya kapatır.Parlak alırsan da yine şimdili halinden daha iyi duracaktır.
  • O bölge dokununca çizilecek derece yapılacak bir şey yok çizilsinde düzgün çalışsın
  • Ruzgar esse ciziliyor orasi. Yapacak bir sey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaplama nereden alınır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ızgara olan kısma koysaydın keşke modemi. kafaya takma bi zaman sonra alışırsın oda nazar boncuğu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Take That -- 16 Nisan 2015; 11:16:49 >
  • Dokundukça daha kötü olur pamuk bile sürme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Piano Black'in cilveleri işte, dokunsan çiziliyor yapacak bir şey yok. Açıkçası çok önemsemiyorum, oraya da koruyucu alacaksak ohooo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.