Şimdi Ara

Konserlerde,disko bar gibi mekanlarda NASIL OYNANIR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
17.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben oynamasını bilmem ve apaçi gibide dans etmek istemem! konserlere veya eğlencenin bulundugu müzikli ortamlara girdiğimde hep kıyıda köşede kalıyorum

Bilmem kendimi ifade edebildimmi! Nasıl öğrencem ben böle oynamayı?

• elinde buz gibi biran olucak hocam,sol elde olucak . sol elide aşağı doğru sarkıtıp bardağı üstünden 2 parmağınla kavrayıcaksın..Sağ el ile ise de dağınık,biçimsiz bir şekilde havaya kaldırıp sallayacaksın..Ayaklarda ise bi ileri bi geri şekilde sallanma olucak..Vücut ise sürekli hareketli olucak(sağa sola çapraza dalgalanma) ve ortama atıcaksın kendini..Beğendiğin kız olursada kızın kulağına birşeyler fısıldayıp,içki ısmarlarsan ortam senindir,kız senindir..

Not:İçki içmiyorsan bira yerine IceTea(uzun cam bardakta olsa aynı havayı katıyor)

• Ya oynamasını bilmek diye bir hareket yok zaten. Yanında arkadaşların falan varsa ellerin hava da takılırsın. Müziğe uyunca gayet rahat hareket ediyorsun zaten. He dışarıdan nasıl gözüküyorum acaba gibi tedirgin davranışların varsa komik olur
  • Çatla Patla
  • quote:

Orijinalden alıntı: UğurcaN24

Çatla Patla

Daha ciddi yorumlar bekliyorum!
  • quote:

Orijinalden alıntı: wafwaf

quote:

Çatla Patla

Daha ciddi yorumlar bekliyorum!

Hocam çok kolay öyle bir alana gittinmi yüksek seste müzik birden kıpraşın için müziğe uygun dengeli el ayak ve kafa hareketleriyle bir balık gibi çırpın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UğurcaN24 -- 19 Ağustos 2010; 3:07:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oraya gidersen herkesin sarhoş olduğunu ve dans edemediklerini görürsün. sonra alkolün ve yüksek sesin verdiği gazla sen de dans edemezsin. yani korkacak bir şey yok.
  • Diskoda barda ne işin var ya haram dolu mekanlar Allah uzak tutsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnzn

Diskoda barda ne işin var ya haram dolu mekanlar Allah uzak tutsun..

Hadi gel arkadaşım tarikata katılalım ?
    Ordada kopuyorlar zaten.

• tüm gözler üzerinde olacak

• quote:

Belki haramı seviyor adam,belki ateist size ne ?
  • alkolsüz kopucaksan git
  • karı gibi kıvırcan
  • böyle elin ileri geri gitçek kımıl kımıl olcan kalça sabit durmasın asla ayaklar da ileri geri ama ellerle senkronize olması lazım
  • quote:

quote:

Hadi gel arkadaşım tarikata katılalım ?
    Ordada kopuyorlar zaten.

• önce bir kaç kere havasını solumak lazım.. gözüne iyi dans eden birisini kestir.. sürekli aynı hareketleri yapmayan generic figürler sergileyen birisini(mesela ben) izle.. taklit etmeye çalış..
  • ramazan ramazan çarpılcanız ulen allahsızlar
  • ben otururum masamda içerim biramı etrafı izlerim. öyle oynarsam salak durumuna düşceğime eminim
  • quote:

Çatla Patla

Olmadı bi daha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.